probleme, probleme...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut ,,Rilbuc1"ma bucur ca in sfirsit va intelegeti,si va doresc bafta pe parcurs,si sincer poti sa-i zici numai daca ai mare incredere in ia,ca poate sa se duca la mare sau la munte singura cam o saptamina,sa se relacseze ca poate si asta era problema,poate uniori unile persoane are nevoe de asa ceva,eu de exemplu de multe ori am nevoe de asa ceva,nu numai din cauza limbei,si din diverse motive chiar daca nu am copilul linga mine dar sa stii ca ma simt la fel,de parca as avea,scuze daca ti se pare parerile mele grele pentru tine sau rautachioase nu chiar de loc ce simt eu aia scriu,sunt mai directa salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

hosen, nu ar pleca fara mine intr-un concediu. Si nici eu fara ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Esti sigur? Sau asa crezi.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Marius,tu ce faci acum?Ca nu prea inteleg..

Mergi la inceput

Da scuze... uneori devin ironic, inca odata scuze.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Off topic: marius, stii care e rolul unui moderator? Intrebarea e valabila si pt andrada (si ea moderatoare).

Mergi la inceput

1. Da asa este mi-am cerut scuze. A fost o iesire personala fara legatura cu statutul de moderator. Trebuia sa precizez. Mi-a scapat. Motiv pentru care mi-am cerut scuze.
2. Pe de alta parte insa trebuie sa recunosc faptul ca din punct de vedere personal imi plac barbatii care sunt barbati. Ironic devin doar de la un moment dat. De aici a intervenit opinia personala. Motiv pentru care acum precizez:

1. moderator
2. opinie personala

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Off topic: marius, stii care e rolul unui moderator? Intrebarea e valabila si pt andrada (si ea moderatoare).

moderez forumuri (pentru care am studii de specialitate), nu relatii de cuplu (aici doar mi-am spus parerea).
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

Andrada..o intrebare nelalocul ei...poate..sunt si eu curioasa ce studii tre sa ai pentru a fi un moderator???

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Ti-a scapat ideea "glumei de specialitate". In traducere libera u moderator modereaza forumuri sau sectiuni pe DC forum nu relatii de cuplu sau orice alt subiect (topic). Este o diferenta intrea functia de moderare a formului si exprimarea unei opinii.
Ca exista si pregatire de specialitate (profesional discutand) nu e mai putin adevarat dar poti fi sigura ca Andrada a subliniat finut de tot ideea de moderator si user.

keep in touch!

Marius Pernes

Mergi la inceput