Tratament pentru gene?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

si eu tot pt. uleiul de ricin optez chiar am pus intr-o sticluta de rimel si ma dau seara stiu ca e bun.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Si eu tot uleiu de ricin am folosit si a dar roade. E drept ca nu imi facea placere sa am ochii uleiosi, dar a meritat efortul.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

iliuta, eu am taiat varfurile genelor primavara trecuta si au crescut la loc si putin mai lungi in 2-3 luni. Daca nu as fi incercat sau n-as fi avut nici un rezultat nu as fi scris aici, doar ca sa ma aflu in treaba.
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

iliuta
Eu mi-am taiat genele (eu cu manutza mea ) si am zis ca "mor prin deces" pana cresc ...WWooauu imi era rusine sa mai ies din casa si nu exista persoana sa nu observe...Brrrrr....Noroc ca au crescut ca altfel ..... . Greu dar au crescut.
Pupicei!

Multumirea este comoara cea mai de pret a omului. Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Pai voi ati taiat "sanatos" din gene De asta ati regretat dupa aceea. Cresc greu si se vede "lipsa". La mine nu se observa cand le-am taiat varfurile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adda

Pai voi ati taiat "sanatos" din gene De asta ati regretat dupa aceea. Cresc greu si se vede "lipsa". La mine nu se observa cand le-am taiat varfurile.

Stii....cand mi-am "tuns" genele eram in clasa a 8a si aveam o colega cu niste gene lungiiiii (i-am propus sa o ajut sa le impleteasca -glumeam-)
si m-am gandit io... ca daca le "tund" mai scurt cresc mai lungi ....de minte de copil... si am bagat foarfecutza...unde mai pui ca nu am putut sa le tund cu foarfeca mare si am prestat cu forfecutza de unghii (Pielitze) Si le-am ciopartit......mmuuuaammmaaaa.....

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului" Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

carmita_baby

Bestial printzul MELLO , cu sosetzelele lui albe !
Sa-ti traiasca!

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Adda, ai dreptate.Mi le-am taiatde tot.Cu mintea mea de 11 ani credeam ca sunt ca si parul:tunzi scurt si creste mai frumos si mai sanatos.Eu nu spun ca n-as crede ca cineva si le-a taiat si au crescut inapoi, dar iti zic la mine au ramas cam la fel ca atunci cand le-am taiat.Asta e.............O sa incerc si eu faza cu uleiul de ricin.
Auzi , cand am incercat tratamentul ala(Talika), cand ma trezeam dimineata primul lucru pe care-l faceam era sa ma uit la gene, si sotul meu vazandu-ma imi zicea:ti le-am taiat eu in noaptea asta ca ti-au fost crescut asa lungi ....................
Bafta tuturor

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

carmita_baby

Bestial printzul MELLO , cu sosetzelele lui albe !
Sa-ti traiasca!

Copilutzu'

Multumesc Copilutzu, el e copilasu` lu` mamica (adica eu) si al lu` taticu` (sotul) si cand mi-l lauda cineva mi se umfla inima in piept mama mama

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

mey fetelor....genele se regeneraza la fiecare 3 saptamani, intre 3 sapt si doua luni ne cresc o noua ''pereche'' de gene, asa ca daca le taiati bine-nteles ca or sa creasca inapoi, si chiar daca nu cresc vor cadea iar cele noi or sa creasca normale.......

Mergi la inceput