Tratament pentru gene?
Raspunsuri - Pagina 2
camy062004 spune:
si eu tot pt. uleiul de ricin optez chiar am pus intr-o sticluta de rimel si ma dau seara stiu ca e bun.
camy
Kittycat spune:
Si eu tot uleiu de ricin am folosit si a dar roade. E drept ca nu imi facea placere sa am ochii uleiosi, dar a meritat efortul.
Andra,
de printesa
(15.11.2004)
adda spune:
iliuta, eu am taiat varfurile genelor primavara trecuta si au crescut la loc si putin mai lungi in 2-3 luni. Daca nu as fi incercat sau n-as fi avut nici un rezultat nu as fi scris aici, doar ca sa ma aflu in treaba.
Ada
copilutzu spune:
iliuta
Eu mi-am taiat genele (eu cu manutza mea 

) si am zis ca "mor prin deces"
pana cresc ...WWooauu imi era rusine sa mai ies din casa si nu exista persoana sa nu observe...Brrrrr....Noroc ca au crescut ca altfel .....

. Greu dar au crescut.
Pupicei!
Multumirea este comoara cea mai de pret a omului. Proverb indian
Copilutzu'
adda spune:
Pai voi ati taiat "sanatos" din gene
De asta ati regretat dupa aceea. Cresc greu si se vede "lipsa". La mine nu se observa cand le-am taiat varfurile.
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by adda
Pai voi ati taiat "sanatos" din geneDe asta ati regretat dupa aceea. Cresc greu si se vede "lipsa". La mine nu se observa cand le-am taiat varfurile.
Stii....cand mi-am "tuns" genele eram in clasa a 8a si aveam o colega cu niste gene lungiiiii (i-am propus sa o ajut sa le impleteasca -glumeam-)
si m-am gandit io... ca daca le "tund" mai scurt cresc mai lungi ....de minte de copil...
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului" Proverb indian

Copilutzu'
copilutzu spune:
carmita_baby
Bestial printzul MELLO , cu sosetzelele lui albe
!
Sa-ti traiasca!
Copilutzu'
iliuta spune:
Adda, ai dreptate
.Mi le-am taiatde tot.Cu mintea mea de 11 ani credeam ca sunt ca si parul:tunzi scurt si creste mai frumos si mai sanatos.Eu nu spun ca n-as crede ca cineva si le-a taiat si au crescut inapoi, dar iti zic la mine au ramas cam la fel ca atunci cand le-am taiat.Asta e.............O sa incerc si eu faza cu uleiul de ricin.
Auzi , cand am incercat tratamentul ala(Talika), cand ma trezeam dimineata primul lucru pe care-l faceam era sa ma uit la gene, si sotul meu vazandu-ma imi zicea:ti le-am taiat eu in noaptea asta ca ti-au fost crescut asa lungi ....................
Bafta tuturor
podariumihaela
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by copilutzu
carmita_baby
Bestial printzul MELLO , cu sosetzelele lui albe!
Sa-ti traiasca!
Copilutzu'
Multumesc Copilutzu
, el e copilasu` lu` mamica (adica eu) si al lu` taticu` (sotul) si cand mi-l lauda cineva mi se umfla inima in piept mama mama 
Mello motanelul iubit
aniela23 spune:
mey fetelor....genele se regeneraza la fiecare 3 saptamani, intre 3 sapt si doua luni ne cresc o noua ''pereche'' de gene, asa ca daca le taiati bine-nteles ca or sa creasca inapoi, si chiar daca nu cresc vor cadea iar cele noi or sa creasca normale.......