Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 8
Irina71 spune:
Fetelor, multumesc mult ca m-ati primit in gasca 
Sa dea Dumnezeu sa stam toate cat mai putin pe aici, si sa ne mutam dincolo, la gravidute !!
Ale, draga mea, sa stii ca te-am ascultat si mi-am cumparat termometru digital de la Sensiblu. M-a costat 323.000 lei dar are afisaj electronic, bipaie la sfarsitul masuratorii si are memorie. Multumesc mult pentru tot, esti tare inteleapta si-mi place mult de tine - uite, iti cedez locul meu din barca Taniei luna asta ! 

Andicu, cum sa fie tarziu ziua 3 a CM ? Pai si eu TOT ziua 3 sunt, si tot din Constanta !! Numaram impreuna luna asta, OK ? 
De fapt eu sunt in Constanta numai de 2 ani de cand m-am maritat, si nu cunosc orasul mai deloc (job f. stresant si mancator de timp) - eu sunt din Craiova !!
Asa ca Misha, sa stii ca ma simt aproape si de tine cumva.
Sa-mi zici daca nu ai gasit dr. care monitorizeaza ovulatia in Craiova. Am o prietena in Craiova care anul trecut in timpul asta s-a monitorizat, a facut un Pregnyl la momentul potrivit si ... pe 10 martie anul asta a nascut o fetita sanatoasa si frumoasa. O s-o intreb la ce dr. s-a dus, daca vrei.
Michu, eu zic ca pana ex-prezidentul nu pleaca din spital, o sa fie nebunie la Elias. Sper sa plece pana te operezi tu. Iti tin pumnii. 
Pup toate fetele 
Irina.
micha spune:
Bine ai venit Irina,si sedere cit mai scurta pe aici!
Eu sint cumintica ,i-mi iau pastilutele ,ziua a 5-a a C,temperatura este 36.5
Luna aceasta mi se intimpla urmatorul lucru:menstruatia dureaza numai
trei zile desi tot timpul durata a fost de 6-7 zile.Bineinteles ca mie imi convine sitatia dar sa nu fie un semn al unei dereglari hormonale,ori a unei menopauze timpurii(am 33 de ani).
andicu spune:
Ok, Irina, numaram impreuna, si sper sa fie de bine cat mai curand
.
Micha, si tu esti pe-aproape de noi, asa ca, poate,vom fi impreuna in gasca "mamici de ...februarie "??
Aa, si ma duc si eu acum sa-mi iau termometru digital, ca aveam unul normal si ma cam chinui cu "scuturatul"; si o sa-mi iau si Maca..si gata cu avansul meu la salariu
! cred ca pantofii vernil ii las pe luna viitoare
.
Andreea
micha spune:
Bine ai venit Elibanilevici,dar sa stai putin aici ,te rog! Care este problema ta? De cit timp astepti BB-lul?
Irina ,
m-as bucura mult sa afli de la prietena ta unde in Craiova se fac monitorizari deoarece m-as duce la fix,pina acum,am intrebat in doua locuri,inclusiv la spitalul judetean,si mi-au spus ca nu au echo.cu sonda... dar..."LUATI-VA TEPERATURA BAZALA ZILNIC".
micha spune:
Andicu,
,esti o scumpa.E clar, dupa cum vezi sezonul acesta se poarta ACA,nu pantofi vernil.
Deci, cine ajunge prima la mamici le ia si pe celelalte, ne-am inteles ?
Mishulina spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?
Irinuca bine ai venit
!(nu mai stiu daca am avut ocazia sa-ti zic pana acum!)
quote:
Originally posted by Irina71
Michu, eu zic ca pana ex-prezidentul nu pleaca din spital, o sa fie nebunie la Elias. Sper sa plece pana te operezi tu. Iti tin pumnii.
Pup toate fetele
Irina.
Corect!
ca bine zici! E o vanzoleala de body-guarji si alte "forte de (dez)ordine" ca pana si pentru WC iti trebuie trimitere!Norocul meu a fost ca exact in perioadele cand eram eu,nu era el (era transferat la Floreasca),plec eu acasa,dau drumul la
si aflu ca tocmai a fost adus...ma duc azi din nou si aflu ca e asteptat de la Floreasca....si tot asa...
in schimb am dat nas in nas cu Oprescu care-si astepta pacientul....In alta ordine de idei,eu tocmai m-am intors de la spital de unde m-am "externat" putin...interventia s-a amanat pentru ca doctorul pleaca maine din tara si,in plus m-am ales cu o inflamatie pelvina destul de serioasa ptr care mi-a dat tratament (se pare ca de aceea avea si ovarul dimensiunile alea...).In fine,mi-a zis ca tinem legatura si mai vorbim peste o saptamana-doua...
Mironica scumpa,
imi aduc aminte de "tineretile" noastre cand postam impreuna la "ceaiul de napraznic",atunci eram in "tatonari" adica am vrut sa-l iau si strangeam informatii...Nu am mai apucat pentru ca exact atunci mi s-a recomandat sa fac analizele hormonale si intrucat stiu ca influenteaza valorile am zis sa ma intep intai si il iau dupa...Nici pana in ziua de azi nu am reusit sa fac analizele alea ca toti dr se balbaie...Azi am fost si mi-am confirmat programarea ptr marti,de-abia astept sa mai aud o parere si nu orice parere...Pana atunci poate ii scriu si Liviei,ideea nu-i rea deloc,dar m-ar ajuta mai mult sa stiu care mai exact e "buba" la mine,ca nu stie nimeni si asa pe orbecaite e mai greu!Iepurila
,ce faci pui,de ce nu mai stiu nimic de tine? Cum mai stai? Cand faci histeroscopia?Alexia eu tot iti tin pumnii sa fie cum vrei tu(si noi pe langa tine),nu dezarma inca....
Catalina,pana nu ii vezi tu ca vin (pe rushi)nu renuntam,da? Ai mai fost la tanti dr? Ce-a mai zis?
Cora ma bucur mult ca sunteti bine tu si bebe,dar te rog mult nu te mai agita atat ca nu-i place puiului! Abia astept sa traiesc si eu astfel de emotii ca eu nu mi-am pierdut speranta inca...
Monicutza sper sa fie cum zici tu adica sa existe o rezolvare si ptr mine dar toti se tem sa puna mana pe mine ca sa nu-mi piarda trompa,singura pe care o mai am...Cat despre T nu vreau sa fiu un trofeu pe semineul lui....
Ale,multumesc ptr vorbele bune..de revenit imi revin mai greu ca-s dupa 12 ani de "plans in perna" din cauza problemelor mele de care vad ca se sperie toti...Dar sunt increzatoare ca : 1. nu pot crede ca sansele mele sunt aproape zero si 2. mai am un as in maneca,adica in curand voi cere si o alta parere si im felul asta am de ales cum e mai bune pentru mine! Ai grija de tine si mai scrie-ne...
Andicule bine faci cu ambele chestii:pentru a doua iti doresc succes si sa iasa bine...Cat despre prima:daca erai din Bucuresti iti recomandam eu o biserica cu har in a vindeca oameni bolnavi si a aduce prunci familiilor tinere! Eu am fost timp de 6 saptamani si am dat acatiste...Intreaba-l pe preot de Sf.Alexie-Omul lui Dumnezeu si sa vezi ce poveste frumoasa iti zice...
Va pupic si mai vorbim...
Ina
maraki spune:
Andicu dr. mea a spus ca daca vine CM dupa orele 16.00 se socoteste urmatoarea zi ca fiind prima.Eu asa am calculat cand am facut stimularea .Multa bafta sa vii la mamici de februarie
Mishulina subscriu la tot ce au scris fetele
Nu este situatia atat de disperata!!! SANT SANSE!!!
toate fetele !!! sa deveniti cat mai repede mamici![]()
![]()
![]()
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
elibanilevici spune:
noi asteptam un copilas de 1an si ,dar mai tare incercam de la inceputul anului.problema este ca sint total in ceata...
sint suceveanca si pe la noi monitorizarile se fac dupa ureche
mai multe am invatat de pe forum decit sa-mi explice medicii la care am fost deci din cite ni s-a spus nu ar fi nici o problema.spermograma buna analize putine dar bune(fara hormonale ca nu mi le-a dat nimeni sa le fac)
vroiam sa va intreb daca utrogestanul poate sa dea intirziere ptr ca am un ciclu regulat 28 zile si mi-a intirziat 4zile dupa care a venit,dar temp. a ramas ridicata (37.1-37.2)cind in mod normal scadea cu o zi doua inainte de rushi,azi fiind prima zi de rushi
va pup fete dragute
andicu spune:
Multumesc Mishu, multumesc Maraki, si tie sanatate la amandoi,si sa-l vezi pe bebe la facultate
.
Cred ca m-am lamurit, sunt in ziua 3 a CM.-gata!
Andreea
Catalina spune:
Mishulina, maine dimineata merg la madam doctora. Va tin la curent.
Pana una alta, raspundeti-mi si mie, daca stie cineva, MACA o fi nashpa sa iau in acelasi timp cu metforminul pe care il iau deja de doua luni (antidiabetic)?
Catalina