Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
ALEXIA 27 pai acum 2 ani am aflat ca am uterul retrovers.De anul trecut cand am decis sa fac un bb am mers la o doctorita care m-a urmarit pana luna trecuta si a spus ca nu am uterul retrovers.Luna trecuta am gasit o alta doctorita si ea mi-a spus ca am uterul retrovers dar nu in totalitate.Nici eu nu mai inteleg.
Si eu care am stat cu perna dedesubt totdeauna....ca si aiurita aia de doctorita mi-a zis sa stau asa....
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
iepurila spune:
Salutare fetite dulci
Danangie si eu am aceleasi intrebari ca si tine. Daca cumva ovulez mult mai devreme? Si totusi teoria spune ca ovulatia se produce cu 14 zile inainte de a-ti veni menstruatia. Hai o zi doua in sus sau in jos. Dar 7 zile? Oricum fara o monitorizare care sa demonstreze asta nu voi sti niciodata daca ovulez si cand.
Cata, mult succes la eco, sa-ti vezi samburelul si sa fiti bine amandoi. Cat despre o stare linistita nu cred ca va veni vreodata. Mereu gasim cate ceva sa ne ingrijoreze, ne punem fel si fel de intrebari.
Monica, din pacate nu stiu sa raspund la nici una din intrebarile tale, desi la a doua tare m-ar interesa si pe mine raspunsul
Mishulica un pupic dulce pentru fata ambitioasa.
Ale, hai scoate si tu un pic nasucul.
Fetele eu va pup pe toate, ca de obicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
danangie spune:
ALEXIA 27 multumesc de PM.Asa zic si eu ca am UI.Mercic
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
utocatalina spune:
Danangie eu zic sa stai pe burta...la un uter retrovers nu trebuie perna sub fund.....Iepurica mercic ...mai am 1 sap. pina la eco..simt ca timpul trece asa greu...Slava Cerului ca suntem bine! Pupici fetelor si succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
motzunica spune:
Mishulina, aseara am plecat tare suparata de la calculator cind am citit ce-ai patit, dar azi mi-ai luat o piatra de pe suflet cind am vazut ca esti optimista,bravo fata luptatoare.
Incerc din nou sa-ti trimit PM.
Iepurila, teoretic ovulatia se produce la mijlocul CM, dar se poate si mai devreme si mai tirziu, plus ca se pot produce si ovulatii intempestive.Acestea din urma se produc oricind, dar se spune ca de obicei apar cind te simti foarte bine (intelegi ce vreau sa spun).
Danangie, si eu am uterul retrovers si dr. mi-a zis sa stau pe burta 30 min. dupa
.
Mirela V, acelasi lucru l-am patit si eu luna asta si nu stiu daca a fost ovulatie sau nu.
Acum despre mine: sint in z. 30 la un CM de 28-29 z. si azi n-au aparut rusii dar nici testul Barza pe care l-am bifat nu este pozitiv.Simptome n-am nici de sarcina, nici de rusi doar ameteli usoare seara si sinii nedurerosi (de obicei inaintea CM cu o saptamina ma dor foarte rau).Fetelor ce credeti ca e?

toate fetele.
Irina71 spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine la voi ??
Va citesc inca din ianuarie, in fiecare zi ... 
Pe scurt, povestea mea : am 34 ani si singura sarcina din viata mea s-a oprit din evolutie la 6 saptamani in ianuarie a.c. 

Dr. care mi-a chiuretat mi-a zis : astepti sa treaca 3 cicluri si pe urma ai verde la bebe.
Ciclurile mele fiind lungi si alandala, abia ieri mi-a venit al 3-lea (dupa 54 zile !!
).
In fine, vreau sa ma apuc si eu sa-mi masor temperatura bazala si vreau s-o fac cum trebuie. Ma ajutati ? 
Deci :
1. Dimineata suna ceasul - la aceeasi ora, indiferent ca e week-end sau concediu, stiu ! Intind mana si-l opresc, apoi insfac termometrul de pe noptiera.
2. Il introduc in vagin si astept 5-10 minute.
3. IN TIMPUL ASTA, MA MAI ACOPAR CU PATURA SAU NU ? Io mi-s tare friguroasa, dar daca ziceti voi ca influenteaza temperatura, rabd ..
4. Scot termometrul, citesc temp. si mi-o notez in carnetelul de pe noptiera. (O sa am o noptiera f.f. incarcata !! ![]()
5. Sterg termometrul cu spirt si il bag in suport.
Va pup pe toate 
, sper sa ma primiti in grupul vostru si nu uitati de intrebarea mea de la punctul 3.
Irina.
motzunica spune:
Irina71, bine ai venit, la fel cum mi-au urat si mie fetele tot asa iti urez si eu, sedere cit mai scurta la aspirante si fuga la 
Mishulina, nici azi nu pot sa-ti trimit Pm, cred ca gresesc pe undeva de nu vrea sa-l trimita, imi raspunde asa: scuze Mishulina nu primeste mesaje private. Ma inveti ce sa fac? Help!
Laparo nu stiu cind o sa fac pentru ca a ramas sa-l sun pe dr.T in prima zi a CM, si cred ca rusii s-au speriat ca trebuiau sa vina de ieri, dar nica.
fata curajoasa, mult noroc pentru joi, sint alaturi de tine si ma rog sa te faci bine.
Oana_B spune:
Irina, pe cand imi luam eu temperatura eu ma acopeream pen'ca in primul rand nu influenteaza ca e temperatura bazala a corpului in stare de repaus (de aia nu tre sa te misti prea mult inainte) nu e vorba de febra dar din cauza plapumii eu nu mai auzeam bipaitul de la termometru asa ca am renuntat si mi-am luat temperatura oral.
Oana_B
Mirona spune:
motzunica la tine e cam devreme pentru PM. Fiecare dintre noi trecem printr-o perioada de test pe acest site, asta la inceput. Mai ai putintica rabdare si vei putea si tu trimite PM. 
Irina71 bine ai venit in
. sedere cat mai scurta.
1. da. indiferent de zi lucratoare sau concediu. Incearca sa faci cat mai putine miscari, la mine mai e influentata temperatura si daca sunt incordata. Adica: uneori cand suna ceasul ma sperii si tresar - ceea ce ma face sa fiu incordata.
2. faza cu asteptatul ... depinde de termometru.
3. temperatura nu este influenteata daca esti sau nu acoperita.
4. da, noteaza pe loc, altfel ... asta depinde de varsta.
5. e chiar indicata igiena termometrului, mai ales daca e unicul din casa.
Te pup si bafta. 
Miro