Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Intrebare : ce sunt pastilele MACA ?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu eu am luat si eu si sotul 3 luni Maca...intra pe www.innovatics.ro si ai sa vezi ce proprietati au...succes!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Dar PERIODIN a luat cineva? Trebuie inceput intr-o anume zi?
A! Si as mai avea o intrebare: merge sa faci in paralel si tratament naturist, si unul medicamentos?

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci, Cata,m-am lamurit. Deci pot sa iau si eu. Le gasesc la farmacie?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

am vazut Maca si la Sensiblu

Mergi la inceput

Andicu daca nu gasesti la farmacie..incearca la Plafar

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

ai fetelor, de Ale mai stiti ceva,ca tare necajita a mai fost saptamina trecuta? Stiu ca dupa un esec simti nevoia sa te retragi
sa-ti lingi ranile,dar aici toate avem cite un "defect",altfel ne-am
afla in alt loc nu la "ENDOETRU,OVULATIE.....
ALE!ALEEEEEEEEE!
Roscatel,,peste mai putin de un an parca te vad postind la"parintii intreaba,parintii raspund"probleme de genul:bebelusii vostrii cit dorm,cum se comporta dupa vaccin,citi mililitrii de lapte beau la un supt? Abia astept sa-ti raspund.

Mergi la inceput

Micha ha..mai am hat pina atunci...sa vad eu la eco ca simburelul este bine si apoi o sa ma mai linistesc nitel...acum inca am emotii...de alt gen!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fete dragi.

In primul rand MISHULINA cum zicea si FLORININI ma alatur tuturor fetelor de aici transmitzandu_ti multa putere si incredere in D_zeu;tu esti cea cu care am mers ceva timp cu CM impreuna si am un loc particular pentru tine in inima mea;eu zilele trecute am plans de bucurie si_n acelasi timp de necaz pentru mine cand am auzit ca o colega de_a mea a ramas gravida cu ditamai fibromul;in rest azi a trebuit sa plec de la munca pentru ca nu stateam in picioare de rau ce_mi era;ma doare carnea;ma doare_n gat;ma doare peste tot;azi sunt in ziua 14-a.Ieri multumesc lui D-zeu am reusit sa prestez.Ce va fi va fi.Joi am programare la doctorita sa-i arat rezultatele la tampoanele vag.In rest,mai nimic de mine....Sper ca tu sa fii bine.Ca e tare rau cand ti se taie craca de sub picioare..

IEPURILA ma gandeam ca daca eu am ovulat pe atunci in ziua a 7-a am pierdut ocazia pentru ca nu am prestat.Si asta era frica mea....Tin pumnii pentru tine.Sper sa ai si tu rezervat un loc in barcuta lui TANIA.

FELICITY ce mai faci?Totul bine?Merge bine sarcina?Stau si ma intreb....nu cumva dat fiind ca am un uter retrovers si dupa prestat stand mereu cu sezutul pe o perna sa nu fi ingreunat drumul gigeilor...?Tu ce zici?Stiu ca tu ai zis ca ai stat cu sezutul pe-o perna parca...........hm...ieri cand am prestat oricum m-am invartit:cand pe-o parte cand pe burta........poate-poate.Si am stat in pat o ora.....chiar daca nu cred ca sunt la ovulatie ca nu am nici un simptom....

MICHA bine ai venit si sedere scurta!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Danangie, mama, tu trebuie sa stai pe burta, nu pe spate , aprox 30 min, tocmai pentru a usura drumul . Vorbesc din experienta propriului meu uter retrovers. Daca stai pe spate, le e mai greu sa urce pana la intrarea in col.
Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput