Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Micha 3 pastile de Maca/zi si tu si sotul...eu am luat 3 luni...Ingeras...bebe este bine si asteptam sa ajungem la prima eco! Succes fetelor!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata si de la mine !
Mishu , azi sper sa fii mai optimista, noi te sustinem !
Poate faci joi laparo si se mai lumineaza datele problemei.

Si comentariul cu "acele " fete il sustin si eu, chiar daca ma chinui sa fac un bebe numai de 4 luni (dar nu ne-am mai protejat de 4 ani si cand s-a intamplat in toamna a fost extrauterina , asa ca a trebuit sa astept vreo 4 luni). Mie imi vine sa le bat cand le vad ca se mai si plang, de parca n-ar exista pastile si alte metode !
Si ma mai oftic cand vad femei care raman din prima si-l lasa, ca "asta e, s-a intamplat", si dupa ce nasc nu stiu cum sa paseze copilul ala mai repede la bunici sau dadace sau, mai rau..(vorbesc de cele care nu trebuie sa munceasca), am eu un exemplu destul de apropiat ...si ma gandesc: doamne, de-as avea si eu un bb ca nu l-as mai lasa din brate !...

Andreea

Mergi la inceput

Aa, si Micha ,si eu zic ca-i bun planul tau de bataie !la asa ceva ma gandeam si eu : fara cafea, alcool, cat mai multe legume si vitamine, acidul folic, vit. E, si poate cu monitorizare de sapt viitoare am si eu mai multe sanse .
Oricum, sa dea domnul sa fie cum vrei tu Micha !
Ingerash , nu dispera, nu te stresa, ca pe urma patesti ca mine: 4 zile de intarziere, sperante desarte, 4 teste negative si o gramada de bani aruncati pe fereastra. Cata stie, ca ea m-a calmat, si se pare ca, intr-adevar, se-ntampla cand te-astepti mai putin!
Asa ca eu o sa ma prefac indiferenta , poate-poate...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andreea, asa o sa fac, incerc :)) oricum, e bine ca sunt o persoana optimista de fel...cat oi mai fi! o sa si poate, poate ajung unde trebuie si voi ramane
bafta multa si tie!Cata, ma bucur ca sunteti amandoi bine, de-abia astept sa te duci la eco sa ne povestesti si sa ne arati pozele!!!
Sa ne ajutam unele pe altele!

Andre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

ultumesc Roscatel cu Bebel,tu ce a-i mai adauga la planul meu de bataie? entionez ca eu la toate monitorizarile pe care le-am facut aveam foliculi mari indiferent daca foloseam simulare(serophene)sau lasam natura sa-si faca treaba.
Andicu tu in ce zi a C esti?

Mergi la inceput

Micha, eu sunt de-abia in ziua 2 a CM , si marti am programare (ar fi ziua 9 ) si sper sa ma bage si pe mine la monitorizare, ptr prima data. Pana acum doar am incercat, calculand ovulatia sau cu teste de ovulatie, in rest, n-am facut nimic,stimulari sau altele.

Andreea

Mergi la inceput

Micha ai grija ca monitorizarea sa fie completa...atit inainte de ovulatie, cit si dupa, da? Succes!

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Cata, da, normal ca am prestat. dar ce l-a ingrijorat pe el e ca a vazut nush ce lichid in endometru sau asa ceva care el asta banuieste ca ar fi (asta in cazul in care nu am avut ovulatia azi dim sau azi noapte..asta ar mai fi o varianta). asteptam si vedem.
eu nu-mi pierd speranta oricum

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Doamne ce mari sunt pastilele ACA...,sigur nu sunt pentru elefanti??

Mergi la inceput

Micha si daca sunt de elefant nu le iei?

Cafeluta
4 +

Mergi la inceput