Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 31

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishu, esti o bomboana ca vrei sa-mi dai speranta...dar pe bune, test negativ, temperatura in scadere, mucus...
Lasa, vine luna viitoare...am auzit ca iunie e numai bun de facut copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello din nou. Miro, imi pare rau,draga mea, nici eu nu stiu cum sa te ajut; doar ce am inceput si eu de 3 zile pe fertility friend
Irina,ai dreptate, dar dupa cum ti-am spus,nu prea-mi vine sa-mi temperatura unde trebuie acum . O sa mai stau si maine, si de sambata o sa o iau ca lumea.
Cata, cum te mai simti? ce simptome mai ai de la bebic?

Eu astept curioasa, luna asta sa vad cand i s-a mai nazarit ovulatiei sa pice? ca eu nu mai stiu nimic. Pana acum 2 CM bagam mana in foc ca al meu e de 26 zile,si ovulatia a12a-a13a zi;
Luna asta m-am blindat :monitorizare,fertility chart, ovulation calendar si ovulation test ! daca nici asa nu ma dumiresc, inseamna ca ma las de socoteli si astept sa pice din cer.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Ziua 32, 6 zile intirziere. Dimineata am observat ca secretia a devenit maronie-bej, asteptam sa inceapa...dar n-a fost decit o pata, dureri de burta din cind in cind, sini nu prea durerosi dar umflati si tari.
Test nu mai fac, astept miine sa vad ce se va intimpla, daca vin rushii, intrerupt utrogestanul, daca nu, simbata repet testul.
Luna asta i-l voi stresa pe doct. T, o sa am grija sa-mi spuna ziua si chiar ora la care trebuie sa prestez.
Nu mai sunt atit de stresata si mi-a mai revenit optimismul "miine este o noua zi". Punct si de la capat!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mishulina dulce tu primesti PM de la mine? Sau nu la vesti de astea te refereai? Daca te gandesti la histero de-abia la inceputul lui iunie o fac. Acum stau cumintica si astept sa treaca zilele (ziua 21). Parca nu mai trec odata

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicu, Iepurica, Mshu, Catalina, Ale,Costi, Alexia, Mirona, Misha, Monica, Adelamariam, Monica si restul fetelor...noi suntem bine...maine face 5 sapt...azi pina spre prinz a colcait burtica...acum e bine dar sunt ca un balon...greturi nu, dureri de sin da, dar suportabile, pofte nu prea...temp. este tot 37.1..o sa o iau si maine dimineata si apoi ma opresc...totul este bine si abia astept sa vina ziua de marti sau miercuri...fetelor trageti de doctori sa va faca monitorizare completa si inainte si dupa ovulatie...da? Va pup si va doresc sa fiti grele cit mai repede!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna seara fetele,
Irina71, sint din TG.JIu dar motzunica imi zice al meu sot, si tot el ma incurajat sa va scriu ca de citit va citesc de asta vara,ba chiar m-am inscris pe forum de-atunci.
Mishulina, am facut echo ieri si dr. zice ca nu vede nimic(e ceva care pare un cheag de singe ), dar endometrul arata ca la jumatatea CM. A zis sa nu intrerup utrogestanul pina nu vine CM, si sa repet echo peste 10 zile, dar ma apuca pandaliile pina atunci. Ce sa fac?
Azi am refacut spermograma dupa 3 ani si surpriza, 15 milioane, cum dracu sa intimplat asta chiar nu stiu pentru ca inainte a avut 67 mil. E adevarat ca de 2 ani sotul e cam stresat cu serviciul dar totusi au scazut enorm, parca n-aveam eu destule probleme acum asta ne mai lipsea .
Totusi am vorbit cu el si luni refacem spermograma la alt laborator.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi, iata cu ce ma indeletnicesc io: cum luna asta clar nu am avut ovulatie, de asta-seara (ziua 15) am inceput duphaston, ca sa imi vina ciclul cat de cat la un numar normal de zile.
Apoi, doctora mi-a zis sa iau ova-mit din ziua 2 in ziua 6 si sa incep injectiile cu Menogon in ziua 5 pana in ziua 9 cand sa poftesc la echo. Banuiesc ca mai departe imi zice in ziua 9.
In tot acest timp continui cu Metformin, una dimineata una seara.
Bag la medicamente in mine ... macar sa fie cu folos ca m-au uscat de bani (numai azi am dat 12 milioane - am gasit Menogon, multumita fetelor de la subiectu alerta menogon) si sper sa nu aiba si cine stie ce efecte secundare.
Cata ma bucur ca esti bine, cat despre trasul de doctori, la unii merge, la unii nu. Unii se supara daca le spui ce sa faca.
Va tin la curent, pana atunci astept opinii.
Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

[red] Alexia [red], o sa vezi ca in momentul in care nu vei mai astepta nimic, ci vei merge, relexata, din inertie pe masuratorile obisnuite, vei avea o veste neasteptata! Asa a fost la mine. Ma pregatisem pentru orice si, in orice caz, pentru cateva luni de monitorizare cand... a aparut bb. Nu mai fa nici un prognostic, pur si simplu lasa lucrurile sa curga, desi imi place tare mult umorul tau!

[red] Iepurica [red] am luat la cunostinta, se rezolva: voi stange bani pentru un iaht. Mai ales daca veniti la bord "grele"!

[red] Mishu[red] ma bucur sa te vad pe "baricade" si ca nu te-ai lasat coplesita. Cand ai urmatoarea vizita la dr.?

[red] Miro [red] daca te pot ajuta, trimite-mi pe PM username-ul si parola de pe fertility.

Va cu drag pe toate si bun venit noilor aspirante!

Tania & Punctuletz 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Cata, , intentionez si io sa ma duc la T. de luna asta. spune-mi, te rog,de cate ori ai fost la el ptr. monitorizare si in a cata zi te-ai programat la el? Este aglomerat la cabinet? Trebuie sa fac din timp programarea?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tania, multumesc mult. Ti-am trimis un PM.
Si voua fetelor va multumesc, chiar daca nu ati stiut cum sa ma ajutati.
Si acum am sa va rog si sa ma iertati ca v-am luat cam tare, m-a luat valu'.

Cristinna - la mine nu stiu cat e CM-ul. NU am. Il provoc cu progesteron, deci dupa ovulatie iau duphaston si and vine... vine. Asa am facut luna asta, ca luna trecuta ... ai vazut si tu pe grafic.

Catalina - tu de ce iei mama duphastonu asa de devreme??? La fel il luam si eu pana m-a lamurit Ale ca ar trebui luat dupa ovulatie 10 zile (asta fiindca eu am ovulatia in z. 21). Poate si tu o ai asa tarziu si atunci iei duphastonul prea repede. Asta va duce la o faza luteala prea mica. Vezi graficul meu (primu).
Parerea mea.

Va pup pe toate fara exceptie.

Miro

Mergi la inceput