Cu ce se curata argintul?
Intrebare:
Cu ce curatati argintul, sa arate frumos si stralucitor.
Altceva inafara de frecat cu pasta de dinti.
O zi buna
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
Raspunsuri
Catalin spune:
Bicarbonat de sodiu sau scrum de tzigara.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Bicarbonat de sodiu sau scrum de tzigara.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Si cum procedez, pun bijuteria in pahar cu bicarbonat de sodiu si apa si las acolo, sau cum?
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
Catalin spune:
Io bresar butzin braf de picarponat be pijuterie, las cateva minute aboi frec cu beriutza de dintzi, idem si bentru scrumul de tzigara!
Think pink!
Gabbriela spune:
Multumesc de raspuns... am sa incerc cu bicarbonat.
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
pyssy spune:
Sunt niste solutii in comert , chiar si spray-uri (ARGENTIL se numeste) care curata argintul extraordinar de frumos si de usor ( se ia murdaria ca praful)
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
gweno spune:
Cel mai bine se curata cu pasta de dinti.Pui pasta pe obiect si dupa aceea freci si stergi cu o carpa sau un servet de hartie.
devylla spune:
nene yo am incercat si cu bicarbonat si nu a mers,am frecat de mi-au venit nervii tot gri a ramas lantul meu
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
leon si larisa
iubirea mea
bubulinele
relyana spune:
Cu iaurt. Garantat. Lasati obiectele in iaurt (fara fructe!) o ora-doua, frcati-le un pic cu o carpa care nu zgarie si apoi spalati-le sub robinet. Chiar vor luci.