Bebelusi de sept - oct 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Naty spune:
Moss te invidiez! bucura-te, mama, ca doarme cupilu si las-o in pace! Serios acum, am citit in "Mama si copilul" a lui Capraru ca multi bebei vor sa renunte la o masa si trebuia sa-i lasi in pace.
Bozo imi pare tare rau pentru zgarietura! Si bebelina s-a zgariat de vreo 2 ori pe fata de i-a dat sangele asa tare ca a patat cerceaful.
Ania incearca cu Neopreol. E foarte bun!
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
anne33 spune:
Ionela,intre printesele mele e o diferenta de 11 ani si 3 luni,Ana-Maria,cea mare tocmai a implinit 12 ani pe 10 mai si m-a depasit in inaltime cu 2-3 cm deja,iar mezina Giulia are 9 luni si aproape 70cm caci se pare e model mai mic dar nu ne plangem caci e sanatoasa si activa ca argintu viu,toata ziua trebuie sa fiu tot dupa ea,dar nu-mi pare rau;oricum am noroc ca stau cu mama si ma pot baza pe ajutorul ei,cand am cumparaturi de facut sau papa si curat prin casa nu-mi fac griji pentru Giulia ca maica-mea o hraneste,o schimba,se si joaca cu ea,numai ca nu prea poate sa o tina in brate prea mult.Si binenteles ca cea mare ma ajuta si ea cu cea mica,bine,dimineata este la scoala pana pe la 1-2 dupaamiaza,apoi are teme de facut,acolo o mai ajut si eu cand e cazul si pe unde ma mai pricep,dar oricum zilnic isi gaseste macar o ora 2 sa se joace si cu surioara pe care m-a batut ani de zile la cap sa i-o fac.Imi amintesc ca era Ana prin clasa a3-a,si vreo 5-6 colegi,unul dupa altul se laudau ca vine barza in familie,si domnisoara mea ,plina de nervi,mi-a spus pe fata "da tu de ce nu mai ramai o data,esti stearpa?",Eu ziceam ca e diferenta prea mare intre ele,pana cand o vecina de bloc,avandu-l pe fiisu in clasa a 12-a,deci acum se pregateste de bac,are o galusca mai mica decat Giulia mea cu 3 saptamani,a facut-o la 44 de ani ai ei si 48 a sotului,amandoi avocati.Am intrebat-o de ce asa de tarziu si mi-a raspuns ca nu si-a gasit niciodata timp dar a vrut neaparat sa mai aiba unul pe care sa-l creasca ea nu socrii si parintii ca pe cel mare,ea fiind la faculta cand la avut pe cel mare.Deci,un copil este o binecuvantare la orice varsta daca ti-l doresti.
Andreea lui Doru,multumim de complimente.Angela,mami de licurici,cand aduci feciorul pe meleaguri hunedorene sau ti-e teama ca o sa-l fure Giulieta mea si il oprim aici si de asta nu vi cu el?
tyaa spune:
Avem si noi un dintzisor de azi. Cred ca ii va iesi repede si al doilea.
Ionella, bine ca a facut si Alex acum boala asta. A scapat. Lasa ca trece si o sa iesit si voi toata ziua la aer.
Roandre, faine pozele. M-am uitat.
Va las, mancarea mea e pe aragaz. Am observat dintele si am dat fuga sa va zic.
Va pupam
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
ana_a spune:
Felicitari tyaa pentru dintzisor!
La noi e tare urat afara, sa schimbat asa brusc vremea, nu e frig da e innorat si mi groaza sa ies in oras cu Stefan sa nu vina vreo ploaie.Asa ca azi stam in curte, desi am avut o lista mareee de treburi de facut prin oras...sper sa putem iesi maine!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ionella3003 spune:
anne, sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri de ele mereu ca acum!!!!
si din partea noastra sarbatoritilor zilei!!!
tyaa, felicitari pt. dintisor!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Andreea_si_Doru spune:
fac subiectul nou. Va scriu ca sa nu faca si altcineva in acelasi timp cu mine :D
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
anne33 spune:
Mersi de urari Ionela,si tie iti doresc acelasi lucru,sa pretuiesti fiecare clipa si zi pe care o petreci cu printisorul tau.Sa nu uitam ca timpul trece,nu se intoarce si copiii cresc si noi ramanen cu amintirile.Deci Carpe Diem!Fetelor,ce giumbuslucuri faceti voi ca sa scrieti numele fetelor mai apasat,sa iasa in evidenta,caci eu....duc lipsa de experienta sau...neuroni.
Roandre,am vazut si eu pozele noi ale printesei tale;este o frumusete,sincer,sa nu se deoache.
mamica de sept-oct spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49262" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (46)
loreema24 spune:
La multi ani ! Stefan, Francesca Elena , Robert Cristian
tyaa - felicitari pt !
moss - eu una nu as trezi fata sa manance. Eu sunt de parere ca daca ii este foame se trezeste singura. La mine e tocmai invers- 4 mese solide + doau mese de lapte/zi si doua mese de laste noaptea. Eu ce ar trebui sa fac?
danina - si fata mea se zgarie mereu dar nu pe fata ci in urechi. Cred ca o mananca urechile de la firele de par. Abia astept sa ii rup turta si sa o tund cheliuta. Apropo eu rup turta sambata asta. Ce ziceti sa pun pe tavita?
Roandre - frumoase pozicile. Voi deja a-ti trecut la maneca scurta!
Am mai vazut niste poze dar nu mai stiu ale cui , oricum erau de la paste si mi-au placut si alea.
Pozici noi
Ramona & Loreema
Pozici
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !