Drumul Taberei (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna ziua vecine si La multi ani piticutilor vostri!
Ce zi nasoala si ploioasa au bietii copii,pe vremea mea ieseam de 1 Iunie sa facem desene pe asfalt,dar unde sa te duci pe ploaia asta?
Emma,cand ai nevoie de caiet sa imi spui!
Andora si celelalte mamici,un "bonus" de pentru toate "gogosicile" din cartier !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumim Mishulinei de urari, multi pupici si pt ea si pt ingerasul care se invarte prin norisori si asteapta "verde" pt burtica ei...
Noi abia acum iesim nitel pe afara, e tare urat, uf.... asta e, dar am auzit ca se face vreme buna, poate totusi reusim in week end macar vreo 15 min de intalnire... haideti ca nu e greu, stiu ca fiecare are planuri, dar promitem sa nu va tinem mult, si noi venim cu tati si n-o sa stam, dar macar sa ne cunoastem sa nu trecem aiurea una pe langa cealalta cand ne mai vedem....nu?
Va pupacesc si mergem sa ne imbracam.... cred ca tr\agem o fuga [rin Plaza sa vedem ce e pe acolo de 1 iunie...
O seara frumoasa!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Andora sunt intrutotul de acord cu tine,de la Ingeras(sa te auda Dumnezeu) si pana la intalnire....Deci? Cum facem?

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mishulina
Deci? Cum facem?

Pai hai ca iau eu fraiele in maini.. O ora? O zi? Un loc?
Propunere: duminica 18.00? In Moghioros pe insula la pod? (asta ca sa nu fie si alte grupulete pe acolo) hai mai nu dispareti cu toatele.... sau ma vad doar eu cu Mishulina si cu Emma?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Io votez pozitiv! Daca nu ploua....

Ina

Mergi la inceput

Duminica Senin 24°C 14°C

Sunday
Sunrise 5:32 (EET )
Sunset 20:54 (EET ) REAL FEEL 28°C - 18°C , wind 2 moderate
Pressure(mb) 1019 , relative humidity - 48 , sunny, sun index: HIGH

Sa dea Domnul!

Mergi la inceput

Ok,Ok, cine poate rezista unor asemenea "argumente"....Abia astept sa pup o Gogosica!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

fetelor imediat fac listuta ...ca si eu strig prezent. vin si cu caietele de chimie dupa mine

Azi am invatat si scris la chimie... va poate spune Mishulina daca am fost eleva ascultatoare ,careia ii multumesc mult mult de tot si vreau sa va spun ca are o minunatie de motan

Rochita inca nu e gata...dar o puteti vedea asa pe jumatate aici

Va pupici ca am un somn in mine..de nici nu mai stiu ce trebuie sa va spun

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Listuta pentru intalnire DUMINICA 5MAI

1.Andora
2.Mishulina
3.EmmaT

Locul intalniri IN PARC -PE INSULA
Ora :18.00

Emma

Mergi la inceput

....Sara buna fetelor... bebicilor.. mamicilor.. taticilor...
Noi azi am primit prima palma de la un baiat.... hihihi a fost usoara, nu va speriati.... uite asa stateam noi linistite in carut si bebe Vladut parca a venit, ne-a admirat ghetutele, ratusca de la insigna, carutul si apoi deodata pleosc Gogo peste fata... Mie mi-era mila de saracuta maica-sa care biata de ea nu stia cum sa se scuze.. dar copilu' e copil, ce sa-i faci daca n-ai cum sa-i prevezi miscarile.... Sa mor de ras singura, noroc ca abia a atins-o cred.. dar tare simpatic pustiul... avea 1 an si 2 luni.... Radeam singura la gandul ca poate e vreuna din voi, dar nu cred, ca aveam insigna cu ratusca DC chiar pe carut si se juca pustiulica exact acolo....
In legatura cu intalnirea.... NUMAI 3? Mai vreau sa vad maini sus.. care liciteaza pt 4? Care da un bb mic companie pt Gogo? Haideti.... 3 o data, 3 de 2 ori......

Mergi la inceput