Drumul Taberei (2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
gio spune:
Ilenutza, eu stiu ca este un coafor bun langa Plaza, intr-o vila in dreapta. personal nu am fost dar multe fete il lauda, nici numele nu il stiu dar daca ai drum pe acolo mergi si intreaba. stiu ca au conditii bune,
Va pup
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Fetele am reveniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!
N-a mers netul, am plecat la tara, apoi iar n-a mers, iar acum merge groaznic asa ca va pup inainte de a citi ce mai faceti si revin cu un meesaj cand ma lasa baietii de la cablu... Sper ca sunteti toate sanatoase si bebicii si sotiorii asemenea si va dau un [upic maaaaare si duuuulce!!!!!!! ... asa ca prin somn, ca la nani cred ca sunteti toate
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
andora spune:
Sa revin deci...
Despre intalnirea de 10 ani de la term. liceului - un coleg a creat grup pe Yahoo si acolo ne-am "mail-uit", practic ne-a identificat dupa site-uri sau cu telefoane si dupa un an ne-am intalnit..
Si acum fetele...
Emma BAFTA la teze, am auzit ca ati inceput, hihihi, lasa cati va fi dor de emotiile dinainte.. mie inca nu-mi e deloc...
Aoleu stai ca am vazut ca esti intr-o asociatie antidrog? Ati fost la copiii de la orfelinat? Bravos, se vede ca esti varsatoare...
V-ATI INTALNIT DUMINICA??? Mama ce invidioasa sunt
Mishulina abia astept sa vad cum a fost la spital....
Irismetal, sanatate lui Stefanel!!!! Dragul de el....
Theiuta, Maraki, mama da' ce va mai cunoasteti. mica-i lumea asta... hei, dar Scoala 203, 164, 191 a facut cineva? Sau fac subiect separat ?
Tumpi, acum pot primi PM-uri, tocmai am vazut unul, ma poti intreba ce vrei de intalnire
Mai sa stiti ca netul nostru nici el n-a mers de la ...ploaie, sa mor de ras ca astia de la cablu nu stiu ce sa mai inventeze, mai intai cica e switch-ul, apoi au plecat baietii sa-l cumpere, apoi a plouat si a suflat vantul (peste ce????) si apoi cica a fulgerat si- trasnit... cred ca i-a trasnit pe ei.... ast dupa ce ne-au schimbat IP-ul de 100 de ori... si-n final tot cu "automatically detect IP" merge... mai e cineva la HobbyNet?!?
In rest ce sa zicem, la tara a fost un frig de mi-am imbracat maimuta cu 2 caciuli mai groase ca asta iarna dupa care a urmat o calduraaa si noi tocmai in ziua aia am mers la camp de nebuna cu carutul si era un soareeeeee.. noroc ca ne-am intors... si carutul si noi am supravietuit hartoapelor, dar misiunea "dus mancare ;a prasitori" a avut succes... pe cuvanr parca m-am intors cu niste secole in urma.... dar am facut mici in curte, am vazut cum fata cateaua, era sa strangem curcutele de gat, am papat bors adevarat... si multe altele
care cred ca v-ar plictisi...
Am vazut acum ca nu -ati mai intalnit... hihihi si bine-mi pare fiindca vin si eu data viitoare.. sic sic sic.. mama ce rea sunt . Noi azi am fost prin Herastrau dar inca n-am pus poze deloc pe net ca primul lucru cum am vazut ca merge netul a fost sa intru pe DC....
Inchei... Mishulina, cum a fost la spital? Sau am sarit eu vreo pagina?
Scuze pt incoerenta dar n-am mai calcat pe DC de muuult si mi-am iesit din mana Va pupacesc si fiti cuminti...
maimutica
(DN 10.10.2004)
EmmaT spune:
Vad ca am disparut toate...
Eu nu mai pot sunt intr-o stare atat de proasta ..inca imi vine sa tot timpul...de teze aproape am scapat...mai am maine la matematica. la romana am luat 9..la chimie insa 4
si strig HELPPPPPPPP!!!!!!! ca nu mai pot... si azi iar am chimie si dupa mai am saptamana viitoare
Sambata am fost la o nunta la tara...am aflat vineri ca sambata trebuie sa ma duc...am pus aici cateva poze... o sa va povestesc cum a fost... dar acum trebuie sa ma linistesc putin cu chimia
Emma
andora spune:
Emma lasa gandurile negre, eu una promit ca ne intalnim sa incercam sa intelegem impreuna chimia asta... gandeste-te ca si noi babele am trecut prin astea si acum suntem bine mersi... stiu cat de urat e insa crede-ma ca vor trece clipele astea cu bine. Eu te ajut si sunt aici de cate ori ai nevoie... . Daca ai nevoie sa
impreuna vreodata spune-m si ne intalnim in parc la un pahar de tarie
maimutica
(DN 10.10.2004)
Mishulina spune:
Andora,bine ai revenit,ti-am simtit lipsa,pup Gogosica...Cu operatia a fost nasol,nu s-a mai facut,iti povestesc eu....
Emma,mesaj receptionat,trebuie sa vorbim!
Ina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
GIO, multumesc mult de tot pentru informatie.Daca vrei sa vii la mare da-mi o veste poate te aranjez cu cazarea.
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
Emma,mesaj receptionat,trebuie sa vorbim!
Sarut mana mult mult de tot
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Emma
![](foto.gif)
gio spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
GIO, multumesc mult de tot pentru informatie.Daca vrei sa vii la mare da-mi o veste poate te aranjez cu cazarea.
ai fost? esti multumita?? la mare cred ca vom merge la niste prieteni, intr-un weekend, multumesc oricum pt oferta!!!
ne intalnim fetelor weekendul asta? ce ziceti?
emma..si pe mine m-a stresat rau chimia..bine ca nu dadeam teza ca ma impuscam
![](icon_smile_big.gif)
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
andora spune:
Mai bebeilor LA MULTI AAAAAAAANI!!!!!!!!!!!!!!!
Pai asa absenteism tocmai de 1 iunie, mai ales ca si ploua? Pe Ema o inteleg dar ceilalti? A, sau sunteti la cumparat cadouri pt copii? De fapt sunteti pe la serviciu daca ma gandesc eu bine, ca doar cateva suntem in CIC.. Asa ca iata-ma vorbind singura.... semn rau
.
Mishulina imi pare rau de operatie, sper sa-mi povestesti ca sunt curioasa.. si - da - trebuie sa ne ocupam serios de copila grupului, ca nu are voie sa fie suparici, eu ma gandesc cand va fi fiica-mea la scoala ca nu voi sti sa-i arat la unele materii si ma fac de ras... Gata, destul palavragesc singura pupici si poate ne vedem in week-end!!!!!!
maimutica
(DN 10.10.2004)