Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:
mie de la duphaston mi-a venit la 10 zile cu toate ca dr la care mergeam atunci (si mi-a dat duphastin inainte de ovulatie,.,eu avand cm de 36-38 zile) mi-a zis ca la max 4 zile vine.
mai asteapta. nu am citit din urma..dar de ce astepti sa vina? nu e bb?
MirelaV
pupicei pe burticei
Catalina spune:
Mai fetele, mai draga Cata, ia lamuriti-ma mama si pe mine cu o chestie. Faza cu frigul in camera, cu vinul si cu dusul am prins-o dar am cateva intrebari.
Deci, sa luam cazul meu (care altul ...): iau de 4 zile ovamit si ultima data am prestat alaltaieri. Nu stiu sigur, dupa ovamit (adica clomifen)cam la cat timp se produce ovulatia, se produce in timp ce il iau, cand e cel mai bine sa prestez ... acuma cand il iau sau dupa ce il termin?
Si inca ceva: cam cat timp stati voi cu perna sub fund dupe ? Asa de intrebare ...
Hai va pup si va astept cu raspunsuri ca vad ca sunteti foarte vioaie in dimineata asta.
Numa bine,
Catalina
monica_b spune:
Multzam, MirelaV, eram ingrijorata, ca si mie mi-a zis medicul ca ar trebui in 3 zile de la terminarea Duph. sa am menstruatie. Bebe nu e, din pacate. Saptamina trecuta (10 zile DPO) aveam bHcg-ul sub 1, deci nu are sens sa ma agat de speranta asta. Atunci o sa mai astept 3 zile inainte sa incep sa deranjez medicii. Multzam mult de raspuns.
Monica
Aspiranta in stand-by
monica_b spune:
Catalina,in mod normal, in timpul stimularii ar trebui sa fii monitorizata (echo din 2 in 2 zile) si sa-ti spuna medicul daca si cind are loc ovulatia.
Monica
Aspiranta in stand-by
maraki spune:
Catalina iti scriu cum am facut eu stimularea insa numai cu monitorizare!!! Zilele 5,6,7,8,9 cate 1/2 clomiphen,in ziua 8 am facut un puregon, in ziua 10 la fel, ziua 11 am prestat,ziua 12 m-am dus la monitorizare iar in ziua 13 NEAPARAT a trebuit sa prestez.In ziua 12 am facut un choragon( pregnyl) iar in ziua 16 la fel....Dupa ziua 13 am mai prestat 15,17...
Bafta si sa iasa cu okisori insa ai grija ca trebuie sa fii monitorizata ca sa nu te alegi cu chisturi doamne fereste!!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Catalina spune:
Din 2 in 2 zile ? Luna trecuta m-a chemat in ziua 10 si in ziua 14 (dar am fost in ziua 15 ca a uitat dra de mine ...). Offf, nu cred ca e cea mai buna alegere a doctorei ... . Poate ca intr-adevar ar trebui sa urmez sfatul doctorului Tutunaru si sa o schimb. Doar ca am schimbat atatia si la asta am ajuns trimisa de dr niculescu de la giulesti.
Nu stiu ce sa fac, sa vad ce imi zice luni dimineata cand ma duc pentru echo in ziua 12.
Multumesc pentru raspuns, mai astept si altele daca sunt ...
Catalina
Catalina spune:
Cata si fetele care mergeti la dr T, unde il pot gasi, in afara de Elias unde nu cred ca am acces? As vrea sa merg sa ii arat ce analize am si sa ii cer o opinie. Are un cabinet privat? Sa sun la numarul ala de pe site? Ce ma sfatuiti?
Catalina
MirelaV spune:
Catalina, de ce crezi ca nu ai acces la Elias? are si cabinet, dar e cu circuit inchis.
suna-l si intreaba-l cand ai putea sa te duci si unde.
MirelaV
pupicei pe burticei
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
azi dimineata am sosit de la Buc. si nu am rezistat tentatiei sa vad ce s-a mai intamplat pe aici, si bucurie mare: ploua cu gravidutze !
Florinini, Maraki, felicitari multe si sarcini usoare si bebei sanatosi si voiosi !
Catalutza-dragutza, HIP HIP HOORAY !!! Bravo Roshcatzel, uite ca a venit si bebeul ! Doamne ajuta, sa fiti sanatosi si voiosi !
ma bucur din inima pentru voi si astept cu nerabdare sa ploua in continuare cu gravidutze ! Bafta !
Catalina spune:
Multumesc Monica. Mie inca nu mi-a dat din alea cum le zice tu, pregnyl iar din ziua 5 in ziua 9 iau o pastila intreaga de clomifen. Cine stie, ma gandesc ca o fi incercat intai ceva mai bland. De fapt, daca imi amintesc bine chiar asa mi-a zis ca incercam asa, daca nu se prinde nimica, incercam cu ceva mai tare dar nu mi-a zis inca ce si apoi cu o inseminare. Zice dansa, adica dna doctora "Pana la vara va rezolv". E, io sper sa ma rezolve cu bebe ca de altfel de rezolvari nu am nevoie.
De cate ori la rand poti sa faci tratament cu clomifen?
Catalina