Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 3
Mishulina spune:
Wow,fetelor,ce activitate intensa in dimineata asta,sunteti foarte matinale,dar cu asa vesti bune cui ii mai arde sa doarma?...Mie,ca mai uit de laparo...![]()
quote:
Originally posted by MirelaV
si eu ma pregatesc de laparo..vine bb si la mine cata?MirelaV
pupicei pe burticei
Si la mine cand vine? Pana luni se poate,pleaaaaseee,sa scap si eu de laparo....

Florinini,mi-a fost dor sa mai aud vesti de la tine/voi doi....Ma bucur ca mai intri si pe la noi...
Taniuta,intotdeauna au picat numai bine incurajarile tale,
sa nu-ti pierzi bunul obicei...
Ina
MirelaV spune:
Mishulina, hai k am stabilit eu ca vine bb la mine luna asta. abia ce am facut mai devreme pregnyl si sa vedeti voi ce veste va dau eu peste 2 sapt!
pana atunci..mai vrem bebelusi
MirelaV
pupicei pe burticei
iepurila spune:
Taniutza, mai vreau pupicei de astia contagiosi si fetelor promit ca nu ma internez la izolare.
Mirela bafta multa si da doamne inca o graviduta.
Eu vreau ca Doamne doamne sa dea luna asta si luna viitoare cat mai multe gravidute, poate chiar pe toate de pe listuta, poate asa, intr-un final, ajunge si la mine.
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Eu, iepurica
utocatalina spune:
Scumpele mele rideam acum 1 zi de cum de am ramas exact cind ma asteptam mai putin si mi-am dat seama ca si frica are rolul ei in cazul meu...si am ajuns la ce a zis Moisa "ca poate ramai de frica luna asta ca mine", si la ce a zis T..."ca laparo poate nu va mai fi nevoie" As vrea din suflet sa patiti asa ca mine, sa ramineti toate! Taniuza sunt fericita si este o binecuvintare ...sa ne dea Domnul sanatate si toate sa ne vedem visul indeplinit!MirelaV ..amindoi puteti sa beti cite un pahar de vin !
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
MirelaV spune:
si eu l-am intrebat pe T daca tot nu apare chistul meu la eco..ne vedem la laparo? la care el a zis.."poate apare bb la eco"
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Mirela,sa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu si apoi ma iei si pe mine de manuta la 
Iepurila,in nici un caz nu te las sa te izolezi,eu am nevoie de tine,chiar ma gandeam ce dezamagire o sa fie pentru toata lumea(si in special pentru prieteni
) daca vin cu vesti proaste de la laparo...
sa fie bine pentru toate!
Ina
iepurila spune:
Mishulina mica, cu vesti proaste nu ai sa vii. Doar cu planul de bataie. Asculta aici la baba.
Si lasa, nu-ti mai face griji pentru prieteni. Prietenii adevarati nu sunt dezamagiti no matter what
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Eu, iepurica
maraki spune:
Miro deja am inceput sa am putina greata cand fumez si le-am mai rarit
Asta inseamna ca in cel mai scurt timp nu le voi mai suporta deloc ![]()
Mishulina bafta multa la laparo sa fie prima si ultima interventie, sa te ajute Dumnezeu sa ramai gravidutza imediat
Fetelor daca nu ma ajuta Dumnezeu sa raman luna asta, ma astepta si pe mine laparoscopia si incepusem deja sa ma gandesc daca cel mult in 3 zile puteam sa ma duc la serviciu
Florinini tu cand ai avut ultimul CM ?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Mirona spune:
Buna dimineata - la mine ... ca voi v-ati trezit deja de mult.
Maraki mama, abia astept sa te lasi, gandestete la ala micu cat indura, ia exemplu ... eu le-am lasat deja de un an ... in speranta ca apare un bb.
Impulsionata de testele Catalinei ... hop si eu unul azi, daca e sa fie a doua liniuta influentata de pregnil... numai sa vad si eu o data in viata un test de sarcina pozitiv (si sa fie al meu) . NEGATIV.
Z. 29 si 8 DPO, temperaturile m-au facut sa-mi fac testul ... mai sus de 36.6 nu au urcat niciodata ... si-mi iau temp deja de trei luni. Mai e si faza ca ale mele grafice sunt medicamentoase.
In fine, cu moralul stau bine, nu ma plang, saptamana viit. incep din nou un tratament naturist si din nou cu numaratoarea.
Ma duc sa fac niste cumparaturi sa mai uit de testul buclucas.
Va pupa
Miro
monica_b spune:
Cata, ce ma bucur pt. tine. Ti-am zis ca ai cel putin 5 bHcg-ul? ![]()
Miro, Cata e in saptamina 4+ pt. ca virsta sarcinii se calculeaza de la data ultimei menstruatii. De-aia bHcg negativ (1-5) corespunde la sapt. 1-2. Si acum am eu o intrebare pt.tine si pt.fetele care au mai luat Duphaston: la cite zile de la intrerupere ar trebui sa vina CM? Eu am deja o saptamina si nimic.
(Nu pot sa cred ca am ajuns sa ma rog sa-mi vina!!
)
Monica
Aspiranta in stand-by