Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 15
Catalina spune:
Draga mea, nu iti mai cere atatea scuze. Suntem aici pentru tine si daca nu noi te intelegem, atunci cine?
Citeam si sincer ma buseste plansul si pe mine ... Off, mai fata, ce blestem. Hai, nu dispera ca Dumnezeu e mare si pune el copil si unde dupa logica firii nu are cum sa existe. Stim cu totii ca asta e adevarul si chiar medicii iti pot confirma.
Tot noi stim, toate, cat de greu e sa iti mentii speranta dar gandeste-te ca daca nu o mai ai nici pe asta, nu mai ai nimic. Roaga-te Maicii Domnului si ea te va ajuta.
Sunt langa tine cu tot sufletul. Mai mult nu stiu ce sa spun acum.
Te pup cu drag,
Catalina
andicu spune:
Mishu,m-a tulburat grozav toata povestea ta, si nu pot decat sa te imbarbatez, si sa-ti spun ca sunt convinsa ca toate fetele de aici sunt alaturi de tine,impreuna cu mine, sa nu disperi si sa nu incetezi sa lupti !
Sunt sigura ca exista un Dumnezeu acolo sus, care vede dorinta si suferinta ta, si care te va ajuta sa ai un BB, indiferent de mijloace. 
Continui si eu sa-ti spun ca e bine sa incerci si la alti doctori, si inca o data iti tin pumnii sa ajungi sa faci laparoscopia si sa iasa bine!
Andreea
Alexia27 spune:
Mishu, eu nu inteleg de ce ti-a zis sa va protejati daca el e atat de sigur ca nu poti sa ramai? Si daca ramai care e problema, atata timp cat ti-a fost sugerat FIV - deci poti duce sarcina, la tine problema fiind sa ramai!
Mi se pare cam contradictoriu ce-ti spune
Mishulina spune:
Ai dreptate Alexia ,stau si "rumeg" ce mi-au auzit urechile azi si inteleg din ce in ce mai putin....Si eu m-am intrebat de ce sa nu profit de situatie...dar zicea ca vrea sa intre vineri cu camera si daca se intampla ceva sa nu-l deranjeze pe outul format,ca daca se intampla maine sau miercuri pana vineri nu putem afla,nu exista teste post fecundare sau asa ceva si il intriga dimensiunile mari ale ovarului,vrea sa vada ce-i cu el....pe de alta parte,daca nu se intampla nimic si eu astept 2 sapt ca sa aflu e o luna pierduta degeaba....asa ca mai bine investigam luna asta daca tot nu s-a intamplat nimic,macar stim ce avem de facut....Asta a fost explicatia lui...Cred ca l-am bulversat pe marele dr.T ca mi s-a parut ca bajbaie si nu stie ce sa faca,cum sa abordeze problema...
Of,nu mai pot si de cand am venit am o durere de cap si o stare proasta...![]()
Ina
Alexia27 spune:
Mishu, scuza-ma ca insist, dar daca VREA sa de opereze, de ce nu a facut-o azi?! Doar erai deja acolo, gata programata! De ce te-a trimis acasa ca sa te cheme inapoi vineri?
Scuze, nu vreau sa te amarasc si mai mult, dar pur si simplu nu inteleg!
Mishulina spune:
Draga Alexia
,stai linistita,ca nu ai cum sa ma amarasti....Adica mai rau decat sunt deja? Te cred ca nu intelegi,ca nici eu nu stau mai bine...
S-a mai intamplat ceva urat azi! (Doamne,ce zi!
Si asta numai ca l-au internat aseara pe "stiti-voi-cine" sa se caute in coarne).Dupa ce ca am stat aproape o ora la coada sa ma interneze,urc pe sectie si constat(dupa inca o ora) ca "ametitele" de la receptie nu mi-au dat fisa completa! Asa ca ma trimite dr jos (pe mine,pacientul,ca nu au personal ptr asta...
) cu "instructiuni" sa intru prin fata sa-si remedieze greseala si sa vin repede sus!Alea nu si nu,ca sa iau coada de la capat,adica inca o ora! In fine,mi-am facut un car de nervi si pana m-am ciondanit eu cu alea si m-am intors cu fisa completa am constatat ca mi se ocupase patul!!!
Adica de dimineata cand m-am internat eu erau 3 paturi libere si acum erau ocupate si n-o sa ghiciti niciodata cu ce!!! Cu 3 "avorturi la cerere!" Am crezut ca cedez nervos,imi venea sa bazai,nu am stiut cum sa ies mai repede pe hol ca tipele respective stateau tolanite pe paturi si se uitau victorioase la mine ca ce daca eu am fost prima internata,ele au mai mult drept....Mai mult drept sa ce? Ele tocmai isi omorasera copilul si eu nu pot avea unul
Mi s-a parut mai mult decat sfidator si nedrept...
Si mai si discutau relaxate ca abia asteapta sa isi sune sotii sa le spuna ca au scapat...(de
)! Degeaba incerca asistenta sa ma convinga ca "doamnele" pleaca peste o ora,am crezut ca mi se face rau...Asa ca pana am plecat acasa am stat la Blocul Operator in fata...Cred ca si de asta a amanat spre sfarsitul saptamanii dar si ca sa dea inapoi inflamatia mea...
Mi-a fost asa de greu azi,ma simt "sfarsita" si fizic dar mai ales sufleteste....
Multumesc ca sunteti cu mine!
Ina
motzunica spune:
Mishulina, fata draga, fi cuminte ca o sa rezolvi tu cu
pina la urma, nu uita ca cineva acolo sus te iubeste si in curind o sa fi o
frumoasa. Multa bafta saptamina viitoare. Am incercat sa-ti trimit un PM dar spune ca nu primesti, ma interesaza tarifele la dr., anestezist, etc.
Alexia, iti doresc ca progesteronul ala mare sa fie cu ochisori.
Cata, Iepurila, Mirona, multumesc pentru primire.

toate fetele si sa va dea Dumnezeu ce-mi doresc si mie, un
frumos si sanatos.
utocatalina spune:
Mishu scumpa...off ce poveste...hai ca sper ca joi va fi totul ok...sa faci laparo si sa scapi...trebuie sa gindesti pozitiv..trebuie sa fie bine...un pupic pe obrajori si ai grija de tine...MirelaV Diaspot si Dr. Sigur costa in jur de 50.000 lei fiecare!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
Mirona spune:
Cum sa dea inapoi inflamatia mai Mishu??? Ti-a dat macar un tratament mititel? De la ce sa dea inapoi? De la natura? Eu zic totusi ca mai vrea sa se documenteze, nu avea habar de unde sa inceapa. Parerea mea. Sorry, dar sunt atat de suparata pe nedreptatea asta din lumea nebuna din care facenm parte...
Miro
Mishulina spune:
Miro si mie mi s-a parut un pic evaziv,parca vroia sa castige timp! Asta ii spuneam si eu sotului meu: adica nu-mi da nici un antiinflamator,nimic?
Cred ca a banuit ca dupa ovulatie(care e maine),se sparge foliculul si va da inapoi singur..."Modern" tratament,nu?
Ina