Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 30
Raspunsuri - Pagina 14
Alexia27 spune:
Mishulina, stai putin, adica ce au vazut astia de nu au vazut ceilalti? Si ce ti-au zis de nu te-au mai operat? Nu cred ca daca ti s-a recomandat laparo ca masura de diagnostic sa ti se spuna asa brusc ca sanse 0. Au citit ei in stele? Ce explicatie ti-au dat? Cum au vazut ei asta? Categoric mai cere o parere. Lasa-i ... ca m-am lamurit eu cu stiinta lor!
Fetele, eu sunt desumflata cxa o minge de fotbal sparta. M-a mancat in calcaie sa-mi fac testul. NEGATIV de tot. Cred ca maine risc un HCG, macar sa nu mai innebunesc 4 zile de-acum incolo! Ca simptome - cu gramada.
Nu stiu de mucus, ca dimineata am
si acum mai sunt resturi de
pe acolo. Dar ieri era.
natalia26 spune:
Mishulina, Doamne, ce s-a intamplat? Eu nu cred, trebuie sa mai ceri o parere... Fii tare, nu intra in panica, te rog... mult.
Ma gandesc cu groaza la laparo, o sa o fac in iulie... sau august.
Va pup

Natalia
ingeras26a spune:
Buna Mishulina, cum adica ti-au spus ca ai asa de putine sanse? ce doctori tampiti, sa sperie un om in halul asta!!! mamei i-au spus ca nu poate avea copii si a ramas insarcinata la o luna dupa ce a inceput sa incerce...si cu mine, si cu soara mea... mie mi-au spus doctorii ca am uter infantil, retrovers, chisturi, nebunii, la eco iese curat si totul ok, asa ca nu dispera! cred ca este greu, dar toate suntem langa tine si te vom ajuta sa treci peste ... orice ar fi, si sa te duci la
repejor, repejor!!! vrei sa iti dau nr de tel al doc meu? este la Maternitatea Polizu, si este ff bun, au aparate si tot acolo, si chiar cred ca te-ar putea ajuta in momentele acestea ... lasa, sa vezi tu ce repede o sa fii 
pupicei multi, multi, Andre
micha spune:
Doamne, am picat intr-un moment prost,ma refer la problema mishulinei
ce rau imi pare, ce trebuie sa fie in sufletul ei,of of.
Acum sa va spun povestea mea:sunt casatorita de zece ani si tot de atita timp incerc sa ranim insarcinata dar asteptarea mea acum este mai usoara deoarece am un baietel de trei ani si jumatate ,
l-am infiat cind avea numai 18 zile,cu alte cuvinte suntem niste parinti fericiti dar dorim o surioara sau un fratior pentru baietel.
In cei zece ani am trecut prin multwe tratamente si analize,am schimbat mai multi doctori,am facut stimulari desi aveam ovulatie,
HSG-URI,o operatie clasica de indepartare a unui chist de pe ovarul
drept,apoi inseminari artificiale-7 la numar,fara nici-un rezultat,doamne ce mai plingeam dupa fiecare esec

doar cu un diagnostic sec"sterilitate inexplicabila".
Dar acum doi ani in urma unei intirzieri de 16 zile a C fac un test de sarcina care iese pozitiv,ramasesem insarcinata fara nici un
tratament sau stimulare,sarcina am pierdut-o din pacate.
Acum doresc sa reiau lupta pentru bebe,sper sa reusesc,in caz contrar voi apela din nou la adoptie.
andicu spune:
Bine-ai venit printre noi Micha, si sedere scurta,pe drumul catre gravidutze. Imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea si sper din toata inima sa reusesti sa ai un BB dupa cum iti doresti. Iti pot spune, totusi, ca tot esti fericita ca esti mama si stii deja cum este. Oriucm, multa sanatate si succes !
Andreea
MirelaV spune:
Cata, cat costa Dr Sigur si Diaspot? sunt mai bune decat Barza?
MirelaV
pupicei pe burticei
tania-z spune:
Mishu
sunt REVOLTATA!
De unde pana unde cineva isi permite sa emita astfel de procente? Ti-au dat exemple de cazuri similare, au ei statistici, au facut vreo analiza?
Eu zic sa nu te lasi infranta de enormitatile pe care le-ai auzit si sa incerci si in alta parte, la alti dr. Daca nu in Romania, atunci cu siguranta in Ungaria sau Israel sau in alte tari occidentale se poate rezolva. Cel putin niste adevarati profesionisti INCEARCA inainte sa emita vreo parere!
te
dulce!!!
Tania
& Punctuletz 9+
iepurila spune:
Micha, iti urez si eu bun venit si sedere scurta. Atata vreme cat ai ramas o data, sansele sunt mai mari. Macar stii ca se poate. Ceea ce nu as putea spune despre mine.
Mishulina te pupic si te strang tare, tare in brate.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
tania-z spune:
Micha mult succes in incercarea ta de a face un bb! Cu siguranta fetele aspirante te vor ajuta, cel putin moral, in aceasta provocare. Eu iti doresc sa fie cat mai scurta si - chiar daca esti deja o mamica cu suflet mare - sa te muti cat mai repede printre celelalte mamici!!!
Tania
& Punctuletz 9+
Mishulina spune:
Bine v-am gasit fetelor,am mai inviat si eu putin,ca am venit de la spital socata si cu o durere de cap absolut ingrozitoare,m-au tinut toata dimineata in picioare pe caldura asta nemancata si fara un strop de apa si am cazut intr-un somn nervos de 2 ore,parca am fost drogata!
In primul rand :Bine ati venit MICHA si INGERAS 26a,sper sincer sa nu va "faceti veacul pe aici" asa ca mine,e o urare de
cat mai curand...
Si acum sa va povestesc,n-am vrut sa va tin pe jar,dar nu-mi gaseam o ordine in ganduri... Nici acum nu stiu prea bine ce s-a intamplat,imi cer scuze daca nu sunt coerenta..
Adevarul e fetelor ca situatia mea e deosebita,pe unde m-am dus(si am stat destul prin spitale),cazul meu devenea repede cunoscut! Asa s-a intamplat si aici: m-am internat la 9,20 si in doua ore(pana pe la 11.30)am ajuns o mica "celebritate locala"!Doamne cat nu imi doresc celebritatea asta,de m-ar lasa toti in necazul meu! A venit un doctor tanar sa stea de vorba cu mine si dupa ce mi-a vazut burta au vrut sa mi-o mai vada si altii,ori ca erau tineri(debutanti) si trebuia sa vada cum sa NU ajunga pacientele lor niciodata ori erau medici cu experienta si nu mai vazusera asa ceva in viata lor!
Va dati seama ca m-am simtit ca o curiozitate a Gradinii Zoologice sau ca Femeia fara Cap de la circ!
( Recunosc,m-am si distrat putin pe seama doctorasului cel tanar,ca de la blocul operator unde m-a gasit pana la salon unde m-a condus imi spunea ca vrea sa-mi vada burta,sa discutam etc,la care i-am zis ca am la mine si biletele de iesire din spital si analizele,ma rog,o intreaga "literatura"..si-l intreb daca vrea sa o vada! Zice ca da,bineinteles,sa ii arat tot,ce mai intreb...Dupa care imi vede burta si ramane
la care eu,profitand de faptul ca e "mut" incep sa ii "recit" pe dinafara continutul biletelor de iesire din spital si ii exploc omului,in limbaj medical cate operatii sunt in incizia aia mare de 17 cm de pe linia mediana a abdomenului,cum m-am ales cu cea din fosa iliaca dreapta cand au drenat abcesul,cum si de ce am 4 gauri de la tuburile de dren etc.Isi revine omul si ma invita afara din salon.Il intreb:sa-i arat si hartiile? la care se balbaie ca nu mai e nevoie,ce ar putea sa afle in plus din ele fata de ce i-am spus eu!
Deci m-am descurcat la examenul clinic,am facut o prezentare de caz impecabila!
)
La scurt timp de la asta ma cheama sa-mi zica ca vrea sa ma vada si seful (adica T) care e jos la cabinet! Ok,ma duc...intru,ma pune T sa stau pe scaun si incepe sa-mi spuna ca pentru el reprezint un "chalenge" ,adica o provocare,o minge ridicata la fileu,ca la cat am eu burta de prastie nu prea se incumeta nimeni sa puna mana pe mine,ca riscurile sunt mari,ca nici nu stie ce s-ar putea rezolva,ca nici nu mai are loc sa bage camera de atatea incizii,ca se gandea sa faca o incizie mai sus de buric si ca la cum arata in exterior e clar ca in interior arata ca dupa o bomba,e plina de aderente si ca nu poate zice nimic pana nu vede cu ochiulsi nu altfel si asta nu se poate face decat ori sa ma deschida din nou prin operatie clasica(ceea ce nu e de acord si nici eu nu o mai duc!),ori cu camera,adica laparoscopic ,ceea ce recomanda,dar nu acum.Si ca,in concluzie,ptr. orice medic care obtine la mine o sarcina e un succes formidabil,mai ales daca o obtine natural si nu prin FIV!
Apoi a urmat un moment destul de dureros: a facut o echo transvaginala in care mi-a zis si vesti bune si vesti rele de am plecat
. Imaginati-va fetelor,am in ziua a 11-a doi foliculi,unul de 16 mm si unul de 11,4mm si endometru de 9,2 mm!!! NU-MI VENEA SA CRED!!! Doamne,cata ironie sa ai asa ceva si sa nu poti profita de asta!(tocmai imi spusese sa ne protejam luna asta,poate facem totusi laparo!)In alte conditii as fi fost superfericita,asa imi vine sa
.Partea proasta e ca,nu stiu din ce cauza ovarul e imens(a zis el): 34/24,6 cm...
Chiar e asa de mare? Cat trebuie sa fie? Sunt cam speriata din cauza asta ca nu stiu ce poate insemna si nici el,a zis ca poate e vreo inflamatie ceva...
Oricum,acum sunt "internata acasa",adica stau acasa (nici nu-mi mai arde de scarbici acum!)si ma duc pe mercuri-joi sa vada daca a dat inflamatia inapoi si poate sa imi faca laparo(adica totusi vrea sa o faca,dar nu crede ca era momentul acum!)Plus ca la sf.saptamanii e mai liber spitalul,acum era plin de gravidute care venisera sa nasca...
Doamne,mi-a fost asa de greu sa le vad...Parca era ziua lor azi: Odata cu mine s-au internat 4,trei stateau la sala de nasteri,una la control...
si eu aflu ca nu-mi dau sanse...
Oricum,eu mai am o programare martea viitoare de care am de gand sa profit ptr ca NEAPARAT vreau si o alta parere,chiar daca ajung cu laparo gata facuta!
Acum sunt buimaca si nu stiu ce sa mai zic dar mai vorbim,promit!
P.S. Imi cer mii de 

ca am ocupat atata spatiu,dar aveam atatea de spus,nu mi-am dat seama....
Ina