Jocuri noi (5)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
Un joc usor si cu grafica dragutza:
www.paulysplayhouse.com/paulys_playhouse/games/hermies.html" target="_blank">HERMIE HECKLES'S FUN HOUSE
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
E dragutz acesta: www.radio-canada.ca/jeunesse/jeux/cauchemarsAventures/index.html" target="_blank">CAUCHEMARS
ALBUMUL OANEI MARIA
Nadia1976 spune:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFF!!! Acum m-am blocat la pod... constructia aia ciudata. Am pus placile sub pod, am prins capul in capcana... si acum m-am blocat. Ma poate ajuta cineva?
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
serenity spune:
Simpatice joculetele :
www.candystand.com/games/default.aspx?CategoryId=131" target="_blank">Candy
in special jocul de golf :
www.planters.com/cornnuts/index.aspx?pn=GamePage&siteGameID=85" target="_blank">planters
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Gata ! Am terminat MOTAS-ul ! Mi-a placut mult !
Pacat ca s-a terminat cu nivelul 13.
Andreea, eu l-am jucat (Escape1). Dragutzel !
ALBUMUL OANEI MARIA
Te rog frumos, spune-mi cum ai deschis usa din dreapta, din sala cu comp., langa UFO... ca nu reusesc. Am scris "quest", mi-a dat cele 4 litere si apoi nimic...
annie_xtreme spune:
Formezi cu alea 4 litere un cuvant englezesc (io am avut F A E D si am zis DEAF) , dai enter si scrii cuvantu cand iti zice enter comand.
Ana
I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi
Nadia1976 spune:
Saru-mana, Annie_extreme. O sa incerc maine. Acum iesim sa papam... Cand termina omu' meu de imbracat, ca ii ia dublu cat mie... Eu sunt imbracata deja de vreo 10-15 minute. OOOOOOof... scuze! E off-topic, dar m-am gandit sa-l "parasc". HAHAHA! A si hai sa-l mai parasc cu ceva: nici nu vrea sa-mi spuna unde mergem sa papam, ca e surpriza... Na! Ca l-am parat! haha
Nadia1976 spune:
Acum am ramas blocata la Green Wall... am incercat sa-l fac dar nu pot si pace!!! Nu cred ca o sa-l rezolv vreodata. stiu ca are o solutie, dar n-o pot gasi... daca cineva poate explica solutia, as fi tare recunoscatoare.
Donia spune:
Ajutooor! Am ajuns la barierele laser, am deschis-o pe prima si nu stiu cum sa trec mai departe.
Nadia, ai intrat in camera din dreapta peretelui? Ai mutat mobilele?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)