Jocuri noi (5)
Raspunsuri - Pagina 2
vlada spune:
Pe asta l-a jucat cineva ? Ca nu mai stiu ... http://uploads.ungrounded.net/229000/229469_escape1.swf
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Donia spune:
M-am apucat si eu de Motas, e dragut. Pentru deschiderea usii in principiu trebuie sa apesi pe figura care nu se potriveste cu celelalte. La un moment dat erau doar combinatii de cifre formate din cifrele 1100 (1010, 1001, 0101, etc) si printre ele era si ceva gen 1101.
Dar acum am ramas blocata in sala cu computerul si teletransportorul. Cred ca trebuie sa combin rotitele alea colorate din dreapta, dar nu reusesc. A trecut cineva?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dana_ene spune:
Am trecut de camera cu cifru, sunt acum intr-o camera cu un calculator. Am gasit un cod (quest), am primit un mesaj, am strans niste litere, dar usa din dreapta tot nu se deschide .
Donia, eu am trecut. Sunt multe combinatii. Daca e sa numerotez cele 12 rotitze, ar trebui sa le apesi in ordinea asta:
6, 7, 11, 4, 6, 7, 8, 9, 4, 12, 11, 6, 10, 1, 7, 6, 6, 9, 7, 4, 5, 11, 12, 1, 11, 6, 2.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Ah, Donia, sorry. Acum am vazut ca ai intrebat altceva.
Da, am trecut eu. Am tot apasat pe rotitze pana s-au facut toate gri.
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Gata ! Am terminat MOTAS-ul ! Mi-a placut mult !
Pacat ca s-a terminat cu nivelul 13.
Andreea, eu l-am jucat (Escape1). Dragutzel !
ALBUMUL OANEI MARIA
adjadyn spune:
nu prea am timp de dastea...
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
Nadia1976 spune:
eu nu pot trece de nivelul 2...
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
Donia spune:
Dana, multumesc, o sa incerc sa ma inarmez cu rabdare si ma apuc iar de apasat pe rotite... dar probabil ca maine.
Nadia, esti tot la Motas? In camera cu calculatorul? Daca da, vezi ca pe biblioteca din prima camera e o cutie cu o discheta, iar din cealalta camera iei un cui cu care e prins steagul si desfaci cutia cu discheta.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)