Sunt.....dar ma tratez!
Raspunsuri - Pagina 2
adjadyn spune:
dara....ziceai de o cura de slabire,,, o reteta??
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
dara spune:
CURA DE SLABIRE
-orele le scriu ca reper de pastrare a diferentei de ore intre mese
ORA 9: -o cafea fara zahar (cu indulcitor artificial)
sau un ceai
-doua felii de paine neagra prajita + 200 gr.
Iaurt dietetic sau branza dulce (mozzarela)
ORA 12: -300 gr. Gratar de pui, vita sau peste cu salata
(eu l-am mancat fara, e mai eficient!)
ORA 15: -un mar mare (fie si alt fruct fara banana si
struguri-tot asa eu am mancat doar mar
sau jumate de porto)
ORA 17: -un ou fiert tare cu salata verde (peste masa asta am cam sarit cau am inlocuit-o cu altceva – cu iaurt sau branza de vaci ca oul nu-mi place)
ORA 19:-200 de grame de branza de vaci sau un mar mare sau 200 gr. de iaurt dietetic
Obligatoriu 2 litrii de apa!!! E foarte important! Sa se elimine stratul adipos nu masa musculara!
Pana sa gasesc aceasta cura am incercat tot felul de variante fara rezultat. Eram constienta ca trebuia sa-mi schimb stilul de viata dar eu nu avusesem pana atunci probleme cu greutatea. Nascusem de un an si tot ce am facut dupa nastere a fost sa ma ingras si nu sa slabesc. Aveam nevoie de o cura cu care sa intru in forta ca sa zic asa si abia apoi sa continui cu un stil sanatos de a manca.
A dat rezultate!!! Si la mine si la alte persoane carora le-am dat-o.
-si inca ceva: am tinut cura foarte strict 2 saptamani si 5 zile, apoi, tot pe acelasi “schelet” am inceput sa mai introduce una alta, tot alimente cat mai dietetice
-am facut si sport-step erobic
-am fost tare mulumita de rezultate
BAFTA!!!
Stiu ca nu e aici locul curelor de slabire, dar cura aceasta a fost pentru mine salvarea cea mare, pentru ca ajunsesem intr-o stare psihica tare proasta din cauza ca aveam multe kilograme in plus.
Daca nu e ok aici, rog un moderator sa o mute unde ar fi locul ei.
Multumesc frumos!
Pupici, numai bine!
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
valiburu spune:
Nu am incredere in mine,in instinctele mele de soferita ca tot e un subiect fierbinte.
Pastrez aparentele si nu am curajul sa spun lucrurilor pe nume.
frunzaverde2 spune:
quote:
Initial creeata de dara
VOI CE DEFECTE AVETI?
AVETI CURAJUL SA RECUNOASTETI DE FATA CU TOATA LUMEA?
Ce interes prezinta acest lucru ? Daca ai un sentiment de vinovatie in fata acestor defecte, poti sa le mentionezi si la spovedanie, e doar intre tine si Dzeu, prin intermediul preotului.
De ce ar fi o dovada de CURAJ faptul ca am scrie din spatele unui ecran, unor oameni despre care nu stim nimic, care nu ne vad, care poate nici nu vor citi rindurile noastre, sub acoperirea unui nick-name,
despre lucruri pe care ne e jena sa le recunoastem privind in ochi pe cel de linga noi ?
Subiectul era legat de propriile noastre defecte si citind raspunsurile descoperim ca lumea o ia ca o incitare in a-si critica soacrele. Nu e mai usor sa privim "birna din ochiul nostru decit paiul din ochiul vecinului" ?
Sper ca nu va simtiti jignite, va spun sincer ce gindesc citind acest subiect, si poate ca tocmai aceasta sinceritate e defectul meu major !
Duminica placuta in continuare !
------------------------
Life is a pattern in which the design becomes clear only at the end !
dara spune:
Se pare ca prezinta cat de cat un interes acest subiect daca tot am primit cateva raspunsuri! E adevarat ca subiectele in care sunt criticati altii au mult mai mare succes... Ar mai fi ceva: la un subiect care nu prezinta interes dintr-un motiv sau altul se poate sa nu se raspunda. Si chiar imi recunosc si fata de cei de langa mine defectele pe care le am...
De ce impartasim bucuria, problemele, intamplarile prin care trecem, viata nostra de fapt ascunsi in spetele unui ecran, in anonimatul unor nick-uri? Eu mi-am pus si numele real in profil... Si fotografii si tot. Pentru ca sunt sincera... Dar cei care au n-au facut-o nu inseamna ca nu sunt sinceri, e optiunea lor.
La spovedanie se recunosc de fapt pacatele... Doar n-o fi un pacat sa nu fii in stare sa sofezi!
N-am vrut sa fie un subiect tare profund, iar chestia cu curajul era mai mult de provocare ca sa zic asa...
Poate nu e intr-adevar o ideea prea buna sa-ti recunosti defectele...
Sau pur si simplu nu e locul aici. Desi se vorbesc chiar de toate.
Cu soacrele am facut doar o gluma!
Pupici!
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
frunzaverde2 spune:
quote:
Originally posted by dara
Se pare ca prezinta cat de cat un interes acest subiect daca tot am primit cateva raspunsuri! E adevarat ca subiectele in care sunt criticati altii au mult mai mare succes... Ar mai fi ceva: la un subiect care nu prezinta interes dintr-un motiv sau altul se poate sa nu se raspunda. Si chiar imi recunosc si fata de cei de langa mine defectele pe care le am...
De ce impartasim bucuria, problemele, intamplarile prin care trecem, viata nostra de fapt ascunsi in spetele unui ecran, in anonimatul unor nick-uri? Eu mi-am pus si numele real in profil... Si fotografii si tot. Pentru ca sunt sincera... Dar cei care au n-au facut-o nu inseamna ca nu sunt sinceri, e optiunea lor.
La spovedanie se recunosc de fapt pacatele... Doar n-o fi un pacat sa nu fii in stare sa sofezi!
N-am vrut sa fie un subiect tare profund, iar chestia cu curajul era mai mult de provocare ca sa zic asa...
Poate nu e intr-adevar o ideea prea buna sa-ti recunosti defectele...
Sau pur si simplu nu e locul aici. Desi se vorbesc chiar de toate.
Cu soacrele am facut doar o gluma!
Sper sa nu ma intelegi gresit, dar se povestesc atitea pe forumul asta (relatii intime, certuri de familie, insulte, plingeri de tot felul, nemultumiri fata de vecini)...
nu mi se pare un motiv sa continuam sa o facem numai pentru ca o fac si altii.
Sincer, ce rost are sa venim aici sa ne expunem viata personala (defecte sau calitati sau probleme) ? Una e sa pui o intrebare pentru a cere ajutor sau solutii intr-o problema, alta e exibitionismul de tot felul.
Te-ai plimba dezbracata pe strada ? De ce sa iti dezbraci sufletul numai de dragul de a spune : "uite ce defecte am eu" ?
Poata ca in problema sofatului puteai cere o solutie : cum sa faci sa invingi teama de a urca la volan ?
Dar a propune tuturor sa faca la fel si sa isi dezbrace defectele foloseste la ceva ? (si se gasesc bineineles destui care sa raspunda, ceea ce eronat te va conforta in ideea ca subiectul tau e bun. Are adepti.)
Poate ca unii sint de aceeasi parere ca si mine si nu vor scrie insa nimic...
IN fine, opinia mea e doar o parere personala, nu cred ca are sens sa ne expunem in public in mod inutil. Dar daca sint care vor sa o faca, asta e... imi pare rau pentru ei... imi pare rau ca nu reusesceu sa imi fac inteles gindul pentur voi...
------------------------
Life is a pattern in which the design becomes clear only at the end !
dara spune:
Sincer, mi-a venit ideea citind un subiect despre ce ne enerveaza in general si la altii. La care erau foarte multe postari. M-am gandit si eu ce ma enerveaza la altii si in general: si mi-am zis hai sa vedem ce ne enerveaza mai intai la noi. N-am vrut sa fac furori, n-am vrut sa ma simt eu confortabil auzind ca si altii au defecte... Stiu ca au doar nu e nimeni perfect. Daca n-a fost o idee buna, asta e. Dar chestia cu exibitionismul e exagerare! Si nu, nu m-as plimba goala pe strada, defectul asta chiar nu-l am! E o comparatie exagerata.
Bineinteles ca nu m-am asteptat la prea multe raspunsuri. Dupa cum vezi nici n-am insistat. E ca si cand iti faci un CV. Nu scrii chestii care nu te avantajeaza. Scrii cel mult defecte care pot fi luate de fapt drept calitati, cum ar fi: sunt prea sincera. Vb in general, nu ma refer la nimeni. Stiu ca multi gandesc: ce i-o fi venind la asta cu defectele, ce rost are...etc.
Inteleg ce-ai vrut sa spui! Dezbracarea defectelor cum spui tu ar putea folosi sa zicem intr-o mica masura, hai, la o incercare de indreptare a lor... O sa mi se spuna sa o recunosc pentru mine si gata, dar vroiam si io sa vorbesc cu altii. Asta mi-a trecut mie prin minte atunci cand am scris... Doar n-o fi foc!
Dara si Darisor
bruxinha spune:
mihiasiro, eu personal nu deschid deloc subiectele care nu ma intereseaza. Nici macar pe mult laudatul subiect cu scandinavii nu-l deschid, din acelasi motiv. Iti recomand cu caldura metoda mea.
Atata vreme cat niste oameni si-au gasit un subiect comun de discutie, sunt de parere ca trebuie lasati in pace sa vorbeasca despre ce vor.
"Dumnezeu nu joaca zaruri."
clauditzadennis spune:
Legat de chestia cu sofatul...mie mi-a trecut...Imi place la nebunie sa sofez, am carnet de 10 ani.Cand eram gravida cu Dennis in 4 luni am facut un accident minor, dar m-am speriat rau. Nu am mai fost in stare nici sa mai stau pe scaunul din dreapta pana acum doua luni, cand l-am dus la gradinita si am avut de ales: 101 sau masina.Am ales masina, am trecut peste frica si am redescoperit placerea sofatului...deci, curaj!
Alte defecte? Sunt cam naiva si am tendinta sa cred oamenii "pe cuvant", sunt prea directa, arta "diplomatiei" nu se lipeste deloc de mine si ar mai fi vreo mie dar deja cred ca v-am plictisit!
Claudia,soacra frumoasei Oti
adjadyn spune:
dara, mersi pt reteta,
azi m-am intors din calatorie, de maine o sa incep !!sa vedem cat ma tine.........peste putin timp am nunta, tre sa slabesc NEAPARAT!!!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!