Maramuresuuu' (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

salut morosenilor. Stiti cumva preturi la garsoniere , apt cu 2 camere in Baia Mare sau Seini? Daca stiti cumva ceva de vanzare in oricare dintre orase astept un PM. Ma intereseaza in principiu un apartament neamenajat . Multumesc.

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

pai pe unde umblati fetelor???
haideti la o barfa

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Hai ca am venit la o barfa , da' n-am cu cine.
Eu am locuit in BM pana la 28 de ani , iar apoi am venit aici . Si mie imi e dor de acasa , de maramures , nicaieri nu-i ca aici.Sotul meu e din Moldova , Piatra-Neamt , si desi e frumos si acolo parca tot nu-i ca la noi.De multe ori " ne luam in gura " ca si copiii pe tema unde-i mai frumos , la mine sau la el ( ca zona ).
Parintii mei sunt din Bocicoel (intre Viseu de jos si Bogdan Voda , peste deal), dar au plecat de acolo de mai bine de 30 de ani .
Ma apuca nostalgia si plansul.
Va pup pe toate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

bun venit irlandezo
cam slaba miscare in nordul tarii
suntem cam imprastiate in lume i ne adunam mai greu, dar si cand ne adunam....
morosence dragi

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Apoi chiar ca-i slaba miscarea .Eu cred ca-i din cauza frigului .Ca dac-ar fi mai cald ar aparea si fetele-florile.
Haide-ti fetelor nu asteptati vara.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

se pare ca doar noi doua am ramas, asa ca.....cum e prin Irlanda??/
de mult timp esti plecata?
ce dor imi e de zona dintre Sighet si Viseu. Mama e din Petrova si multe vacante mi-am petrecut pe acolo. Dar de cand bunicii nu mai sunt n-am mai dat pe valea Viseului.
Doamne, ma apuca nostalgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

April, ma bucur ca am dat de cateva morosence.Cu mult timp in urma deschisesem si eu un subiect pt sighetence, dar m-am lasat pagubasa cand am vazut ca nu se aduna lumea.
Si eu sunt uneori foarte nostalgica, imi aduc aminte cu placere de copilarie...prima parte a copilariei am petrecut-o la bunici, in Rona de Jos.Doamne ce frumos era acolo!Si cand ma duc acasa in vacante fac tot posibilul sa ajung si la Rona pt a urca dealul unde aveau candva bunicii mei casa si unde eu ma puteam desfasura in voie, unde am fost cel mai fericit copil.Cred ca anul asta o sa o duc si pe Alma sa zburde putin pe acolo, desi gradinile apartin acum altui proprietar.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Si eu imi petreceam toate vacantele la bunici in Bocicoel , dar dupa ce am crescut , pe la liceu ,mai mergeam vara 2-3 sapt. si mai aveam o prietena in Ruscova si mai stateam pe la ea.Apoi dupa facultate ea a mers in Borsa ca asistenta si o mai vizitam , mai rar, acum am pierdut legatura. Frumoasa mai e zona Maramuresului istoric.
Bunicii au murit si merg f. rar pe la neamurile ramase acolo , dar parca satele au imbatranit , tinerii au plecat la oras sau afara , mai vezi cateva babe si mosi cu nepoteii.Nu chiar in toate satele , dar la "noi" asa e.
Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput