Aspirante optimiste (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Georgiana, eu cand am scapat de ureeaphlasma am facut trat. cu wilprafen.
Nu-mi spune cum e cu sumamedul, ca de trei ori am facut trat. cu el si eu si al meu si nici compensate nu le-am luat.
E ok 2 mil ce zici tu cu analizele.Eu anul trecut dadeam 1,2mil numai chlamydia.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

aaa am inteles fetelor deci numai cu analiza se gaseste clamidya, am inteles! merci tumpi, merci andicu

andicu la echo eu stiu ca nu se vad aderentele exterioare, poate doar cele interioare, si alea in mica masura, chiar si la HSG doar se pot banui, de exemplu pe filmul meu de la HSG uterul meu e tras un pic in dreapta (e de dreapta) de unde se poate trage presupunerea ca exista o aderenta, dar nu e sigur, aderentele se vad doar la lapa (cele exterioare) sau histero (cele interioare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

unde este Dandana ?
Dandanutza-Dandanache, pe unde esti, cum mai esti, ce mai faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am revenit, intre timp am ajuns si eu acasa.
Vroiam sa mai spun, ca , oricum, mie mi-au curatat aderentele,la operatie; dupa, doctorita mi-a zis ca acum locul e curat (unde mai pui ca luasem si vreo luna 1/2 antibiotice gen doxiciclina si Wilprafen )si ca sa ma apuc de treaba ; asta era in noiembrie, anul trecut.
Problema e ca aceste aderente se refac in timp, oricat de sanatoasa te-ai chinui sa te tii, bine, ca marja de timp e mai mare,de-aia ei spun ca riscul e minim sa faci a2a oara extrauterina, la interval asa scurt.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutelor!
Ceva vesti bune pe ziua de azi?
Sorina, ca bine zici tu mama, ce-o fi cu Dandana? Nu am mai auzit-o cam de mult timp.
Gogosarel? Irina Codrina?

Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetele !
ufff, am sosit si io, facut analize, sper sa iasa bine. Cu Toxo m-am lamurit, nu se ia numai de la caini, pisici, poate fi de la papa. Cu Chlamydia am eu asa un of cum s-ar zice, sper sa nu iasa, ca daca iese imi pun sotul la detectorul de minciuni... Am facu si Papa Nicolau, acum am inteles, citologicul nu este acelasi lucru cu Papa Nicolau, aici pana acum nu se facea Papa Nicolau si de aia nu stiam. Iti da ca rezultat la citologic tipul, dar Papa Nicolau e mult mai complex. Deci incet incet ma luminez si io, ca era cazul, nu ?!
aaaa...si m-am apucat iar de temperaturi, spre distractia sotului... sa vedem ce iese.
fetele, va pup, fiti optimiste, sanatoase si fara stres !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. va doresc o zi minunata!
pupicei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Buna dimineata si o zi de munca usoara si scurta !

Andreea

Mergi la inceput

Am uitat : am facut si eu Papanicolau, si am aflat ca inafara de partea citologica sau cum s-o numi, mai afli si daca ai vreo ciupercuta sau vreo infectie locala, ceea ce te scapa de alte analize, zic eu. La mine a iesit gr.II ,cica iese la majoritatea, si ca e de bine,asa ca sa stii, Sorina,sa nu te ingrijorezi.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele!
Tumpilicaaaaaa, m-ai iertat? Ieri am fost un adevarat pericol social si mare parte din magareata a picat pe tine! Nu mai fi suparata pe mine, ca io n-am vrut sa te supar, niciodata nu vreau sa fiu rea....dar uneori nu prea-mi iese!

Mergi la inceput