Aspirante optimiste (133)
Raspunsuri - Pagina 7
Anca Wish spune:
Sorina, de ce nu cauterizezi rana aia?
Androixa avea asa ceva si dupa ce cauterizat-o, a ramas in prima luna de prestat.
Ma gandesc ca poate fi o cauza.
Eu Clamydia am facut si am si avut. Ea mi-a facut trompele varza.
Ureaplasma nu am facut...asa ca habar nu am daca o am sau nu.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Sorina7 spune:
Tumpi, am citit si m-am cam blocat...deci numai sexual se transmite ? pai atunci nu cred ca am asa ceva. ca din tinerete am "inceput" si continuat cu sotiorul meu...
...si el a fost la fel de cuminte, eram copii...si pe de laturi sigur nu am calcat nici unul...servici impreuna, acasa impreuna, delegatii impreuna, scoala de soferi impreuna....
...poate totusi se transmite si prin spitale, nesterilizari, nasteri ? zic si io.
Ancutza, eu nu am rana pe col, vorbeam de o colega. Io cica sunt bine...dar nu iese...![]()
ardit spune:
sorinuke o pun, dar mai tarzior, ka acu n-am timp, da pui?
si sa stii ca trebuia sa le bifezi si pe astea, analizele, e foarte bine ce faci
andicu si ti-au spus ca de la clamydie ai facut SE? ...si cum arata clamydia, adica ce au vazut ei de au dedus ca ai clamydia?
GeorgianaI spune:
Ca tot vorbiti voi de analize. Eu, prima data cand am facut analizele din secretie, mi-au iesit pozitive stafilococ aureus si ureaplasma. Bun! Am facut antibiograma si am inceput tratamentul. acujm ie acum! Stafilococul a cedat la prima tura de tratament, in schimb ureaplasma a cedat dupa 6 luni de tratament. Si uite asa, au mai trecut 6 luni de zile. Intr-o luna era rezistent la nu stiu ce antibiotive, intr-o luna se schimba. Pana la urma, am reusit sa scap de el.
Pupici.
Anca Wish spune:
Sorina, scuze, cred ca citesc pe verticala.![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
tumpi spune:
Ardit, taman asta e pb, ca nu prezinta semne aceasta pacatoasa de chlamydia.Mie Cocei mi-a spus clar ca daca am sansa sa ramn risc sa fac SE sau sa pierd sarcina.Pe filmul de la HSG mi-a zis ca vede ceva aderenta.
Giorgiana, la mine culmea e ca ureeaphlasma a disparut dupa primul tratament, doar chlamydia a cedat abia dupa 1 an
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
andicu spune:
Pai cand m-au deschis, au vazut cate aderente aveam si si-au dat seama ca e de la o infectie ;mi-au facut analizele in spital, atunci,imediat, si le-a iesit pozitiv la chlamydia. Dupa care am repetat si eu analiza sangelui si mi-a iesit pozitiv; iar dupa tone si saptamani cu antibiotice d-alea ucigatoare, gen doxiciclina (care am auzit ca mai e si toxica,asta dupa ce luasem), am repetat analiza si mi-a iesit in final negativ. Si mie asa mi-au spus dupa aceea, ca de la infectia cu Chlamydia am facut-o, ca erau trompele lipite de la aderente, va dati seama ? si eu cu 3saptamani inainte fusesem la echo si-mi spusese un doctor ca sunt bine sanatoasa si ca totu-i roz si frumos pe-acolo (oare nu putea sa vada ca am aderente?)
Andreea
Sorina7 spune:
pai acum m-am suparat rau de tot pana vad rezultatul...e tare pacatoasa chestia asta...colegei mele i-a dat o sacosa de medicamente pentru tratament...maine dimineata fac si eu analiza, inclusiv chestia aia de care ziceati, ureaplasma. Fac tot ce se poate din secretie: citologic, chlamydia, ureaplasma, antibiograma...ce se mai poate ?
GeorgianaI spune:
Sorina, de exemplu, la Brasov, cel putin dr mea, da un examen complet din secretie si se nuimeste Exocol, sper ca nu am gresit si am tinut bine minte. E, tot examenul asta ajunge in jurul a 2 milioane de lei. E foarte bun si eu il recomand, dupa parerea mea.
Tumpi, numai cand aud de ureaplasma ma apuca groaza. Ultimele doua luni, am facut tratament cu sumamed, 750.000 trei pastile, eu trebuia sa iau cu sotul, cate doua/zi de caciula, iti dai seama cat m-a ajuns tratamentul. Dar, se pare ca a fost destul de bun, ca a cedat.
Pupici.
Tmihaela spune:
Sorinuta ai grija cu analizele.Iti tin pumnii sa iasa bine.Sunt bine deocamdata datorita tratamentului si sper si eu sa nu mai vina rushii astia odata timp de 9 luni mai ales ca o sa iau si duphaston de luna asta din ziua 16.
Mihaela