Aspirante optimiste (133)
Raspunsuri - Pagina 6
Anca Wish spune:
Lauriciule, mama, abia facusem pace ca sarii tu iar.
Ia, hai sa terminam cu prostiile ca doar noi ne iubim si suntem unite.
Toate am avut ceva de comentat la un moment dat..ca ne-a suparat cineva. Dar "unde dai si unde crapa".
Hai, faceti pace si nu mai faceti galagie ca altfel arunc cu nodulii in voi![]()
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
valentinag spune:
Sorina,asa cu utrogestan luat am unele pete care vin,maronii asa,por'ma pauza,iar vin si tot asa...acum nu am,dar maine este ultima zi de utro,sa vezi valuri por'ma!
Va rog frumos,hai sa nu ne certam,spunem fiecare ce avem de spus,da fara cearta va rooog.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
tumpi spune:
Laura draga, daca ai fi citit cu atentie mesajele mele ai fi vazut ca nu ma refeream la tine(te-am mentionat special fiinca stiam ca ai sa te simti lezata).Daca am scris ce am scris am facut-o cu un motiv anume.Crucea cu siguranta o purtam fiecare dintre noi si cel de sus ne pedepseste asa cum stie el mai bine.
Cand spun cele vechi nu ma refer neaparat la cele cu vechime pe forum si la cele cu ani in spate de incercari si de tratamente.Am si mentionat ca cele care incearca de mai putin de un an si care au facut n chiuretaje si ev au luat anticonceptionale de ce se streseaza si se plang ca nu raman.Am afirmat si afirm in continuare ca stresul este unul din factorii care duc la imposibilitatea de a ramane graviduta.
.............................................................
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
tumpi spune:
Sorina , ma bucur ca dr ti-a dat sa faci analiza pt chlamydia si toxo(desi toxo nu da sterilitate si doar poate duce la pierderea sarcinii sau riscurile ca bb sa se nasca cu malformatii).
Bine ar fi daca pe langa chlamydia ai face si ureeaphlasma si ambele din secretie.
Fetele nici nu aveti ideea cat de nenorocita este chlamydia netratata, mai ales ca sunt femei care nu prezinta nici un simtom.
Pupici si cate o
la fiecare.
O zi buna.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Sorina7 spune:
mai fete, va rog sa ma luminati si pe mine...doctorul asta nu a folosit eco, m-a pipait foarte foarte meticulos, inclusiv simte ovarele, la o colega a simtit rana pe col, dimensiuni uter...si am auzit ca are paciente pe care le cheama la masaj ovare ?!...ati auzit de asa ceva ?
Mihaelutza, ma bucur ca esti bine cu tratamentul, poate se supara rushii si te lasa in pace asa vreo 9 luni.
Relya, io nu am ajuns pe acolo, da nici nu aveam chef. 
Arditutz, poate intepaturile sunt de bine, e ovuleishen time ? Oare sa pun o poza cu noi in album, ce zici ? si care ? Sau o pui la tine, da vezi una in care sa fiu si tanara si slaba si frumoasa...
...ca tu esti bine in toate !
Tumpi, mersi de informatie, din secretie mi-a dat, si o sa cer si aia atunci, cu un drum cum s-ar spune. O colega chiar pierduse recent o sarcina si acum i-a gasit Clamydia, deci asta era cauza.
tumpi spune:
Sorina, a mai fost un articol despre chlamydia pus de mine pe forum acum un an cred, am sa ma uit prin arhiva sa vad daca-l gasesc.
Oricum chlamydia poate duce la pierderea sarcinii, sarcina extrauterina sau sterilitate.
Ma mai uit, dar uite ce am gasit prin arhiva
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11488
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31947
bobociu spune:
Multuesc Valentinagpt cuvintele fruoase.Repet, erau doar niste ganduri, o pria ipresie care i-a facut-o citind ce-ati postat si din cate a vazut nu a fost singura care a inteles "gresit".![]()
Ma rog....eu sper sa a rabdare si sa a bucur ai ult de "procesul tehnologic" si sa nu a stresez de fiecare data cand vad ca a napadesc rushii.Dar trebuie sa spun ca si starea fetelor de pe foru contribuie putin...
Stiu de acesta pauza dupa pilule...care variaza de la edic la edic...al eu i-a recoandat o luna ...si asa a facut...de acu incolo...cand o vrea Dunezeu.
Oricu, experientele voastre placute sau ai putin placute ii sunt de are folos.
O zi fruoasa va doresc !

adalina
andicu spune:
Ma bag si eu la comentariile despre analize. Pai asa am patit-o eu cu extrauterina, ca Dzeu stie de cand era o jungla la mine in abdomen, caci cu sotul meu fac 5 ani de cand suntem impreuna si Dumnezeu stie ca n-am mers pe alaturi, la doctori am tot fost,si-mi faceau un echo abdominal si analize normale...cine-ar fi stiut ca pt toxo si chlamydia se fac analize speciale, ca altfel nu se vad si nici nu ai simptome !
Asa ca , la extrauterina mi-au descoperit urme vechi de chlamydia netratata (naiba stie de unde, poate de la ex-u' meu),eram plina de aderente, dar cei 3 doctori la care fusesem in ultimele luni, unul n-a zis sa fac analizele astea! si sa nu te oftici? ca poate daca stiam din timp , tratam problema, si acum eram pe cale sa fac si eu un bebe . Ziceam la toata lumea ca eu am probleme, ca nu raman, ca de 5 ani nu ne protejam si nimic.
..si se mai uitau si crucis la mine in spital, si eu habar n-aveam ce-i aia, mi-a mai fost si rusine, degeaba! ca eu aveam constiinta curata.
Si-acum iata-ma in clubul aspirantelor, fara o trompa (ca daca imi descopereau la timp SEU , doctorita mea de-acum mi-a zis ca puteau salva trompa), si cu emotii ca poate n-o sa am noroc nic de-acum incolo, si facs i eu 30 ani, si ceasul biologic ticaie de-mi bubuie sufletul!
Hai ca am scris de v-am naucit ! sorry ptr spatiul mancat!
Andreea
Kariris spune:
Tumpi eu am citit foarte bine mesajele tale de aceea am putut sa te si citez; si stiu ca nu ai facut referire la mine, iar daca tu ai fi citit mai atenta mesajul meu ai fi inteles ca putin imi pasa daca faci sau nu referire la mine, pe mine m-am dat pur si simplu ca exemplu, eu am inteles perfect ca ai o problema generala cu fetele de acest gen si am scris si eu ce-am simtit. Nu foloseste nimanui ca tocmai tu, care te plangeai de mesaje inutile, sa vii cu mesaje de genul "vai saracul pui de cuc", vai Doamne cum or ramane alea gravi care nu merita si asa mai departe.... cum de suferim doar noi...etc...pai tu stii ce-i aia suferinta? Du-te intr-un spital de oncologie si cand vei vedea cati tineri sunt acolo fara par in cap ai sa intelegi o parte din adevarata suferinta!
Gata, m-am potolit!
MirelaV spune:
Vale, o fac cu inima deschisa insa asta nu inseamna ca nu exista o oarecare teama..
MirelaV
pupicei pe burticei