Aspirante optimiste (133)
Raspunsuri - Pagina 11
Anca Wish spune:
Vale, daca il ia Dorin pe asta o sa mergi cracanata, mama draga!!!!
Sorina, asa repede????
Sper sa ne dai vesti bune.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Relya spune:
Buna fetele !
Patris, bine ai venit ! Sedere placuta, dar vezi sa nu-ti placa prea mult de noi ca sa ramai mult pe aici...La mamici cu tine , repejor !
Sorinus stiu, e misto combinatia albastru cu galben , dar Ardit si-a "programat" fata si trebe sa ne gandim la alte culori...
Mi-am miscat fizicu' si am cautat un enocrinolog... Are maine program la un cab. particular si poate ma duc. Nu de alta dar se asterne praful pe analizele astea si trebuie sa le iau de la capat. Ce naiva sunt !!! Oricum ma pune sa le repet ....
Relya
valentinag spune:
Sorina, a luat brinca,a facut minuni la el,numai de la ea intr-o luna si-a imbunatatit spermograma de la 13mil la 23 de meleoane.Saptamina viitoare are concediu si isi face in sfirsit dupa 3 luni de asteptare spermograma,sa vedem cum mai e.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
Ancaaaa,fum o sa iasa
da daca ramane ceva acolo,nu conteaza,merg si cracanata,iti dai seama cum as arata sa fiu cracanata,haolicaaa

Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
Vale, unde face Dorin spermograma? pe noi ne-a trimis la cfr2. cat costa?
MirelaV
pupicei pe burticei
patris spune:
merci fetelor pentru primirea calda pe care mi-ati facut-o si pentru incurajari(chiar aveam nevoie acum de ele)!
Anca sa stii caci dr., dupa cum a spus de altfel si Sorina7, fiind primul avort nu s-au agitat sa afle de ce s-a intamplat ci m-au incurajat spunandu-mi ca se intampla frecvent ca prima data sa se produca un avort, cica organismul nu ar fi pregatit inca ..... si bla bla chestii din astea.
Mirona spune:
Buna fetelor,
desi nu sunt din Bucuresti ... as dori sa-i raspund Mirelei V doar asa sa stie la cat sa se astepte:
Noi am facut spermograma la Timisoara la un laborator mai smecher si a costat 490.000 lei. Mai apoi am aflat de un alt laborator unde ar fi costat doar 270.000 lei. Am recoltat-o acasa, indeplinind toate conditiile cerute de laborator si am dus-o in timp util la ei.
Deci intre aceste doua sume se invarte o spermograma. Nu cred sa fie mare diferenta fata de Bucuresti.
Sper ca te-am ajutat nitel.
Miro
ardit spune:
andicu aha deci nici o pierdere ca s-a pierdut, nu-s prapastioasa dar m-a siderat asa un gand ca daca ma ajunge vre-o boala, ce fac? alerg sa-mi caut un medic de familie?! ca toti ai mei ii duc regulat pa la medici, controale, etc, si eu nici la oculist n'am ajuns sa-mi fac ochelari, ghicesc semnele de circulatie dupa forma, noroc ca unele-s triunghiulare, altele patrate si altele hexagonale! cat despre bb, e in lucru!
mey vale vreai sa-l aduci pe culmile.. potentei?!![]()
relya mama, fetitza as vrea, asta-i gandul meu secret, dar am visat de curand ca tzineam un baietel in brate, asaa.. de vre-o 3-4 anisori, maama era un ras pa el, cu gura pana la urechi, si eu cu el, era o frumusata de baietzel!
sorinuke imi place galbenul dar parca as face ceva cu fibra de lemn, patul are tapitzerie crem, fac o bibilioteca si un dulap scund si.. nu mai stiu!
patris iti dores sa ai cat mai curand un bb, trebuie sa vezi de ce s-a intamplat, nu lasa lucrurile la voia intamplarii si fa niste analize, investigatii, vezi la dictionarul aspirantelor si la subiecte fierbinti
Sorina7 spune:
no gata, am bifat si analizele astea, negative si la chlamydia si la toxoplasmoza...
legat de spermograma, dr.T. o recomanda pe dr.Matei, care lucreaza si la Sabyc si la CFR2...noi pana la urma nu am mai facut-o, independent de vointa noastra, asa sa nimerit...dar probabil facem o incercare aici, loco.
Arditutz...nu stiu cum sa iti explic, eu pe loc te-am "vizualizat" cu un baietel...dar nu te superi tu, de va fi fetitza al doilea copil.
Relya...
andicu spune:
Daca ai vostri soti o iau pe Branca-Ursului, va spun sa va pregatiti de maraton
, ca sotul lu' vara-mea s-a tratat vreo 3 luni, si a avut rezultate sigure, i s-a dublat numarul intr-o luna 1/2 , da' cica avea o pofta, nene,de ajunsese vara-mea sa se incuie in baie cu rugaminti
.
Faza e ca a ramas insarcinata dupa, si cum voi fi nasa bebelului, i-am transmis ca am numele pregatit : Brancuta !![]()
Andreea