pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
MURA spune:
Buna dimineata fetele.
Vestile voastre nu sunt tocmai imbucuratoare. Incercati sa ganditi pozitiv din adancul sufletului vostru nu doar cu mintea. Cosmarurile sunt de fapt gandurile voastre ascunese undeva in subconstient.
Si eu am cosmaruri. In ultimele luni inainte de analiza Beta HCG sau de ziua in care trebuia sa imi vina ciclul m-am visat intr-o apa murdara. A fost o coincidenta prea mare ca in fiecare luna dupa acest vis analiza a iesit negativa.
Asta noapte am visat ca am nascut un baietel si il tineam la san si il alaptam. A fost super. Eram atat de fericita.....
Dar m-am trezit si mi-a parut rau ca nu era realitatea.
Asta este.
Mergem inainte, important e sa gandim pozitiv.
Va pup si va doresc o saptaman usoara
kla78 spune:
sal fetelor!!!
NATASHA-draga cand ai momentele alea intunecoase,lipsite de speranta eu zic ca cel mai bine ar fii sa intri pe forum si sa ne scrii cum te simti!daca te inchizi in tine iti faci mai mult rau!eu am preferat sa scriu aproape zi de zi cum ma simt ....si poate va par absurda dar vad ca alte fete in situatia noastra sunt in stare sa ne incurajeze....si asa trec mai usor peste asta!am si eu momentele mele rele...chiar daca de obicei sunt o fire glumeata....curajoasa....luptatoare...ma mai lasa si pe mine puterile uneori.Iar acum cand esti in perioada de asteptare e cel mai greu,stiu,toate stim asta,dar zic inca o data NU TE INCHIDE IN TINE!!!descarca-te aici....si noi cele care putem incercam sa te intarim!!!!!!
STEPFA-sa dea d-zeu sa fie asa cum te-a visat tipa aceea!!!!!!!!!!cat despre sotii nostri eu cred ca sunt dezamagiti nu numai ca nu ramanem noi gravide dar si pt faptul ca am intrat intr-o lume a noastra si ei deja se simt folositi!sa nu credeti ca nu-i afecteaza starea noastra....doar ca ei incearca sa fie cu picioarele pe pamant daca vede ca noi nu putem!noi...toate acelea care luptam cu disperare sa avem un bebe suntem intr-o lume diferita de ceilalti(eu cel putin am ajuns la concluzia asta,ziceti-mi daca gresesc)ganditi-va ca orice facem,oriunde mergem,noi ne gandim doar sa ramanem gravide,avem alt scop fata de ceilalti,mai aud pe unele ca zic:prima data am nevoie da bani,casa,masina...etc,iar dupa ce ma simt implinita vreau un copil,deci e clar! suntem diferite de altele!si eu cred ca d-zeu vede asta doar ca vrea sa ne puna la incercari sa vada EL cat de adevarata e dorinta asta de a avea un bebe!dar incercarile astea dor!
MURA-draga mea sa fie intr-un ceas bun visul tau!cat despre cosmaruri sa stii ca ai dreptate,mi se intampla si mie deseori sa visez urat,si cum zici tu,cam in perioada de asteptare a testului sau a rushilor!
despre visul sotului meu va zic ca acum el este fffff speriat,are simtul umorului mare,dar acum zau ca i-a cam pierit acest simt!mai ales ca stie ca dupa inseminare sau fiv se poate sa faci tripleti,eu as vrea sa fac 2-3 ,dar cum zice el,va trebui sa munceasca zi si noapte pt a ne intretine,el e de idee ca daca raman gravida mai ales dupa cat lupt,nu ar vrea sa ma lase sa lucrez,nici in casa la mine,nici nicaieri(vrea sa-mi angajeze femeie in casa)dorinta lui este sa ma vada ffericita,sa-mi dedic viata lui si bebeului meu sa-l cresc si sa-l ingrijesc!!!acum in loc sa ma incurajeze el pe mine,e invers....il incurajez eu pe el,si-i zic ca nu are cum sa fie 3,mai ales ca atatia ani nu a venit nici unul cum crede el ca vor veni acum chiar 3!!!!dar in mintea mea imi zic:da doamne sa fie macar 2 daca 3 nu vor fii!hahahahah.....
azi eu trebuie sa sun la medic sa vad daca incep luna asta alta stimulare pt inseminare sau ma lasa la odihna....sunt in ziua 4 CM
va las ca iar am scris multtttttt,ca de obicei,dar na...imi place sa vb cu voi!!
va pup pe toate
Ioana75 spune:
Buna fetelor
!
Inca un lucru in comun: cosmarurile. Noroc ca am citit ca in sarcina e "normal" sa ai cosmaruri, altfel ma speriam de cit de urit visez. DIn fericire, dimineata uit visele, si ramin doar asa, un pic, cu sentimentul de groaza.
Va tzin pumnii la toate, sa va indepliniti dorintele cit mai repede
.
Ioana
Stepha spune:
Mura, intr-o zi visul va deveni realitate, de asta poti fi sigura.
Kla, esti super haioasa si ai un sot tare bun daca ar fi in stare sa te lase acasa , in puf, dupa ce-l faci tatic. Cred ca pe langa noi, si ei, au ajuns disperati si ar face orice numai sa ne vada si pe noi burtoase.
Cu faptul cu lumea nostra sunt de acord, findca vad la mine ca as fi in stare sa vorbesc numai de plante si de hormoni, daca m-ai lasa....Ma controlez sa nu-mi innebunesc sotul. Saracul...!
Cred ca de aia si pleaca de acasa....Glumesc, dar chiar am observat la mlte fete ca sotii sunt tot mai plecati de acasa pentru a face bani.
Natasha71 spune:
Fetelor, m-am mai linistit, poate faptul a e ziua 1 ma face sa simt ca e un nou inceput... poate de data asta va fi cu noroc...
Stepha, sunt hotarata sa reiau tincturile de marar si de branca ursului, ceaiurile de napraznic si de cretisoara, vitamine, polen, am o lista intreaga, maine fac o excursie la plafar... Acum cateva luni am mai facut cura asta si s-a vazut la analizele hormonale! Sper sa-ti vina sotul cat mai curand poate visul prietenei tale devine realitate
! Eu am avut o prietena care avea probleme ca si mine, si acum are o fetita dragalasa, sotul meu a fost azi unde lucreaza ea si a venit foarte incantat ca i-a vazut poza!
Ioana, credeam ca gravidutele
au numai vise frumoase... dar ma bucur ca realitatea este mult mai dragalasa decat unele din visele tale! Sper sa nu mai ai nici un vis care sa te tulbure... perioada de sarcina cred ca este cea mai frumoasa din viata unei femei! Multam fain pt. urari! O sa-ti calcam pe urme curand si e bine ca avem cui cere sfatul!![]()
KLA, iubita, ai dreptate, nu trebuie sa tinem in noi durerea, dar uneori simt si eu atat de acut faptul ca noi avem o lume diferita de a celorlalte femei! Intr-adevar eu simt asta ca pe un handicap, zilele trecute la o petrecere s-a creat o discutie intre 2 colege ale mele mai tinere, necasatorite despre ceea ce inseamna sa vrei un copil si sa nu-l poti avea, m-am simtit putin... cam aiurea, mai ales ca una din ele m-a intrebat daca nu vreau copii... ca unele nu vor ca sa nu se ingrase... ce sa-i spun... ca-mi doresc din tot sufletul... am ramas putin blocata, apoi am incercat sa ies din situatie cat mai 'elegant', am spus ca pana la 30 ani nu m-am gandit la copii... si cam atat, ea a insistat: 'si acum, nu vrei?'... Vezi tu, la noi a fost putin altfel, au am fost cea care a adus banul in casa, m-am concentrat pe munca multi ani, si cand am obtinut ceea ce mi-am dorit, adica locuinta, pregatire profesionala si confort m-am oprit... si am zis ... vreau copil! Iata ca un copil nu mai tine de ambitie, de vointa... Acum totul s-a rasturnat in lumea mea, nu mai dau 2 lei pe nimic, vreau doar un copilas...
MURA 

Pmihaela, ce mai faci?
Vreau doar sa va spun ca ma simt extraordinar cu voi, simt ca sunteti niste fete tare de treaba, de aceea mi-am deschis sufletul, si ca va doresc sa reuusiti cat de curand, asa cum imi doresc mie, sa fim in randul femeilor implinite!
pmihaela spune:
Neata' fetele!
Natasha esti o draguta, ne incurajezi pe toate.
Sa stiti ca si eu ma gandesc la voi si citesc ce scrieti in fiecare zi.Parca am fi o familie, ne povestim de toate si ne mai usuram... ma rog, mai mult voi ca eu nu prea am ce povesti, astept sa treaca timpul,inca 0 luna si ceva, sper eu, nu mai mult, si sa trec si eu la treaba...
Ca tare mi-e dor sa vad cati foliculeti, sa vad cum cresc,in fine sa fie bine, sa mai rasara si soarele pe strada noastra.Dar pana trec eu la treaba sper din tot sufletul sa vad ceva schimbari pe-aici 
Va pup pe toate si sa continuam lupta, cum bine zicea Mura
Natasha71 spune:
Fetelor dragutelor

, nu stiu ce faceti voi de nu mai dati nici un semn de viata! Eu nu pot intra decat de acasa pe forum, si azi am avut surpriza sa vad ca n-a scris decat Mihaela!
Mihaela, te pup
, chiar nu mai stiam ce mai faci! Cand incepi sa lucrezi la proiectul bebe? Chisturile au mai cedat? Vezi, supravegheaza-le, tine-le din scurt!
Stepha, as fi vrut sa ne consultam si noi putin pe teme naturiste, eu am fost azi la plafar si am luat pt. mine tinctura de branca ursului, de marar si de muguri de zmeur, ceai de galbenele, de cretisoara si napraznic, plus echinaceea, propolis C si ... clostilbegyt, pt. ca d-na dr. a zis sa fac stimulare luna asta, cu cat mai multi foliculi cu atat mai bine... As vrea insa sa mai aman o luna inseminarea... Luna asta ma duc la eco in ziua 11 sa vedem ce gasim acolo... Aaaa, pt. sotul meu am luat antioxidant complex cu vitaminele A, E, C si minerale seleniu si zinc, spirulina, polen, tablete cu telina, catinofort... cand le-a vazut a vrut sa dea inapoi, dar l-am facut sa-mi promita ca le ia... altfeeeeel va trebui sa repete spermograma (si el nu vrea asta
) . Nu va spun ce gaura in buget mi-au facut toate astea...
Ioana, ce se aude cu CIC? Mi-a ajuns un zvon pe la urechi, e adevarat ca vor sa-l reduca de la 2 ani la 6 luni???![]()
MURA, KLA ? Ce mai faceti voi, dragelor? Ma lasati singurica?![]()
Stepha spune:
Natasha ti-am raspuns la pm. Daca vrei hai si pe discutia despre tratamente naturiste ca suntem mai multe acolo care ne
cu plantele.
MURA spune:
Fetele, nu am disparut numai ca ieri am avut o zi foarte zbuciumata la servicio.
Ma bucur ca sunteti bine toate si mai ales ca aveti moralul bun.
Eu am cam avut ghinion pentru ca sotul a trebuit sa pleca in delegatie tocmai in zilele mele fertile. Asta e.
Luna viitoare probabil o sa incep din nou stimularea si o sa fac o noua inseminare.
Natasha ce este CIC???
Multa bafta cu tratamentele naturiste.
Pupicei multi
Ioana75 spune:
CIC este Concediu de Ingrijire al Copilului. Acum poate incepe la minim 42 zile de la nastere, si dureaza pina face bb 2 ani. Indemnizatia este suma fixa, 85% din salariul mediu brut (parca), care se stabileste in fiecare an. De exemplu pe 2005 se iau ~7.800.000 lei in mina.
natasha, am auzit si eu, cu urechile mele, la Antena 1, pe un parlamentar zicind ca vrea sa scoata indemnizatia de tot
. Un alt zvon e ca pina la 1 iulie vor schimba legea cu CIC, asa ca sa asteptam sa vedem. Daca se reduce CIC, va creste salariul bonelor
.
Ioana