pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Terrapin spune:
Luni e prima mea zi la Dna Dr. Azi mi-am facut programare, poate trec si rushii pana atunci.
Nu prea m-am lamurit eu cu dozarile hormonale, dar o sa intreb acolo.
Am sunat la Parhon si mi-a raspuns o asistenta cam acra
.
Trebuia sa iau lagatura cu o alta doctora care face asa ceva...si eu trebuia sa ajung la serviciu...
Offf...
Bafta multa fetelor!!!
Natasha71 spune:
Terrapin, uite ce stiu eu legat de dozarile hormonale:
ziua 2 sau 3: FSH si estradiol
ziua 14: LH, estradiol
ziua 21 (a 7-a zi dupa ovulatie): progesteron
in orice zi- prolactina.
Cele mai bune preturi si conditii civilizate sunt la Medicover, in Bucuresti au 2 sedii, unul pe Stefan cel Mare si altul pe Plevnei, vezi la http://www.synevo.ro/ro/lista.asp si bifezi Imunodozaje - markeri (MA) - Endocrini. Eu acolo am facut analizele hormonale si am fost foarte multumita.
Multa bafta!
Terrapin spune:
Natasha m-ai salvat!!!
Linkul asta e super!!! Am scapat de dat telefoane inutile si de intrebat in stanga si-n dreapta.
Daca stii cat am cautat aceste informatii...si nu gaseam nimic...
Esti o comoara!!!
Iti doresc din tot sufletul sa obtii ceea ce-ti doresti atat...
Sper ca toate sa reusim, o meritam din plin si o spun cu toata sinceritatea.
E foarte adevarat ce scrie cand intri pe acest site; creeaza dependenta.
De vreo saptamana, cum ajung acasa ma bat cu sotul pe calculator sa citesc ce se mai scrie, si ma apuca si 2 noaptea pe aici...dar nu imi pare rau.
De cand va cunosc pe voi am invatat foarte multe lucruri si cred ca mai am o gramada de invatat...
Aveam mare nevoie de toate aceste informatii si nu aveam de unde sa le obtin. Plus ca nu poti discuta cu cineva care nu iti impartaseste problemele...care nu trece prin ceea ce treci si tu, sa te poata intelege...
Va pup dulce pe toate!!!
Terrapin spune:
RO ANA Bine ai venit!!! iti spun si eu care am aparut de curand pe aici. Nu o sa-ti para rau. Fetele sunt niste 

. Pe mine m-au cucerit!!!

Natasha71 spune:
Buna-dimineata fete dragi!
Ioana, ma bucur mult ca ai scapat de grija listeriei! Am citit ca bebelina ta este dezvoltata super si ca va fi fotomodel
Imi face placere sa intru pe la voi pe la mamici si sa vad cum va bucurati de fiecare eco, de fiecare progres pe care il aveti in sarcina! Hai, poate ai tastatura aurita si pana nasti tu trecem si noi in tabara gravidelor! Avem aici o viitoare mamica super-documentata care ne va ajuta mult cu sfaturi.
RO-ANA si Terrapin,
intr-o zi cand aveti dispozitie sa ne spuneti si noua 'povestea' voastra! Terrapin, ma bucur ca ti-am fost de folos (sunt toba de carte, nu? la teorie nu ma intrece nimeni... practica ma omoara
... am glumit, nu te superi, nu?) Iubita poti sa intrebi orice, noi o sa te ajutam cu toate informatiile pe care le detinem... ce nu stim- cautam! Cat despre DC, sa stii ca si eu sunt dependenta (de anul trecut de cand am gasit forumul asta)...
MURA,
deci sambata ai prima eco! Tin pumnii, la cat de optimista esti sa vezi ca si organismul 'te asculta'! Am o presimtire ca luna asta o sa ai niste foliculi babani!
Stepha, KLA, Pmihaela
mai treceti si voi la o vorba ca intre fete!
Va pup
, si pt cine nu mai intra in wd, va urez un weekend super!
Ioana75 spune:
Terrapin, RO ANA, bine ati venit in 
. Va doresc sa deveniti cit mai repede 
.
Natasha, multumesc
.
Mura, tzinem pumnii miine, sa iasa totul ca la carte la eco
.
Ioana
RO ANA spune:
Buna fetelor!
Sa va spun povestea mea: incercam sa avem un bebe de mai bine de 2 ani.Anul trecut in mai am inceput investigatiile si pana acum am descoperit: sotul prima spermograma astenoteratospermie moderata,tratament si dupa un an rezultat normospermie.A treia spermograma a fost facuta saptamana trecuta, rezultat astenoteratospermie usoara.La mine dozarile hormonale ok,la HSG trompele au iesit partial permeabile(sunt cam subtiri), monitorizarea ovulatiei am facut-o luna aceasta si ovulez intre ziua 14 si 16 la un CM de 28,29 zile.Acum sunt in faza de asteptare(care este cea mai grea)sa vedem daca s-a intamplat luna aceasta(desi ma indoiesc, deoarece sotul a facut spermograma cand eram eu in ziua a 14, deci posibil ca gigei sa fi fost "obositi"), daca nu luna viitoare la Dna Dr. sa vedem ce mai facem in continuare.Si-am incalecat pe-o sa...........
Pup fetele si declar ca
de voi.
Stepha spune:
Terrapin, chiar am lista cu dozarile hormonale pe care le-am facut eu la indemnul dnei. dr. Si eu le-am facut tot le medicover.
ziua 3,4 -FSH, LH, estradiol, prolactina
ziua 14:-FSH,LH,estradiol,Testosteron,
ziua 21 - progesteron
RO ANA sa inteleg ca tu faci parte din categoria celor care nu fac bebe neavand vreo cauza. Ce tratament a urmat sotul tau? Bafta multa si cred ca ii va reusi dna dr sa gaseasca rezolvare si pentru tine. Sa nu uitam ca si Mura, de ex, a ajuns la ea dupa atatia ani in care doctorii nu au stiut sa-i spuna ce are , iar dna dr a gasit cauza.
Mura, sa fie cu noroc luna asta si asteptam sa ne spui saptamana viitoare cum e cu monitorizarea.
Cat despre mine, am fost azi la medicover sa-mi fac analizele de taxaplasma, citomegalovirus si listeria si am aflat acolo ca ei nu fac listeria, asa ca trebuie sa ma mai intep inca o data
De vreo 3 luni, ma intep in fiecare luna....
MURA spune:
RO-ANA bine ai venit printre noi si iti doresc si eu ca asteptarea ta sa fie cat mai scurta.
Terrapin, cel mai bine ar fi ca Dr. sa iti spuna exact de ce analize are ea nevoie ca sa iti dea cel mai bun tratament.
Fiecare doctor vrea alte analize in cele 3 perioade (ziua 4, ziua 14, ziua21) cel mai bine ar fi sa vorbesti inainte cu Florina. Eu cand am ajuns la ea prima data fusesem deja la multi doctori iar ultimul care mi-a dat sa fac dozarile a fost Tutunaru care , si Florina s-a mirat, mi-a dat mult prea putine din aceste analize sa le fac asa ca a trebuit sa le repet la rugamintea Florinei.
Prolactina este foarte importanta si se face dimineata pe nemancate spre deosebire de celelalte LH, FSH, estradiol... etc.
Ca sa nu arunci cu banii si sa nu mai pierzi timpul vorbeste cu Florina inainte sa le faci.
Cu spermograma va spun ca Florina vrea neaparat sa faca si Dr. Matei o spermograma pentru ca este intr-adevar "meseriasa".
Cand am ajuns eu la Florina aveam 2 spermograme facute una la Medsana si una la Medicover. Erau dezastruoase adica 2 milioane de permatozoizi cu mobilitate 10% iar Florina si Matei mi-au spus ca nu am nici o sansa cu inseminarile si ca daca treaba sta chiar asa singura posibilitate ar fi FIV-ul.
Am refacut spermograma la Matei si surpriza 9 milioane cu mobilitate 80% ceea ce a schimbat situatia radical pentru ca am putut sa fac inseminari. Surpriza a fost si mai mare la cea de a doua inseminare cand Matei mi-a spus ca are peste 20 de milioane ceea ce a fost super.
Ca in orice domeniu si in domeniul spermogramelor conteaza foarte mult doctorul care o face. In Matei am la fel de multa incredere ca si in Florina pentru ca stie ce face si face bine.
O sa vorbesc mai tarziu cu Florina sa stabilim pentru maine ecografia.
Am mare incredere ca totul va fi super bine de data asta.
Va pup
RO ANA spune:
Asa este, fac parte din categoria celor fara bebita si fara cauza :)
Uneori imi doresc sa am ceva ca sa stiu ce sa fac.Poate daca insista Dna Dr.o sa descopere ceva.......Sotul meu a urmat tratament cu acid folic,vitamina E si Lyvercin(cred ca asa se numeste, dar o sa-l intreb ca sa fiu sigura)care cuprinde mai multe vitamine,timp de 3 luni.