pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!!!!!!!!!!

ati crezut ca ati scapat de mine?????????f7ug dupa voi si tot va ajung....

inca nu mi-am reparat computadorul de acasa si am iesit la un internet cafe sa vad ce faceti..............eu sunt in ziua 10 dupa IA.....si ca sa ma deconectez un pic de stresul asta al asteptarilor am fost ieri la piscina....sper ca nu am facut rau!!!!!!!!!dar am obosit sa fiu asa grijulie....ma gandesc sa-mi fac viata normala ...si ...mai vad eu ce urmeaza....

MURA-da doamne sa fie cu noroc luna asta !!!!!!!!

NATASHA-eu am gasit planta din care e facut tribestanul asta............TRIBULUS TERRESTRIS...am gait-o sub forma de capsule....i-am scris la domnul dr. tutunaru pe site-ul lui si l-am intrebat daca e vreo diferenta intre aceste capsule si tribestan ....dansul mi-a raspuns ca nu !dar eu cautand in google despre tribestan am inteles ca totusi ar fii o diferenta....acum nu stiu ce sa mai cred!
despre tribestan iti pot spune ca e bun pt:producerea testosteronului,cresterea activitatii sexuale ,cresterea mobilitatii si cantitatii spermogramei,la fete pt ovulatie!mai sunt cateva efecte dar cum nu sunt acasa (le am scrise pe hartie)acum nu imi aduc aminte.

IOANA-ce face bb????sper ca esti bine?

PT FETELE NOI VENITE-bine ati venit si sedere cat mai scurta!sa treceti repede la -si sa ne luati cu voi!!!!!!!!!!!!

va pup dulce pe toate ..........sa nu ma uitati chiar daca o sa intru mai rar pana imi repar calc,poaTE PANA ATUNCI VA CAUT LA GRAVIDUTE PE TOATE

PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Kla, ne-a fost tare dor de tine. Sper sa iti repari mult mai repede calculatorul pentru ca noi chiar daca ramanem toate luna asta tot mai avem de asteptat ceva pana aflam asa ca ..... tu trebuie sa revii sa ne sustii, si noi pe tine, bineinteles.
Am vorbit cu doftorica Florina si maine la 8.30 ma duc la spital la eco pentru ca in noaptea asta este de garda.
Va pup si luni va spun rezultatele.
Week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Bine v-am regasit fetelor!!!
Mura iti tin din tot sufletul pumnii pentru ziua de... azi!!!Sa iasa cu ochisori!!!Asa o sa prind si eu mai mult curaj.
Azi mi-am facut putin de cap si sa stii ca nu te-am ascultat: m-am grabit un pic si mi-am facut cateva analize la Medicover, fiin a 4-a zi a CM: estradiol, prolactina si LH ( cred ca trebuia si FSH, dar am fost tare ametita); oricum nu cred ca strica si voi continua desigur cu ce imi da dna dr. Florina...
Ca o paranteza, eu sunt o taurita cam capoasa si de multe ori imi fac de cap, dupa care regret....
Stepha multumesc pt listuta...sper sa nu ma certe dna dr luni ca le-am facut de capul meu, dar nu mai aveam rabdare...
Ioana multumesc pt urarea de bun venit si sper sa te urmam toate repede-repejor...
Kla, ma bucur sa te cunosc!!!
Si pe celelalte fete le salut si le pup!!!
Ca de obicei, am o intrebare: cam cat costa o inseminare, ca m-au speriat preturile de la Medsana!!!; dar spermograma? Cu dna dr cat de "dragutza" trebuie sa fiu? Nu vreau sa o dau in bara de la prima intalnire...e mai bine sa va intreb pe voi decat sa ma fac de rushine...
In incheiere mai am o veste proasta: azi am descoperit ca am si conjunctivita si trebuie sa ma mai tratez si pe la oftalmolog...
Saptamana viitoare va fi ft incarcata, dar promit sa va tin la curent!
Un weekend minunat in continuare va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna, fetelor!

Iar am scris mesajul si apoi l-am pierdut!

KLA, si mie mi-a fost dor de tine, sper sa repari computerul repede si sa vii sa facem schimb de impresii, simptome...se apropie momentul adevarului si am niste emotii ingrozitoare... Cu piscina nu cred ca ai facut ceva rau, dar sper ca n-ai intins coarda cu efortul!

MURA, astazi ai facut eco, abia astept ziua de luni sa ne dai vesti bune!

Terrapin, eu am facut analizele hormonale inainte sa fiu pacienta dr. Mihalache. Dar tu luni esti programata, sigur o sa-ti dea de facut setul complet de analize. Spermograma si eu iti recomand s-o faci la dr. Matei, face cele mai bune spermograme... si noi trebuie sa reannoim spermograma ca s-au scurs aproape 6 luni de la ultima... si daca luna viitoare ma paste inseminarea, este musai sa facem o spermograma noua. Multa bafta si tine-ne la curent!

Stepha, te sfatuiesc sa faci listeria la Medsana, cica au cele mai bune kituri pt aceasta analiza, este adevarat ca e cam scumpica si tb sa astepti cam multisor (Ioana poate sa-ti confirme), dar eu zic ca merita, decat sa primesti un rezultat echivoc in alta parte.

RO ANA, si eu sunt in aceeasi situatie cu inferilitate fara explicatie medicala, singura deosebire este faptul ca sotul meu are o usoara oligostenospermie (22 mil. 70% mobili)... Cine stie, poate vom gasi explicatia pana la urma sau ramanem gravide si nu mai cautam nici o explicatie... ceea ce doresc la toate fetele, si ar fi cazul sa sparga cineva gheata aici, nu? Apropo de asta, KLA, sa stii ca eu daca raman, tot aici ma gasesti, ca am prins radacini!

Pmihaela, ce mai faci tu?

Ioana, sotul meu este la unison cu tine: HAI STEAUA!

Weekend placut in continuare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Acum am vazut mesajul tau, Terrapin, probabil ca am pierdut mult timp sa rescriu mesajul... nu ma invat odata minte sa salvez .

Draga mea, eu zic ca ai facut f.f.f.bine ca ai facut analizele! Ai nota 10 de la mine! Nici mie nu-mi place sa stau mult timp pe ganduri, tb sa trec repejor la actiune!Uppps, acum vad ca ai ratat FSHul, offf era cel mai important de facut! Dar lasa ca-l faci luna viitoare... Sunt medici care spun sa faci FSH-ul in ziua 2, maxim 3 a cm pt a evalua rezerva ovariana, dar daca mama ta de ex nu a avut menopauza precoce, zic sa nu-ti faci probleme...

Pt. conjunctivita, cauta o farmacie non-stop si cumpara proculin, eu i-am luat sotului meu zilele trecute (costa 140.000), uite pe prospect scrie "indicat in formele neinfectioase si alergice de inflamare a conjunctivei". Pt mai multa siguranta intreaba farmacista daca e bun pt conjunctivita.

Cat despre plata, daca te-a chemat la cabinet tb sa platesti consultatia (spre rusinea mea nu mai stiu daca este 300 sau 500), in plus daca faci monitorizare ecografica a foliculilor costa 500 monitorizarea completa (adica indiferent de cate ori mergi, platesti doar 1 data la inceput), ceea ce mi se pare superok.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutariiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

fetelor mi-am reparat calc singura.......sunt ocosha.....sper sa nu se strice iar!!

MURA- astept ziua de luni sa ne zici ce ai facut la eco!ai facut IA????????parca ziceai ca faci luna asta....

NATASHA-iubitel pitic ce esti ...mai avem putin si ne stim de-o treaba luna asta!

RO ANA ,TERRAPIN,IOANA,MIHAELA,STEPFA CE FACETI?VA PE TOATE!

eu cum nu am mai putut intra am cam ramas in urma cu stirile despre voi,dar o swa citesc toate mesajelñe ce le-ati trimis ca sa fiu la zi!vad ca suntem o destul de mare!ar fii mai frumos daca am fi asa gasca la

mie ar trebui sa-mi vina rushii in seara asta sau maine.....m-am abtinut sa nu fac nici un test de sarcina.....e un miracol fata de alte luni cand deja pana azi faceam vreo 5 .....dar m-am incapatanat si am zis gata! mai bine astept sa vad daca imi vin rushii ca altfel dau faliment!

NATASHA- ca tot ziceai ceva de impartit simptome chestia nasoala e ca eu nu am nici una!in alte luni dupa IA ma dureau ovarele ,ma simteam balonata,ma dureau ''bidoanele''....spre deosebire luna asta numai ''bidoanele'' ma dor dar nu ca inainte.....e o alt fel de durere...nu pot sa o explic,in rest nimic!d-zeu stie ce va fii ca eu am obosit cu numaratoarea asta inversa!Tu cum esti?parca erai numai cu cateva zile in urma mea....ai ceva simptome?ceva deosebit?

MIHAELA- ti-au trecut chistuletele?ce faci?hai o data si incepe si tu stimularile!!!!!!!!

astept vesti bune de la voi !!!si pup toate fetele curajoase...dar numai pe cele CURAJOASEEEEEEEE si care nu se dau batute!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

fetele!
Multumesc celor care se mai gandesc si la mine, kla, natasha
Chistuletele mele sper eu ca scad, peste 2 saptamani fac 3 luni de cand iau anticonceptionale si o sa mai fac o ecografie, sper sa nu-mi mai dea sa mai iau, ca nu mai vreau ...
Vreau sa trec si eu la treaba, ca am cam ramas in urma rau de tot.
Bafta multa celor care sunt in asteptari, si sa ne dati vesti bune.
Mura tu ce vesti ne dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor!

Natasha, cred ca sotul tau a sarbatorit victoria Stelei.
Mura, muta-ne in capitolul 3.
Fetelor, va pe toate. Eu sint bine, acum sint la momentul calculelor cum fac cu concediile, sa fie cit mai avantajos.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Kla si mie mi-a fost dor de optimismul si veselia ta.
Natasha, am vrut sa ma duc la medsana pentru listeria, ca citisem ca ioana spune ca se face cel mai bine acolo, dar am cautat pe internet adresa si desi, mai demult stiu ca gasisem toate sediile, acum nu am gasit decat unul pe o strada de care nu stiu unde e. Asa ca am preferat sa ma duc la un laborator recomandat de dna. dr, undeve pe la rondul cosbuc, o casa veche, intortocheata, cu o asistenta cu mana buna, dar cabinetul nu mi-a inspirat incredere. Mi-a fost rusine sa ma razgandesc in fata asistentei, asa ca m-am lasat intepata.... rezultatul peste o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

ATENTIE CA VA MUT!!!!!!!!
TINETI-VA BINE DE SCAUN CA DECOLAAAAAAAAAMMMMMMMMM!!!!!
Va astept la capitolul 3.
PUP

Mergi la inceput