pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Natasha71 spune:
Fete dragi
, intr-adevar am inceput tratamentul cu tinctura de branca ursului si de marar... se prea poate ca din cauza asta am aceste manifestari... am uitat ca martea nu este d-na dr., deci m-am programat miercuri, m-au mai lasat intepaturile, vom vedea ce va fi, abia astept sa vad... cat despre oestrogel, MURA, ai dreptate pot sa fac mai mult rau decat bine, astept sa vad ce spune si dr., nu iau deocamdata. Luna viitoare, INSEMINARE scrie pe mine, sunt hotarata!!!
Stepha, indiferent unde faci analizele, pe buletinul de analiza apar atat valoarea ta, cat si valorile normale, deci poti vedea daca te incadrezi sau nu, dar eu zic ca ai avut ovulatie sigur atunci cand ai facut analiza aceea.![]()
Of, luna asta am zis sa fiu mai relaxata, dar nu pot... sunt asa de agitata la servici
si asta are sigur repercursiuni... Sa vedem, astept ziua de miercuri. Voi ce mai faceti?
Sunt niste fete absente pe aici (sau sunt ocupate?
)
MURA spune:
Natasha, ma bucur ca nu o sa fiu singura luna viitoare la IAS.
Ne luam de manuta si mergem
, cu multa incredere si foarte relaxate, inainte spre marea victorie.
Imi pare bine ca ai luat hotararea de a nu folosi oestrogelul fara prescriptia Florinei, e mai bine asa. Nimic din toate astea nu sunt fara repercursiuni si e mai bine pe cat posibil sa evitam folosirea lor.
parerea mea
.
Ma bucur ca nu o sa fiu singura cu IAS luna viitoare si sper sa reusim amandoua, oricum, orice s-ar intampla noi nu capitulam, mergem inainte si pana la urma tot o sa reusim noi.
Stepha astept raspunsul tau cu privire la tratamentul naturist.
Ioana ma bucur ca ti-a placut maternitatea si imi pare tare rau ca nu ti-am explicat destul de clar drumul catre maternitate si a trebuit sa bantui pe acolo mult. Sarcina usoara in continuare.
Kla, 

,si ............ parca mai lipsesc fete..... unde sunteti????
PUPIK
Stepha spune:
Mura,tratamentul include ceai de napraznic iar Livia a scris ca daca ajungi sa-l bei 3 luni (daca nu cumva ramai
intre timp)problemele pe care le-ai avut nu se vor intoarce, adica ramai cu hormonii reglati.
Of, ma alatur tie Mura in "supararea' ca iar nu-mi va fi sotul acasa in perioada optima de
.
Natasha, stiu ca pe buletinul de analize iti da si valorile normale dar nu cred ca daca te incadrezi inseamna ca ai si ovulat avand in vedere ca progesteronul trebuie sa fie la maximul lui in ziua 21.
Natasha71 spune:
Of, Doamne de ce mi se intampla numai tampenii... azi am avut o zi de cosmar, cum Doamne iarta-ma sa ovulez si sa mai si raman gravida cand sunt plina de nervi... un sir de peripetii am avut azi... se circula ingrozitor in orasul asta plin de praf si de camioane... Dar hai sa nu va supar si pe voi. Vreau sa ajung acasa si sa ma relaxez, doar sunt in perioada fertila
.
Da, MURA, eu sunt sigura ca vom reusi
, fetelor
am inceput sa cred si eu in inseminare, ca eram cam sceptica... dar m-am inselat... Uneori inseminarea poate fi o solutie... Daca nu, la capatul tunelului ma asteapta FIV-ul...
Stepha, scumpa mea, asa e, ai dreptate, progesteronul trebuie sa fie maxim in ziua 21, dar pe buletin apar valorile pt fiecare faza: foliculara si luteala, iar in faza luteala intervalul este mai ridicat... totul este sa faci analiza cat mai corect, adica la 7 zile de la (presupusa) ovulatie.
Temperatura mea a scazut (asa cum trebuie sa fie acum 36,6), intepaturi nu mai am, deci se pare ca a fost alarma falsa... abia astept ziua de maine sa vad ce foliculi dragalasi am si daca nu ma dezamageste endometrul asta...
KLA, nu ne mai iubesti?
Pt. ziua de maine, cea cu inseminarea iti tin pumnii stransi, sa vii peste 2 saptamani sa ne spui ca testul este pozitiv!

Pup toate fetele 
PS: Acum am citit ce ai scris MURA, despre d-na dr. ca e in aceeasi situatie ca si noi... abia acum fac legatura... cand i-am spus ca mi-e frica de HSG (ce sa fac, nu sunt capabila sa suport durerea, la cea mai mica durere iau nurofen...) ea mi-a spus ca nu e rau, ca si ea a facut hsg... dar ma gandeam ca poate a facut inainte sa aiba copil, nici prin cap nu mi-a trecut... ca nu are copii...
O simt mult mai apropiata acum...
kla78 spune:
salutari!!!
NATASHA-cum sa nu va iubesc draga??????????numai ca si-a luat sotul cateva zile libere sa putem face inseminarea si sunt cam ocupata cu el....oricum aveam de gand sa va scriu azi!
CATTY-tinem pumnii stransi tare sa fie cu ochisori luna asta!
abia astept zua de maine sa fac inseminarea ....offffff doamne....sunt mai stresata ca la primele IA...nu stiu de ce...
va mai scriu maine seara ca acum am de lucru
va pup pe toate!
kla78 spune:
fetelor cred ca am luat-o razna....CATTY E O TIPA DE LA ALT SUBIECT ....DAR NA.....M-AM INCURCAT!!imi vine sa rad de una singura...
MURA spune:
Dragele mele cred ca au uitat sa va spun ca si Florina este in aceeasi situatie cu noi, adica nu poate avea copii.
Am prins o discutie intre ea si Matei in care in spunea ca nu stie cum sa isi convinga sotul sa mai faca o spermograma si se tot gandea cu ce sa faca stimulare. Vorbeau de Gonal F , ii propunea Matei.
Atunci am inteles si eu de ce este atat de apropiata de noi si cum face de ne intelege chiar atat de bine. Nici un doctor nu mi-a lasat macar impresia ca ne-ar intelege durerea si suferinta si mai ales marea dorinta in afara de ea.
Kla tinem pumnii pentru IAS, sa ai mult noroc de data asta.
Natasha, din cate imi aduc eu aminte tu nu ai facut nici o Inseminare , parerea mea este ca nici macar nu ar trebui sa te gandesti la FIV, cel putin deocamdata. Sansele sunt aceleasi(IAS - FIV), asa spune Florina, asa ca ..... pana la cel de-al 5-6-lea IAS nu e cazul sa ne gandim la FIV. Florina a spus ca pot face cam 6 IAS si abia dupa sa ma gandesc la FIV, dar noi vom reusi cu IAS asta e sigur, pentru ca avem toate sansele sa ramanem .
Pupici multi
Ioana75 spune:
kla, bafta la IAS!
mura, nici eu nu stiam ca nu are copii d-na dr ... Bine ca mi-am tinut gura si n-am intrebat-o daca are fata sau baiat
.
Ioana
kla78 spune:
salutari!!
ms fetelor ca sunteti alaturi de mine!!!
am facut IAS la 11.30,si am stat in patuc pana acum,am zis ca poate e mai bine asa,ca la celelalte nu ma stat deloc in pat,am intrat sa vad ce faceti si ma duc inapoi numai ca ma plictisesc mai ales ca eu sunt genul de om cu ''energie'',acum urmeaza ce e mai rau''ASTEPTAREA''pana pot face testul....ufffff.........de pe acum am emotii!
MURA- tu ce faci?cand incepi stimularea?te-ai hotarat ce tratament faci la urmatoarea IAS????
NATASHA-ce faci?
FETELOR AZI E 1 IUNIE-UREZ LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DE PE ACEST SITE SI DE CE NU? SI NOUA ,CARE INCA IN ADANCUL SUFLETULUI SUNTEM NISTE COPII!
IOANA-ce face bb???
va pup dulce pe toate fetele curajoase!!!!!!!
Natasha71 spune:
Bune fetele!
Acum am ajuns si eu acasa, iar am alergat prin oras cu diverse... am fost la monitorizare, cum v-am promis!
Ziua 10: ovar drept (in sfarsit! nu stiu de ce am impresia ca asta e ovarul norocos
) 2 foliculi : unul de 19 mm si unul de 11 mm, ovarul stg 2 foliculi de 9 mm (nesemnificativ), si acum surpriza neplacuta
la care ma asteptam: endometrul 6 mm
. Fir-ar sa fie de clomifen, stiam eu ca asa patesc de la el, pacatosul!!! Daca nu luam si acea jumatate de pastila pe zi, acum aveam si eu un endometru omenesc
! In concluzie mi-a dat cyclo-progynova si maine ma duc iar sa vedem daca a pocnit ala gras! Daca nici luna asta nimic, am vorbit cu d-na dr. si fac inseminare, dar i-am zis sa nu-mi dea stimulare cu closty, ca nu-mi face bine!
Dr., draguta ca intotdeauna 
KLA, ma bucur ca sotul tau are cateva zile libere ca sa va ocupati de proiectul-bebe, hai ca nu stiu de ce presimt ca tu vii cu vestea cea buna luna asta!
Stai cat mai cumintica dupa inseminare, nu te agita prea mult, stiu ca esti o fire energica si sufletista, dar e mai bine sa stai cat mai relaxata! Leneveste cateva zile.
MURA,
stai linistita, cred ca voi face vreo cateva zeci de IAS-uri pana strang eu bani de FIV! Cand incepi stimularea? In ce zi esti?
Fete dragi, Ioana, Stepha, Mihaela