Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Maraki, felicitari! felicitari! felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Ariadna, ai primit mesajul meu?
Din pacate, in aceasta seara trebuie sa plec, dar te astept maine.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Da, l-am primit si chiar acum iti raspund, Chi, mersi ca nu m-ai uitat... daca pleci il citesti cand te intorci

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Maraki, felicitari!
Se confirma motto-ul tau: "niciodata sa nu spui niciodata".
Sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios!

Florinini, felicitari! Nu te cunosc, dar va doresc NUMAI BINE tie si lui bb si o sarcina cat mai usoara!

Ale, pana nu-ti vine ciclul, nu dispera! Situatia ta e ciudata, dar a fost deosebita de la inceput ("infertilitate din cauze necunoscute"), deci nu vad de ce ai fi ca toata lumea acum . Asa esti tu, speciala.

Cata, iti tin pumnii in continuare! Nu ne lasa in tensiune, tine-ne la curent.

Ariadna, multumesc si eu. Pai daca nu e nici o problema, tot o sa se intample, pana la urma! Ai incredere, stiu o mamica care a reusit dupa 10 ani de incercari si acum are 2 bebelusi, baiat si fetita.

Va pup, fetelor si va doresc frumosi tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata fetelor sunt aici...felicitari Maraki...ce ma bucur...bravo mai..bravo! Sunt sanse sa te insotesc pe tine si Florinini si sper cit mai multe fete la mamici de ianuarie -februarie pentru ca am mai facut un test Dr. Sigur de data asta...si am sa incarc 2 poze...nu stiu cum vi se par, dar va zic eu ca se vad mult mai bine decit Diaspot de azi dimineata..sper sa scap si de ziua de maine...Ia sa-mi ziceti ce credeti de testul de asta seara!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, e cat se poate de pozitiv. Parerea mea.
Hai va pupic pe toate

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, este SUPER POZITIV!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata si eu il vad foarte pozitiv testul din seara asta dupa cum le vad si pe celelalte de dinainteToate sant pozitive si suna foarte promitatorNu are cum sa nu fii gravi mai ales ca spui ca ai avut ovulatie pe partea cu trompa buna si din cate imi amintesc foliculul s-a spart deci practic nu trebuie sa te stresezi.
Fetelor vreau sa precizez ca in astia 15 ani cat nu am ramas nu am incercat niciodata stimulare pana anul asta...pur si simplu am lasat sa decurga totul de la sine iar anul trecut cand m-am hotarat sa imi fac analizele hormonale.
va pup pe toate si va doresc MULTA BAFTA sa ma urmati cat de curand

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani, Iepurica, Maraki si toate fetele...am emotii mari, dar ma gindesc ca pregnyl nu mai are cum sa fie....iar linia se vede mai bine decit de dimineata....daca trec si de maine cind este ziua critica......va fi sarbatoare si simbata m-as duce si eu la Medsana sa ma intep...ca sa fiu sigura si sa-l pot stresa deja pe T....apoi sa-mi anunt sotul care nu e in tara..eu sunt singura cuc...el stie ca am teste pozitive, dar asteapta sa fiu sigura si sa nu-mi vina cm...ce m-as bucura sa-i pot da vestea mare..si sa ne ajute Dumnezeu sa facem un capricorn ca mine! Sa ne urmeze toate fetele...poate ca intr-adevarat alergatul dupa 2 iepuri...adica T si Moisa a dat rezultat...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cata, asta e !

Gata, esti bortoasa! Poti sa termini cu teste si temperaturi! Programeaza-te la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

maraki FELICITARI! Sa-ti traiasca BB-ul, sa ai grija de el si de tine. Multa, multa sanatate.

Cata e pozitiv mama, nu te mai stresa sa nu faci ceva rau la ala micu. Pumnii sunt inca stransi pentru tine, iti tin asa pana esti tu sigura.

MAI FETELOR VOI CE ATI MANCAT DE PASTI?

Ale scumpa, tu ce mai zici? Cum esti?

Miro

Mergi la inceput