Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Oof, Ale, s-ar putea sa fie avort menstrual...
Am patit si eu una d-asta.
Dar luna urmatoare am ramas gravi, asa ca da-i bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iupurica si toate fetele...am rezultatul: SUNT GRAVIDA MAI!
valoarea B-HCG:179,17
valorile normale in sarcina la:
a) 3-4 sapt.:9-130:
b) 4-5 sapt.: 75-2600. Deci luni intru in sap. a4-a! URA! URA!URA! Sa ma urmati toate auziti...va rog eu..am fost la biserica si m-am rugat pentru toate! Doamne ajuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Nu mai vad ecranul monitorului printre lacrimi...
Sa ne traiesti si sa-ti cresca puiul mare. Ai grija de tine si FELICITARI.
Doamne cat ma bucur. In sfarsit. Doamne ajuta.
Pup.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata sa-ti dea bunul Dzeu multa sanatate tie si bebicului tau. Ma bucur enorm, si sper sa te urmam toate.

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

CATA,nu-mi vine sa cred!!! Adica imi vine sa cred dar ma balbai si bazai ca proasta! Sa fie intr-un ceas bun! Si cum Taniuta zicea ca te-a pus secund pe barcuta,sa nu ma uiti! Ca nici eu nu uit ca ai ramas (sau ma rog,ne-ai dat vestea)in capitolul deschis de mine! Asta am sperat din tot sufletul cand l-am deschis si uite ca s-a intamplat...Sunt o "matushica" fericita...Esti buna de dat suc!. Si tine-mi pumnii marti..

Ina

Mergi la inceput

Mercic fetelor...sunt confuza si plina de emotii..ma rog pentru voi toate! O sa fie bine..si eu care ma preagteam de laparo..cred ca de fricoasa ce sunt am ramas! Mishu iti tin pumnii sus sa iesi beton!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Mai fetelor sa nu credeti ca nu va urmaresc!!!
Mi-ai ramas dragi si sunteti "grupul meu"!!!

Chiar daca am plecat la gravidute de ceva vreme dar nu prea am timp sa scriu. Nici macar la gravigute nu scriu. Astept sa intru in concediu de maternitate si o sa am tot timpul.
CATAde cateva zile stau si eu cu ovhii pe testele tale. Desi le-am vazut pozitive chiar si pe primele nu am indraznit sa scriu ceva sa nu te zapacesc. Asa ca FELICITARI!!!!! Te-ai stresat atat si ai pus atata suflet in temperaturile alea incat nu se putea sa nu ti se indeplineasca dorinta. Ma bucur si ca esti multumita de Dr. T.
Nu-mi ramane decat sa iti doresc o sarcina tot atat de usoara ca a mea (nu am avut probleme in afara de mici arsuri la stomac) si sa ai un bebe sanatos si frumos !!!!
MarakiFELICITARI!!

Va pup si sa dea Domnul sa treceti toate, in curand, la gravidute!!
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Stam eu ca esti insarcinata.FELICITARI!!!!!!Sa ai o sarcina usoara.
Multi

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Acum am venit si bineinteles ca am deschis imediat sa aflu chiar de la Catalina ca este .In drum spre casa ma gadeam ca deja este postat anuntul Chiar acum cand am citit am inceput sa tip de nebuna prin casa si mi-au dat lacrimile de bucurie Sa ne traiesti Catalina Sa ai sarcina usoara , sa faci un bebe sanatos voinic si frumos
Te astept dincolo la mamici Bafta tuturor fetelor sa vina cat mai repede acolo

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Mercic Maraki...si tu la fel sa fi bine si sanatoasa cu pui mic...maine ne vedem la mamici..ca acum sunt superobosita...si coplesita de emotii...Pupici!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput