Sa iti tot dai copilul la gradinita....
Raspunsuri - Pagina 2
smillaraaq spune:
Pe noi nu ne-a tinut chiar cu mainile sus la perete cand eram la gradinita, dar mancam sosul si doamna (a se citi "tovarasa") chifteaua aproape de fiecare data; avem o femeie de serviciu care ne baga la culcare cu nuiaua si o alta care ne punea in patutz pe toti in aceeasi pozitie si ne altoia daca ne miscam ... pana amorteam si adormeam asa.
Cred ca abuzul in scoli si gradinite exista de cand lumea ... se perpetueaza, la fel ca vanzatoarele acre din comertul de stat.
Iar faptul ca mai arata din cand in cand imagini la televizor nu cred ca e de natura sa schimbe situatia - oricum lumea o cunoaste si o tolereaza de ani de zile.
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Leditia spune:
Mey eu n-am avut parte de corectii cat timp am fost la camin..tin minte ca aveam o educatoare tare blanda si draguta..am tinut mult la ea.Tin minte cum imi facea cu evantaiul ei..racoare..ca era prea cald,cum m-a ingrijit cand am cazut si m-am lovit la cap.De la educatoare n-am luat nici macar o palma..nimic..si singura chestie care nu mi-a placut la camin,a fost ca trebuia sa dorm dupa-amiaza,chestie care mie nu-mi placea deloc.
Pupici cu lipici.
Insa da,exista violenta,corectii,abuzuri din partea profilor in scoli..eu nu-s deloc de acord cu asa ceva.Mi-e imposibil sa inteleg cum isi permite unu/una sa dea intr-un copil cand acel copil nici de la proprii parinti nu ia o palma.
Numai bine.Aici ar trebui ca parintii sa ia pozitie.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Viovio spune:
Am vazut si eu stirea.
Infiorator!
Nu stiu ce fel de femei,mame sau viitoare mame,pot avea suflet sa chinuie niste copilasi...
Mare pacat!
Si cind te gindesti ca noi le incredintam viata copiilor nostrii,citeva ore pe zi.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
mariussimiuc spune:
Sotul meu spune ca daca Robert ar pati asa ceva la gradinita,isi cumpara o drujba si macel face in ele.Chiar ca ar trebui sa le faca niste teste inainte de angajare!
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.
andora spune:
quote:..... Doamne... si nu ati zis parintilor? sau nu va dadeati seama ca n-aveau dreptul sa va faca asta?
Originally posted by smillaraaq
Pe noi nu ne-a tinut chiar cu mainile sus la perete cand eram la gradinita, dar mancam sosul si doamna (a se citi "tovarasa") chifteaua aproape de fiecare data; avem o femeie de serviciu care ne baga la culcare cu nuiaua si o alta care ne punea in patutz pe toti in aceeasi pozitie si ne altoia daca ne miscam ... pana amorteam si adormeam asa.
Aissa cand am vazut reportajul m-am hotarat sa creez un subiect aici, mi-ai luat-o-nainte... Mai e oripilant, e de nedescris, cand s-a citit stirea am zis ca poate nu inteleg eu bine, dar cand am vazut imaginile... si maaare tupeu pe directoare... mai conta ce copii erau aia? din gradinita lor sau nu? Ca educatoarele sigur erau, si ce am vazut m-a inlemnit.. zilele trecute era o stire despre o crima (!) care a avut loc intr-o gradinita, cica noroc ca cei mici erau in clase... bucatareasa era victima, iar criminalul - fostul ei nu-stiu-ce . Nici nu stiu cum as reactiona, Doamne, cred ca as uita de toate principiile mele crestinesti... auzi, in costumele de serbare ale copiilor... daca vroiau orgie de ce n-au mers acasa, puteau sa-si faca ce costume doreau...
Concluzia e trista si o trage fiecare...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
diana spune:
Socant!!!! Eu l-am inscris pe Alin la gradinita acum vreo 2 sapt.Are 3 ani. Dupa ce am vazut imaginile, am inceput sa am indoieli mari daca sa-l mai dau la gradi sau sa mai astept un an cand poate isi va da seama mai bine daca totul este o.k. la gradi.
Eu nu am fost decat vreo luna la gradi fiindca nu m-am acomodat. Si eu tin minte ca ne punea sa stam cu miinile sus, ca tipa la noi, ca ne dadea la palma cu <usturica> (asa numea tovarasa un bat dintr-un cauciuc). Eu aveam "probleme" cu mancatul-nu imi, placea cum se gatea, si tot timpul eram certata, bruscata sa mananc tot.
De asemenea copiilor cu parinti <mai alesi> li se dadea carne mai multa, prajitura mai mare etc....
Nu am fost decat o luna dar amintirile sunt multe, vii si neplacute.
Eu am spus ca nu o sa-mi duc copilul la gradi dar el isi doreste fiindca toti prietenii lui din parc merg.
Sa speram ca voi avea noroc de o educatoare cu suflet si care are pasiune pt. meseria pe care si-a ales-o.
Diana
clauditzadennis spune:
Sunt de acord cu faptul ca tot ce s-a petrecut acolo e reprobabil. Nu sunt de acord cu generalizarea. Sunt convinsa ca e un caz izolat si nu cred ca e cazul sa ne speriem...pentru linistea noastra putem face "vizite inopinante", sa vedem ce si cum fac educatoarele si ingrijitoarele cand cred ca nu le vede nimeni...Dar totusi, in gradinitele mari, in care se vantura tot timpul parinti, directori si mai stiu eu cine, nu cred ca se poate intampla asa ceva...Sunt convinsa ca se vor lua totusi masuri drastice impotriva acelor "asa zise" cadre...
Claudia,soacra frumoasei Oti
Maria2 spune:
Eu cred ca totusi depinde mult de gradinita copilului.
Daca l-ai inscris si are 3 ani mie nu mi se pare mic.
Poate ar trebui mers din cand in cand instantaneu sa vezi ce face copilul.
Eu aici, am avut-o pe Anastasia intr-o gradi in care puteam vedea tot salonul de afara dar din gradi nu se vedea afara. asa erau geamurile.
Doar in bucatarie sau in dormitor nu vedeam . Chiar si acolo insa , ca parinte puteam merge si cere asta.
Cand amers la prescoala, la 4 ani, am dus-o la una de stat insa, dar numai 4 ore.
Cred ca se pot intampla lucruri groaznice in Romania oentru ca se poate plati orice. Nici eu nu as putea vedea asa ceva nici la TV, dar poate nu e bine sa va ganditi ca si copilul vostru pateste asa.
mamica de 2 printese si un print
Maria2 spune:
Ideea era sa controlati foarte bine totulinainte sa va hotarati.
Stiu ca este greu in Romania si nu este nimic sigur dar decat o tanti necontrolabila acasa(eu nici aici nu am acceptat femeie la copii -din frica- desi sotul meu a insistat), cred ca gradi e mai buna.
mamica de 2 printese si un print
eu_si_mica spune:
eu sunt in cautarea unei gradinite pentru mica mea; vreau ceva de calitate, sa stiu ca atunci cand sunt la servici nu stau cu grija sau sa-mi vina bolnavioara acasa; chiar daca e mai departe de casa, fac un efort eventual, gasesc eu o solutie
vreau sa va spun ca am citit in numarul acela cu cadoul suzeta, parca aprilie al Academiei Mamicilor de niste cursuri pe care le organizeaza ei lunar cu medici renumiti pe diverse teme asa ca m-am dus si eu de curiozitate o data si a fost excelent; am invatat o gramada de lucruri iar medicii au fost intr-adevar din cei mai buni asa ca o sa ma duc si maine pentru ca o sa se vorbeasca exact despre gradinite! si am inteles ca vin si gradinite acolo cu ofertele lor
daca sunteti curioase, eu stiu ca este maine la 17.00 tot acolo unde a fost data trecuta la Biblioteca centrala Universitara langa Atheneul Roman