Sa iti tot dai copilul la gradinita....

Sa iti tot dai copilul la gradinita.... | Autor: aissa

Link direct la acest mesaj

Daca vedeti imaginile de pe ProTV de acum cred ca deja sunteti ingretosate la fel ca mine.
Copii de 4-5 ani sunt pedepsiti ca se cearta, sunt pusi in genunchi cu fata la perete si cu mainile in sus, iar doamnele educatoare sunt in dezmat, danseaza, fac poze in pozitii ce sugereaza scene sexuale....
Of, nu mai ai curaj sa iti duci copilul nici la gradinita. Sa le vada pe alea asa sau sa fie pedepsiti in halul asta....
Si mai ne certam pe subiectul ala cu copiii pusi sa se bata!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia Branzan spune:

Referitor la ce s-a petrecut in gradinita, numai mama sa nu fii, oricarei mame i se strange inima cand aude asemenea monstruozitati, vai de copii aceia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Unde exact se intimpla asta? In Bucuresti? In ce zona?!? Si nu le da afara pe nenorocitele alea???

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu in Bucuresti. E vorba de Cisnadie, in judetul Sibiu. Imaginile au fost filmate cu telefonul de o colega a educatoarelor. Nu sunt foarte clare dar se vad bietii copii care erau tinuti ca niste infractori cu mainile in sus si in genunchi.... Nu stiu ce investigatii se vor face, o sa mai spun daca mai dau astia vreo stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am vazut stirea.M-a socat ca dna directoare nu recunoastea nimic si ca spune ea "doamnele educatoare au alte metode de pedepsire,fiecare cu metoda ei"(citat cu aproximatie).Da' isi povestesc intre ele metodele de pedepsire sau cum?
M-a socat stirea..iar pozele m-au lasat "masca"sa spun asa.Incredibil,nu?Pacat ca la noi doar de curand se dau teste psihologice si de personalitate la angajare..si oricum nu peste tot.Cred eu ca ar fi bine sa fie peste tot.Dar asta cand si concursurile or fi pe bune..si cand coruptia va disparea..si n-o sa se mai angajeze toate alea prin pile,spagi sau alte metode..ma abtin sa le numesc intr-un fel sau altu..
Pana atunci sa speram ca or sa se ia masuri si asa ceva sa nu se mai intample.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si crezi ca testele alea psihologice chiar le fac? dau bani si le pun doctorii o parafa.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu instantaneu mi-am imaginat-o pe fetita mea stand in genunchi, cu fata la perete si cu manutele ridicate si nu m-am mai putut opri din plans. Parintii aceia sunt indreptatiti sa se duca sa le dea cu capul de pereti pe acele persoane fara suflet care numai dascali nu se pot numi.
Din pacate am inteles ca prea multe nu se pot face impotriva lor. Offfff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Culmea e ca directoarea gradinitei nu parea catusi de putin intrigata de scenele alea.Dimpotriva,incerca sa baiguie ceva in apararea educatoarelor.A spus ceva de genul "de fapt imaginile nu sunt prea clare".Mie mi s-au parut foarte clare.

Eu nu cred ca se va lua vreo masura.Probabil o "comisie" va face un control pe-acolo,isi va lua sfanta spaga si va face un raport cum ca totul e in regula si nu sunt motive ca parintii sa se ingrijoreze.

Romania,pamant romanesc....(vorba celor de la Catavencu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Despre teste psihologice...eu stiu cum l-am dat pe ala de la scoala de soferi. Mi-a dat unul dupa care sa copiez si nu mi-a dat restul pana la suma cat costa real. Si sunt convinsa ca asa e cam peste tot. Si da, cica nu se vad bine si nu au recunoscut copiii ca fiind din gradinita lor. Dar oricum, erau niste copii pusi in pozitiile alea, si erau destui nu unul-doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu nu cred ca acele teste psihologice ar dovedi prea multe. Chestia aia cu mimatul de sex, etc tine mai mult de educatie, moralitate si grad de cultura.

Testele de personalitate reprezinta dupa parerea mea un pericol la angajari in sensul ca sunt cam "robotizate", mie imi stirnesc o aversiune profunda.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu vorbeam de testele alea la angajare,nu acum.Si da se pot lua pe bani stiu..Si eu inca cred ca ar fi utile,daca e un psiholog printre noi poate va explica exact de ce sunt utile.
Mai sunt multe de facut in tara,dar pana una alta ar fi o chestie ca nu toata lumea sa treaca prin facultati ca gastele prin apa si apoi sa vina cu fite ca-i nu stiu ce educatoare sau profa cu asa probleme psihice.Eu asa vad situatia..ca nu vad un om normal la cap sa faca asa ceva,intr-o gradinita..si sa se poarte asa cu niste copii..
Parerea mea.
Iar daca voi credeti ca alea-s normale la cap..ma opresc la termeni mai putini duri..e problema voastra.Eu nu stiu ce i-as face unei asemenea persoane daca i-ar face asa ceva copilului meu si cu siguranta nu mi-as trimite copilul la asa "educatoare"..doar ca n-ai de unde sa sti nu?
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput