EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 8
serenity spune:
Hej ja !!!!!!!!!
Santem in finala ! Doamne ce bucurie !!!!
De baut la toata lumea !
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
papadie spune:
bre da d-alde germania si ailalti cum ajunsera pe lista? au cintat anu trecut prea bine si s-au calificat derect?!
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadie
bre da d-alde germania si ailalti cum ajunsera pe lista? au cintat anu trecut prea bine si s-au calificat derect?!
Da,Oana!Germania anul trecut cred ca pe locul 4 sau 5 o fo',o cintat tipul ala cu nume de catzel,Max parca:)
Moaammaaaaa,sa videti ce galerie facem noi simbata ca vedem finala la un chef de chef!
Alina
Oana_B spune:
mah ce transmisie pe net, exact cand vroiam sa aud "roumeniaaaaaaa" s-a intrerupt:)))))
Oana_B
Camelia spune:
Oanabeu, trebuia sa urmaresti pe un site nemtesc.A mers snur.Marfa nemteasca, ce mai!
Papadioara, Germania s-a calificat direct anul trecut dar anu' asta ma tem ca n-or mai avea bafta asta.Au o melodie de 2 lei.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
danyce spune:
Bravo Romania! Bravo Luminita si Sistem! Noi am votat cu totii, adica eu, sotul si socrul (ei doi fiind olandezi) de pe 3 mobile in nestire, plus telefonul fix (aici nu am putut suna decat o data). Sambata o sa facem la fel!
HAI ROMANIA!!!!!!!!
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
numeioana spune:
Bravo, Luminita si Sistem! Suntem in finala!!!
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana