EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 9
cinta spune:
si noi am votat si am dat tema pt acasa si pt prieteni sa voteze.
am sunat si io intr-o veselie la inceput pana m-a oprit al meu ca se ia in considerare numarul de tel si nu numarul de apeluri aici. si m-am dezumflat...
dar bucurie mare pt Romania si Moldova. Jos palaria.
cinta
Freia spune:
postat initial de adimercedes
Pentru cei interesati, mai ales din alte colturi de lume, care nu prind TVR, aici: http://www.esctoday.com/news/read/4580?PHPSESSID=d2ae4391e4e3744e43e9cbfd784ea43a puteti vedea live!
Enjoy, Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Freia si Alexa
adimercedes spune:
Merci, Freia. Nu stiam ca mai exista subiect pe tema asta...
Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
tumpi spune:
Bravo Romaniam ce ma bucur, si noi am votat pt ei.
M-am emotionat cand i-am auzit cum canta.
Sambata o sa fim din nou alaturi de ei si o sa votam.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Camelia spune:
Mie mi-a placut mult melodia Ungariei. E adevarat ca in concurs a cantat cam lesinat fatuca aia ...Dar daca vreti sa va faceti o idee despre toate melodiile din concurs, puteti vedea videoclipurile si asculta melodiile aici:www.ndrtv.de/grandprix/teilnehmer/index.html
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
papadie spune:
mie prestatia Poloniei mi s-a parut muuuult mai inspirata decat Ungaria.
Dar de departe ai mai bestiali is Zdub shi Zdob:-)
Salina spune:
Mi-au placut mult de tot romanasii nostri...si m-am simtit tare mandra. Luminita a cantat super misto. Dar, sa fiu sincera, nu am stat cu emotii pt. vocea ei - ca pe-aia o stapaneste foarte bine - ci pt. corset . Asta pt. ca tot zicea cineva ca nu s-a prea miscat pe scena ...hai mey...ca a batut in butoaie!!!!!
A...si mai vreau sa intreb si eu ceva...s-a cantat live??? Ca daca e asa, atunci chiar nu prea avea cum sa topaie pe scena...totusi nu e melodie "easy" (de interpretat). Mie mi s-a parut ca ar fi vrut sa se miste putin. Va spun eu...corsetul e de vina.
Dar cap-coada...mie mi-a placut mult...nota 10+
ALINA
"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz
Victoria spune:
Anul asta chiar imi place mult melodia Romaniei si sper sa fie bine!
Cred ca are mai multe sanse decat ar fi avut " lele" a Loredanei.
De anul trecut am ramas in suflet cu " Lane moje" a Serbiei, si acum o mai ascult din cand in cand...
V
veni, vidi, Victorie!
slakje spune:
Parerea mea e ca au fost cu totii niste penibili, inclusiv ai nostrii, de tot rasul, Luminita asta dupa ce ca-i batrana si urata ,nici nu are voce deloc , mi se pare de tot rasul cum se strofocau acolo de parca se dadeau de ceasul mortii.
De altfel cu totii, slab, foarte slab...Cel mai tare am ras la piesa Ungariei care vad ca se inspira din "tiganiada" care prinde mai nou la publicul de peste tot.Slab si jalnic tot Eurovizionul asta.