Exhibitionistii...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu am vazut numai in Herastrau si atunci am iutit pasii sau iesit din parc. Oamenii astia sint bolnavi. Cind derajeaza opinia publica (inclusiv ala care o face la el acasa in fata ferestrei) e de competenta politiei. In definitv daca eu acum as iesi goala pusca pe strada (apropo de ce psunea Tzuni) indiferent citi masculi s-ar stringe m-ar lua politia si cred ca m-ar supune la teste sa vada daca nu sint dusa cu sorcova...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Am patit-o si eu.Prima data intr-o tabara.Eram la toaleta undeva in padure si vad prin gaura pe cineva miscandu-se..Ma uit si il vad.
N-am stiu ce sa fac.M-a luat o frica.Am deschs usa la improvizatia de toaleta si fuga la casuta.Acolo i-am povestit mamei dar cand s-a dus paznicul taberei nu mai era nimeni.Aveam 17 ani.
A doua oara ,in parcul de langa facultate.In fiecare zi era un tip acolo...Dar nu anunta nimeni politia.Zilnic statea in boscheti si...

Iuliana si Cristian
http://community.webshots.com/user/cliully

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
Am citit abia acum ceea ce ati scris despre exchibitionisti, avem si noi in oras cativa... La ora de psihiatrie am intrebat profesorul ce este de facut cu acestia. Raspunsul primit a fost: nu sunt persoane periculoase, si cand o sa-i vedeti din nou sa-i aratati cu degetul si sa radeti tare si in hohote, chiar ras fortat. Este singura metoda de dezarmare a lor (cocoselul se culca imediat). Profesorul a mai spus ca acestia sunt constienti ca au o problema dar nu se pot abtine, este singura metoda prin care pot obtine orgasmul. A, si inca ceva ...au remuscari dupa fiecare orgasm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Asa dupa cum au mai postat doua fete, perimetrul caminelor 6 martie cred ca a devenit un loc de traditie pentru manifestarile de acest gen. Imi amintesc cu groaza ca atunci cand eram studenta si deschideam geamurile ( aveam si ghinionul ca fereastra dadea spre parc), hop!- macar un specimen era deja la post ( daca nu doi). Imi era propriu zis greata: deschideam geamul ca sa se mai duca din mirosurile groaznice ce veneau in camere -in weekend in special- de la baile de pe hol si de la stresul olfactiv treceam la cel vizual. Am zis Doamne ajuta ca a trebuit sa stau doar un an in caminul ala!
Dar...mie mi se pare ceva suspect cu locul respectiv: ce naiba, sunt radiatii sau energii ciudate pe acolo de atrage in aceeasi mare masura si exhibitionistii si homosexualii ( din aia fara pic de perdea!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Si eu am stat in 6 martie si-mi amintesc ca intr-o iarna era un ger cumplit, dar in parculet era un tip care presta de zor...
Am stat 2 ani in caminul ala, dar nu stiu daca am privit vreodata pe geam fara sa vad ori vreun ciudat din astia, ori homosexualii care-si dadeau intalnire in fata Operei...

Florentina & Tudor

Mergi la inceput