Exhibitionistii...
Raspunsuri - Pagina 3
Carmi spune:
...Cum zicea Liviab, aia din
caminele studentesti´6 martie´ erau non-stop prezenti.
Mergeam la colegele mele de an sa mai iau un curs, sa mai
facem o lucrare, ei isi desfasurau ´activitatea´ sub geamul
nostru fara nici o problema. Unele dintre studente aruncau cu rosii
in ei, altele cu apa, se ascundeau usor dupa cate un copac si
continuau imperturbabili.
Insa mie mi s-a intamplat IN LIFT !!! Aveam vreo 17 ani, eram cu o
vecina de-o seama cu mine, ne intorceam de afara. A urcat unul strain de bloc cu noi in lift, insa aparent normal. Eu locuiam la 7 si vecina la 8...asa ca boul a avut timp sa se ´manifeste´...nu a fost violent, zicea ceva printre dinti, naiba stie ce, insa mi-aduc aminte ca, atunci cand liftul a ajuns la 7, noi doua ne impingeam una pe alta, care sa iasa prima, ceva gen ´Stan si Bran´...Brrrrr...si-acum ma infior cand mi-aduc aminte. Multa lume ´dusa´...
simi spune:
Citindu-va mi-am adus aminte de o intimplare de demult.Eram prin clasa a saptea si mergeam pe strada cu surioara mea (ea clasa a cincea), fusesem sa cumparam un borcan de compot de visine.Un imbecil d-asta, cum ziceti, s-a apropiat de mine pe la spate, mi-a bagat mina sub fusta ,nemernicul, dar sora-mea, cu prezenta de spirit, i-a dat cu sacosa cu borcanul de compot in cap.
Fetelor, a cazut lat pe trotuar, nu stiu nici in ziua de azi daca din capul lui curgea singe sau compot de visine ca noi am luat-o la sanatoasa si urlam in gura mare!S-ar putea sa-l fii omorit si noi habar n-avem nici in ziua de azi!
Dar macar am scapat lumea de-un tembel!
ADINUTZA spune:
quote:
Originally posted by simi
Citindu-va mi-am adus aminte de o intimplare de demult.Eram prin clasa a saptea si mergeam pe strada cu surioara mea (ea clasa a cincea), fusesem sa cumparam un borcan de compot de visine.Un imbecil d-asta, cum ziceti, s-a apropiat de mine pe la spate, mi-a bagat mina sub fusta ,nemernicul, dar sora-mea, cu prezenta de spirit, i-a dat cu sacosa cu borcanul de compot in cap.
Fetelor, a cazut lat pe trotuar, nu stiu nici in ziua de azi daca din capul lui curgea singe sau compot de visine ca noi am luat-o la sanatoasa si urlam in gura mare!S-ar putea sa-l fii omorit si noi habar n-avem nici in ziua de azi!
Dar macar am scapat lumea de-un tembel!
Ce prezenta de spirit!
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
rodicaosoian spune:
DOAMNE FERESTE!dar chiar asa fetelor?ce nemernici
sa stiti ca pana acum nu am amai auzit sau poate cine ia vazut le-a fost jena sa recunoasca
fetelor aveti grija cu ei ca astia sant bolnavii,mai bine ocoliti daca puteti
si oare POLITIA nu rezolva nimic ?pai nu este rusinos ca copilasi nostri sa-i vada?si sa ne mai si intrece ca ce fac,atunci noi ce raspuns le dam???????
am ccrezut ca numai aici sant nebuni ,odata imi povestea cineva ca au mers la plaja in Florida si de la hotelul unde erau ei cazati se vedea plaja si unul din balconul visa-vi isi facea treaba din zori si atunci sotul tipei a anuntat politia si intradevar a venit politia,dar mai departe nu stiu
sant sigura ca nu se sperie ei de politie asa de mult dar cel putin sa nu mai practice in public sau in locurile aglomerate
zicea o fata aici de tipul care privea fetile cum se joaca,nu va este teama pentru copilasi vostri?sant atatea cazuri nefericite din cauza lor,eu zic sa anuntati politia sa puneti pe barbati vostri sa-l alunge din zona voastra -sa-l sperie si sa-i dea si cateva la moaca
mi-e greata cand aud asa ceva
Doamne Ferestene de rele!
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
he he he, ia imaginati-va cum ar fi sa apara intr-un parc o...exhibitionista!!!
Ar sta barbatii buluc, mai ceva ca la meci!
Tot femeia ar trebui sa se teama, de data asta de barbatii...normali!
Tzuni, esti tare... poate de asta fac barbatii ce fac, ca sa le indemne si pe femei la ceva asemanator...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Mik spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
Am patit-o si eu cand eram in liceu de doua ori.Odata mergeam la scoala,era in plina zi si inchipuieste-ti ca mergeam pe dig,am vazut specimenul de la distanta ca venea cu ea scoasa din sens opus si nu aveam ce face trebuia sa-mi continuu mersul in directia lui pt ca nu aveam pe unde sa-l ocolesc,erau cam 200 de metri intre noi cand l-am observat dar mie mi s-au parut 200 de km pana am trecut de el,toate au inghetat in mine. Si acuma ma mir cum am avut atata putere sa merg pana trec de el.A fost inofensiv dar destul ca mi-a provocat o greata pe toata saptamana.
...
Ancutza3
Trebuie sa-l impingi in apa daca tot erai pe dig !
Mik.
Ramonika spune:
simi - bravo voua. mai rar niste copile sa ii faca asa ceva unui barbat. daca ar avea mai multe femei prezenta voastra de spirit, poate s-ar mai potoli obsedatii
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
serenity spune:
quote:
Originally posted by liviab
Eram toata o adrenalina. Mi-am infipt o mina in parul lui (deh, femeie!), un picior era ocupat sa-i care suturi in dos iar mina cu galeata...Dumnezeule! Nici nu mai stiu cite galeti in cap i-am carat. Saracu' a luat-o la fuga pe scari in jos, am ramas cu un smoc din parul lui in mina, si eu dupa el, i-am mai carat vreo trei galeti in spate pina a reusit sa scape. Normal ca nu l-am mai vazut niciodata in zona, dar n-am uitat nici dupa atitia ani bataia pe care i-am tras-o. Cum oi fi fost in stare, nu stiu. Cit despre ei, ce sa spun, e clar ca-s bolnavi dar nu gasesc in mine resurse pentru a-i compatimi, nu stiu de ce. Nimeni nu-i perfect
!
Livia felicitari pentru curaj ! Ce caraghios o fi fost fugind disperat pe scari ! Ai fost de milioane la faza bataii cu galeata ! Si eu as reactiona la fel !
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
anne`mary spune:
buna ziua
fetelor vreti sa va povestesc ceva? eram cu o pietena pe plaja (la butoaie in mamaia..constantencele cunosc)cautam scoici. prietena mea avea nevoie de 3 tipuri de scoici pt lucrarea de licenta. trebuia sa mearga in fiecare luna ca sa faca un grafic cu infestarea marii negre cu nu stiu ce substante..in sfarsit irelevanta partea asta.
in ianuarie nimic, februarie .. liniste, martie .. nici o activitate, insa in aprielie hmmm. mergem noi ce mergem cu capul in jos ca dehh cautam scoici. si la un moment dat ridic capul ca ma durea gatul si o vad pe prietena mea alba la fata. cand ma uit ce vad...3 iezi cucuietzi prestau la greu si aveau si o pozitie strategica...ca o stea sau nu stiu cum sa va explic. adica sa vezi unul e una dar sa vezi 3 e grav. fratele meu mi-a spus ca niste colegi de-ai lui (clasa a9-a) obisnuiesc sa se duca la unul acasa, sa se uite la filme xxl si sa ..stiti voi. e nevoie sa specific ca sunt toti in camera si ca nu se sfiesc unul de celalalt.
nu stiu cum vi se pare voua, dar problema adultilor cu asemenea probleme paleste in fata subiectilor minori care au astfel de ,,iesiri".
eu si acum sunt socata de frumoasa vedere..initial nu am vrut sa o mai insotesc..dar nu puteam sa o las singura, mai ales ca se incalzeste si vin tot mai multi la plaja.
anne`mary