Exhibitionistii...
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Mik
Ramonika, in Iasi acum citiva ani buni erau destul de multi in Copou : intre liceul de informatica si linia de tramvai si in zona Universitatii. Beurk !
Mie imi era foarte frica si imi era scirba de-a binelea.
Mik.
Cat eram la facultate, nu stiu cum se facea ca mereu vedem cate unul (sau acelasi?!) in parculetul de la Rapa Galbena, mai jos de Bibilioteca Centrala. Si in gara ,de pe peron am vazut odata un astfel de specimen: statea intr-un vagon, pe culoar, se uita pe geam si.... Imi era greata de ei!
Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002
Ramonika spune:
Mik si Cristina, aveti dreptate. eu mai multi am vazut in parculetul de care zicea Cristina, ca aveam mai mult pe acolo drum.
mai am vazut si prin zona garii, unde stau eu... sau prin scari de bloc.
era un tampit... care vedea grupuletul nostru de fetite care se jucau seara in fatza blocului, -ul intra in scara blocului si cand iesea, oesea cu aia in mana... noi proastele, fugeam in loc sa ne ducem la un vecin sau la parinti...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
megbeng spune:
am dat si eu peste exhibitionisti...de exemplul in parculetul de langa facultatea de medicina din bucuresti (zona eroilor....) sunt oribili
"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)
axxa spune:
am patit-o si eu in liceu, de vreo doua ori, si asta se intampla in troleibuz....inghesuiala mare, cineva in spatele meu, habar n-am cine, ca nu i-am vazut fata pana am reusit sa cobor. Am simtit ca se freaca de mine, eu, nestiutoare fiind la vremea 'ceea , am zis ca n-are omu' loc, ca l-o iminge cineva de la spate, nu m-am agitat! la un moment dat am sintit ceva tare (!!!), frecandu-se de mine! ...era dansul in erectie, scuzati expresiile...niste nemernici, sau bolnazi, who knows?! In fine, atunci am taiat-o! dand din coate, fara sa ma mai uit inapoi, si am reusit sa cobor din troleu.
Dar o situatie mai aiurea a patit-o un prieten din facultate; aveam intalnire, il asteptam la mine ca sa iesim in oras, si imi ajunge saracul plin de nervi si de-a dreptul..."siderat" ...in metrou avusese parte de mangaieri foarte "fierbinti" de la un alt barbat!
oake spune:
Hehe... voi ati patit-o... dar eu inca o patesc.. zi de zi chiar...
Este un tip in blocul de vis-a-vis care in fiecare zi sta gol in fata geamului si se masturbeaza.
L-am "descoperit" acum 2 saptamani. Prima data am crezut ca nu vad bine si l-am pus si pe sot sa se uite, sot care mi-a confirmat "vedeniile".
Intr-o zi a aparut la geam imbracat si cand tocmai spuneam "uite prietenul nostru azi e decent", hop! si el nadragii jos, tricoul jos si da-i si freaca...
As suna la politie.. si? rezolva ceva? Si trebuie sa va spun ca suntem probabil vreo 60-70 de familii care il putem admira in toata splendoarea lui.
mamica dulce spune:
si eu am patit-o de multe ori.ce mi-a ramas in minte a fost prima data cand am vazut asa ceva (inclusiv prima mea imagine despre intimitatile masculine).Cand am intrat la liceu trebuia sa trec prin gara si intr.un tren dezafectat era unul..un betiv ordinar care se masturba.La fel,nu era agresiv,dar ce cuvinte suiera la fete si femei...nu mai stiu ce zicea,dar atata scarba ce putea provoca.
De atunci am ignorat total manifestarile astea,adica mergeam repede si cu ochii inainte.Si s-a intamplat de multe,multe ori,si in Roman si in Iasi si aiurea.
Eu ma mir de ce naiba nu-i strange politia,dar ..atitudinea feminina generala e sa.i ignore,sa nu se uite si sa treaca repede.Si cred ca asta le da curaj..nu stiu cum ar reactiona daca o femeie mai infipta le-ar da cu geanta in cap..dar la o adica ti-e si frica sa te apropii de ei.
Ramonika spune:
eu zic ca barbatii nostri ar trebui sa faca ceva. mai ales cum e in cazul lui oake, daca as fi barbatu-su i-as trage o mama de bataie, nu as sta sa ma uit pe geam cum se masturbeaza ala in fata mea...
pe de alta parte, mi se pare periculos sa se ia femeile de el. daca ala e bolnav psihic si te urmareste pana acasa, eventual te mai prinde pe la vreo cotitura... ... Doamne fereste...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
ancutzathree spune:
Am patit-o si eu cand eram in liceu de doua ori.Odata mergeam la scoala,era in plina zi si inchipuieste-ti ca mergeam pe dig,am vazut specimenul de la distanta ca venea cu ea scoasa din sens opus si nu aveam ce face trebuia sa-mi continuu mersul in directia lui pt ca nu aveam pe unde sa-l ocolesc,erau cam 200 de metri intre noi cand l-am observat dar mie mi s-au parut 200 de km pana am trecut de el,toate au inghetat in mine. Si acuma ma mir cum am avut atata putere sa merg pana trec de el.A fost inofensiv dar destul ca mi-a provocat o greata pe toata saptamana.Iar a doua oara cand mi s-a intamplat mergeam cu o prietena pe strada si la un moment dat coboara un tip dintr-o masina si si-o freaca in fata noastra noi am luat-o la fuga de nu ne mai atingeau picioarele pamantul.Inculpatul s-a urcat inapoi in masina si astepta sa treaca alte femei pe-acolo sa poata actiona,mi-au povestit si alte fete ca au patit-o cu respectivul cu masina.E groaznic pentru ca nu stii niciodata pana unde va merge respectivul,de la un bolnav psihic tepoti astepta la orice.
Ancutza3
Tzuni spune:
he he he, ia imaginati-va cum ar fi sa apara intr-un parc o...exhibitionista!!!
Ar sta barbatii buluc, mai ceva ca la meci!
Tot femeia ar trebui sa se teama, de data asta de barbatii...normali!