Purificatoare aer

Purificatoare aer | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

As vrea sa achizitionez unul pt camera copilului. Motivul? am reparat un perete de 2 ori pana acum si tot am egrasie iarna de iarna. Asa ca vreau sa evit si il voi repara si anul asta. Stau cu Salin in camera deschis non stop. Aerul e mai curat acum, dar un purificator ar fi binevenit.

Intrebare: sunt intradevar bune? Daca da, as vrea unul nu foarte scump, dar nici unul slab. Ce as vrea eu sa faca e sa curetze aerul de bacterii, sa lase un miros placut si sa nu consume mult.

Imi puteti da sfaturi, preturi, impresii ?

multumim,

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am un generator de ioni negativi si este relativ ok. Cel mai mult l-a utilizat sora mea si este multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Am avut si eu unul. Nu stiu cit de eficace era, chiar nu am observat mare lucru (asa, doar prin autosugestie mi se parea ca parca-parca ar avea oarece efect), dar dupa un an oricum a dat ortu' popii. Noroc ca era garantat 3 ani, asa ca l-am trimis inapoi de unde a venit si mi-am recuperat banii (avusesem o reducere si platisem in jur de 30€, dar acum l-au mai scumpit nitel ca i-au pus si niste chestii parfumate).
Eu una nu mai am incredere in asa ceva si nu mi-as mai cumpara, mai ocupa si locul si se umple de praf. Mare scofala nu face si dai banii degeaba. Mult nu consuma, eu il tineam intr-una deschis. Oricum nu mi se pare deloc solutia ideala contra egrasiei. Dar asta e doar impresia mea.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

solutie pt igrasie in nici un caz nu e, dar aveam nevoie de ceva care sa curetze aerul (cat putem intelege din "purificare" asa cum scrie la prezentarea produsului.

multumesc, mai caut si mai intreb

Freia si Alexa

Mergi la inceput