Scorpiutzele - pe unde sunt ? (9)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Eu tot cu serviciul si aceeasi vreme de kko ca in rest! Oare cand vine vara?
Syd, esti inca in picioare, la mine nu a fost niciodata vreo dovada, in afara de telefoane si un mesaj... dar la sclipici... cred ca imi sarea sclipiciul din creier! Ceva se intampla cu el, clar! Dragoste cu nabadai! Oricum ai nevoie sa iti ocupi timpul cu ceva, mai greu va fi pentru fetita, care s-a obisnuit cu tine mereu. Dar va descurcati voi!
Carmen, sper pentru tine sa ajungeti de unde ati plecat, adica sa fie acelasi tip pe care il asteptai cu nerabdare inainte de Paste
Monica, tare implinita te vad! Si ma bucur sa vad si oameni ca si voi!
Michi, cu terapia ai dreptate, eu am simtit pe pielea mea. Oricum ma simt mai bine ca am cui spune una alta. Cu prietenii sunt ca si Syd, greu imi fac, si cei buni sunt departe, la sute si mii de km. Noroc de internet si telefon, dar am nevoie sa vorbesc si fata in fata! Asa ca grupuletul acesta al nostru ma aduce de multe ori la suprafata!
Ema, daca zici tu, gata cu trainingul barbatilor! Oricum mi-a placut povestea voastra! "Nebunii" ca voi sunt cei mai faini, si tut nu te-ai maritat cu socrii, nu?
Irina, daca ajunge "huzbandul" eunuc... e vina lui, dar pacat de vremea care trece pe langa el si mai ales ca are si o nevasta... de nevasta (intre noi vorbind, poate se simte complexat de frumusetea ta)! Ma mai trezesc si eu visand la vremurile trecute si la "cei" care ma apreciau si mi-ar fi facut altfel viata... dar a trecut trenul! Pacat!
Va pup, gata cu pauza de cafea, ma duc dupa masa sa il iau pe George acasa, asa ca nu stiu daca mai pot intra deseara: avem de vizionat obligatoriu "Numai iubirea" (chiar daca nu ne place, dar copilul... e fan)!
Cu drag de voi, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aldaesme spune:
Buna ziua tuturor
Daca va era dor de mine ui' aici ca reapar...E aglomerat la munca, dar nu-i bai, ca mai dau o geana sa vad ce ati mai scris (tare mult, tare mult ).
Am o presupunere ca iar urmeaza un eseu...ca bag io de seama ca numa' asa imi place. Defapt, sincer...eu vorbesc enorm de mult mai ales cu persoanele care mi-s dragi...si asta se reflecta si in scris, cateodata
Cre' ca daca mai scriu ca in uikend am fost in excursie va plictisesc, dar zau ca am fost, in Ardeni intr-un oras numit Durbui care este considerat cel mai mic oras din lume (oras, nu sat , comuna sau asa...oras ). Am mai fost o data acolo (eu, ca astialalti fusesera deja de vreo 4 ori), dar acum am ales acest oras pentru ca data trecuta ne-am cumparat de acolo niste sunca afumata si salamuri de mistret suuuper, era atunci o piata, si am sperat ca o prindem si in uikend, dar nu a fost asa...Pana la urma a iesit o excursie foarte draguta dar absolut altfel de cum era planificata. Uikendul asta mergem la Namur sa ne vedem cu niste oameni de pe alt forum...si cica facem picknic pe malul raului...singura noastra problema e ca suntem in Belgia si habar nu avem daca reusim sa prindem ziua fara ploaie necesara picknicului dar noi incercam...poate facem picknic sub pod...hihihi. Al meu Pui vrea sambata la carting si cum va ziceam eu pe la inceput, daca el merge la asa o activitate totdeauna ar vrea sa ma tarasca si pe mine...da' io nu vreau si nu vrea, ca ma plicti de mor la carting (spre marea mea rusine nu am invatat sa conduc, mai rau e ca nici nu vreau...mi-e suficienta bicicleta
) asa ca aseara am dus munca de lamurire cum ca eu stau acasa...si el face ce vrea
.
Apropo de verighete, ca am ratat fazele la momentul potrivit si nici de dat cu presupusul nu mi-am dat . Noi ne-am facut verighetele in Ro la Cluj, si "porcusorii" aia de la bijuterie nu ni le-au facut cum am vrut noi, ca cica nu se poate, iar noi nu am insistat ca nu mai aveam timp si urma logodna...deci nu ne prea plac...In plus eu inca o mai pot purta, dar al meu Pui a luat 20kg de la nunta si nu mai intra, a extras-o cand a realizat ca nu se mai poate....hihiihi. Oricum ideea era ca ne facem la una din aniversari altele care sa ne placa ...si apropo de aniversari...Din cauza ca tare multi prieteni se nuntesc anul asta ni s-a facut pofta de nunta, de a noastra, asa ca am hotarat ca adoptam obiceiul ala american sau vestic sau de care o fi cu reinnoirea juramintelor, si la anu' cand facem 5 ani, ne refacem nunta (mai mica totusi) in Ro...Suntem normali? Ca io am dubii din ce in ce mai serioase
.
Am auzit numele meu in legatura cu retete... Hmmm...nu as face fata preturilor, ca eu de aici, sincer nu mai realizez ce e ieftin sau ce e scump in ro. Apoi sunt dezastru la dat retete, ca ori le zic prea telegrafic (ceea ce tre' sa va imaginati ca e destul de rar) ori ma pierd in amanunte...Apoi nu prea stiu ce v-ar interesa...
Am sa va povestesc insa despre ce am mancat saptamana trecuta, si poate si saptamana asta ca nu e asa mult...sa vad daca ma mai tin degetele .
Saptamana trecuta eu personal am avut un chef nebun de salate cu pui, si prin urmare in fiecare zi am bagat o asemenea salata...insa in fiecare zi era diferita, cum nu ma prea dau in vant dupa urmarit retete (citesc carti de bucate dar asta nu inseamna ca urmaresc o reteta cand fac mancare...nu pot ca innebunesc de plictiseala sa fac asa), in fiecare zi am combinat treburile de la mine din frigider dupa bunul meu plac
Ingredientul principal a fost pieptul de pui...
- de cele mai multe ori taiat cubulete, condimentat (sare, piper, boia dulce, curry, uneori usturoi...depinde si ce condimente plac omului in ziua respectiva cu puiul), si apoi trecut prin amidon (pentru ca se face o crusta pe cubulet care nu lasa sucul din piept sa iasa, si prin urmare bucatica e foarte frageda si nu se seaca), tinut putin la frigi (eu mi-l pregateam seara si la amiaz a doua zi il gateam, dar nu e musai sa stea mai mult de o juma de ora la frigi) si apoi prajit in ulei la foc iute, scos si pus pe hartie absorbanta (merge si la cuptor cu foarte putin ulei, da' eu la amiaz am o ora, in care trebuie sa ajung acasa, sa imi fac mancarea si sa revin);
- sau, taiat fasii, aruncat doua minute in apa clocotita si apoi prajit doua minute in ulei de masline (nu extra virgin);
- sau condimentat si prajit asa intreg pe gratar (la asta nu pun niciodat ulei sau alta grasime) si apoi taiat in fasii;
Salata 1 - frunze de spanac, frunze de salata verde, ridichi taiate feliute, cubulete de pui, sos de smantana cu usturoi, marar, coriandru si o nuanta de ulei de masline (de data asta virgin)
Salata2 - frunze de salata, boabe de porumb, felii de courget (respectiv dovlecel) taiate fin si prajite max 1 minut pe o parte unul pe alta, felii de rosii prajite o data cu courgetul (e bine ca vegetalele sa fie ultimele prajite, si puiul tinut la cald), cuburi de pui sau fasii, sosul la asta a fost maioneza amestecata cu smantana si diverse verzituri (oregano, patrunjel, leustean).
Salata 3 - frunze de spanac, crutoane de paine, pui, cubulete de cascaval, un ou fiert taiat feliute, o rosie, sosul: maioneza cu usturoi;
Salata 4 - frunze de salata, orez fiert, amestecat cu boabe de porumb, si cu bucatele de ardei rosu sau verde (cubulete taiate fin de tot), sos, pui, bucatele de ananas (e ok cel din conserva), nuci, un ou fiert. Sosul e facut din smantana, un strop de miere, o parte din sucul de ananas (daca e conserva) sau stoarceti putin ananas daca e intreg, o umbra de sare si niste lemon gras (da nu stiu cum ii zice in dulcea limba romaneasca, gustul e asemanator cu coaja de lamaie amestecata cu suc de lamaie ).
Salata 5 - un mar ras, un morcov ras, o bucatica de telina rasa, boabe de porumb, se amesteca cu orez fiert si cu putina ceapa calita (nu arsa doar facuta translucida), pui, ou facut papara, rosii.
Ca sa arate bine (si sa imi alunece mai cu spor pe gat) toate au fost aranjate pe frunze de salata si ornate cu rosii, castraveti, ridichi, sau alte tipuri de chestii verzi care arata bine si habar nu am cum le zice in romana ca in viata mea nu le vazusem pana aici. Ideea e ca le aranjati putin. Si evident ca va descurcati cu sarea si alte condimente.
In uikend am facut la cerere supa de gulioare cu aripioare de pui si puiul a produs o friptura de porc invelita in dulceata de caise. Saptamana aceasta am fost cam singura ca mi-a fost puiul plecat asa ca nu am pordus decat aseara sos pentru spaghetele pe care le vom baga azi la amiaz, noi si colegii nostri.
Intre timp mi-a murit cuptorul si acu' de vreo o saptamana ma uit la el si am chef sa fac toate alea in cuptor, dar a promis Puiu ca in uikend il tomneste
Hellen
multumesc tare mult...acuma stii tu de ce
Imi dau repede niste picioruse in fund si dupa amiaz poate reusesc sa iti scriu si privat, dar nu promit nimic
Nu mai pot, ma dor degetele, va pup si va doresc un uikend placut!
O zi minunata!!!
Esme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Imediat suntem la cap. 10 ! Chiar daca suntem mai tacute si mai misterioase intre straini, intre noi suntem tare vorbarete.
Fetelor, daca as putea, v-as da din fericirea mea fiecareia cate putin, sa fim fericite toate !
M-am conformat ideei lui Michi si am trecut la cate am stiut, zodia sotului. Astept sa ne transmiteti si restul fetelor, zodia sotului, daca sunteti de acord !
Fetelor, eu imi fac griji cand intarzie al meu acasa, pt. ca nu ii sta in obicei sa intarzie sau sa plece fara sa stiu unde este. Rareori se opreste la o bere cu ai lui colegi, cand iese de la serviciu. Cu banii nu avem probleme pt. ca nu sunt prea multi, cum vin se si duc, cea mai mare parte. Sotului nu-i place sa se ocupe de platile fact. si de cumparaturi. Daca merge o data la cumparaturi, cand se intoarce si vede cati bani s-au dus , nu mai vrea sa mearga la cumparaturi, ma lasa pe mine sa ma descurc.
Michi, stii cine era rivala mea, pana sa o avem pe Cristinuca ? Undita ! Cand era vorba de pescuit, daca vroiam puteam sa merg cu el, dar nimic nu putea sa-i schimbe lui, planurile cu pescuitul. Insa, cand se anunta o partida de pescuit neasteptata, imediat renunta la altceva, numai sa mearga la pescuit.
Este un mare iubitor de iesiri in natura, dar nu pe jos. Masina nu avem, insa avem padurea si lac aproape, chiar la marginea orasului, la 20 de min. de mers pe jos.
Probabil daca aveam mai multi bani, ar fi fost mai plimbaret si al meu, dar asa...nu-si permite si-si mai pune pofta-n cui.
Aditza, noi am tot amanat casatoria din cauza lipsei de locuinta si implicit si a copilasului. Desi suntem impreuna din vara lui '91(9 iunie), ne-am casatorit abia in 27 noiembrie '99(nunta pe 27 mai 2000), iar copilasul a venit abia in ian. 2002. Daca am vreun regret in viata, asta este, ca am tot amanat casatoria din cauza lipsei unei locuinte si a copilasului. Caci nu ne este mai bine cu prea mult, nici acum. Stam la mama mea, unde intotdeauna se aduna toata familia, cand suntem cu totii in oras. Iar acum ca s-a eliberat o camera, dupa o lunga munca de lamurire(mai bine de 1 an
) cu sotul, de 1 luna am purces la treaba pt. bb nr. 2.
Nu uita ca, "Timpul trece nu asteapta pe nimeni !" !
Esme, putem sa ne luam de mana, nici mie nu imi place sa conduc. Nici nu am incercat, desi sotul spune ca as fi o soferita buna, dar nici nu ma atrage.
Elena, la multi ani ! Sanatate si sa fii iubita asa cum iti doresti !
Va doresc un weekend cat mai frumos !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
piticasigogosica spune:
BUNA
Chiar ca e un drog DC-asta si mai ales subiectul nostru.Abia astept sa va citesc,nu-i asa ca e bine sa ai cui sa te plangi,cui sa te lauzi,sa gasesti suport si mai ales ca semanam atat !!!
De dimineata aveam asa o fata plouata si din cauza vremii,dar si asa in general pe fondul nemultumirilor mele.Tre sa-mi vina ciclul si ma simt ne...satisfacuta
Si ma suna sotul la pranz si vine sa ma ia la masa aici in oras.Si eu care ziceam ca ce sot am...Chestii dastea neanuntate imi plac mie.Adevarul e ca ma gandeam ieri asa conducand....daca ar fi asa iubitor,dar nu exagerat ci in intimitate sa fie pasional,carnal ca sa zic asa nu mi-ar mai trebui nimic.In rest nu sunt chestii majore sa-i reprosez.Si stiti cum e cand ceva se intampla nu e niciodata vina numai a unuia singur:repet ar trebui sa fiu mai nepasatoare in unele situatii,sa nu ma mai atac atat de tot ce spune,sa glumesc mai mult,sa nu mai arat asa brutal ca ma deranjeaz ceva,sa sugerez asta cand trebuie,sa stiu sa pun punctul pe "i",sa fiu mai misterioasa,
sa-l las pe el sa observe in loc sa-i scot ochii ca nu vede...
Off de ce nu reusesc ,stiti care e tragedia la mine ca stiu exact ce ar trebui sa fac,dar nu-mi iese,sunt prea impulsiva,cer mult,cer tot la cote maxime asa cum stiti si voi facem totul cu pasiune,vream sa facem totul perfect si daca ceva nu e asa cum ne-am imaginat noi facem o tragedie si ripostam.
Maine am doi sarbatoriti acasa:sotul si Iris pe care o chema si Elena.O sa cumpar un tort si mai vad.Oricum am constatat ca cel mai bine ies chestiile neprogramate.
Aditza Iris e fetitza mea si tare iti doresc si tie sa ai una cel putin ca a mea ,caci cum spuneau fetele imi iubesc fata la nebunie,imi vine uneori sa o strang asa tare in brate ca imi e teama sa nu o rup !Si eu sunt de acord cu zicala contrastele se atrag!
Michi povestea mea?Sunt multe de povestit,fetele mai vechi stiu.Ce ai vrea sa stii?Eu si sotul meu suntem 2 pietre tari,ne iubim dar unul din noi nu vrea sa arata(cica ar fi luat de prost) si fiecare spera sa-l schimbe pe celalalt dupa el.A castigat si el am castigat si eu,sper sa ajungem la un numitor comun.Si eu sunt o mama moderna,n-am fost niciodata exagerata cu sterilizari,splat exagerat,dezimfectat si Iris a fost mereu sanatoasa(multumesc lui Dumnezeu).Ai fost in India?super!Si eu vreau.Sotul meu a facut Yoga in India...de mult
Emma ma faci sa rad cu eunucul...nu cred ca i se va intampla vreodata asta,de fapt asta e problema lui,ca tare i-ar placea sa-l las in pace.Sau poate daca eu tot ai ofer pe tava el ce mai are de facut?!si apropos' de initiativa nu ma refer la actul in sine ca acolo oricum rolurile se schimba si diversitatea face bine ci la imbold,sa-l vad eu ca-i scipesc ochii ca-mi bate apropouri ca pune mana pe mine
Syd stii cum se spune ca cine se aseamna se aduna !Treaba nu e curata cu iesirile lui ti-am tot spus.Eu zic sa afli exact ce si cum(daca vrei)asta te va ajuta sa te decizi!Succes cu munca nu ceda!Si f bine ca i-ai zis ce simti,sa vezi daca face ceva !
Elena,sarumana de compliment ,problema nu e ca se simte complexat(caci el e si se stie un barbat bine)ci ca eu(dupa parerea lui)vreau mereu sa fiu in centrul atentiei.Si nu e normal ca sotul sa-ti arate daca te place sau nu?Sunt eu nebuna?El nu zice niciodata nimic si ma scoate din minti.Il mai tradeaza uneori privirea,dar atat.Intotdeauna a spus ca atunci cand nu o sa-mi mai pese de asta o sa-mi si arate!Ca daca eu imi doresc ceva cu tot dinadisnul el nu o sa-mi ofere !!!Astea fac parte din perlele lui(pentru nou venite)
Ana,al meu sot trebuie sa nu mai primeasca ca sa ofere,deci schimbarea tre sa vina de la mine.
Pupici la toate fetele destepte si frumoase.Nina,Monica ,Esme voi sunteti ca niste pete de culoare pastel cand apareti cu postari de gen,bravo voua!
PS LA MULTI ANI ELENA pentru maine daca nu apar.Sa dea Dumnezeu sa fi IUBITA si apreciata!
IRI SI IRIS...
emma27 spune:
la multi ani,elena!!!!!eu si uitasem.poate reusesc si maine sa intru un pic.
la fel si pentru mandra lui iri si sotior!!!!
iri,daca nu as fi asa de geloasa,ti l-as imprumuta pe al meu,dar....
elena,si la mine o zi de tot rasul.hai sa batem pe cineva.eu m-as lua de sef,dar tu?
va pup.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
narcisadi spune:
Buna fetelor,
inainte de a va raspunde la fiecare, tin sa va anunt ca voi PURTATI NOROC. Este adevarat
. Doar ce v-am scris de oful meu si ce credeti ca mi_a zis azi scumpul meu sotior, care este un tauras cu cornite?? mi-a zis ca VREA
Da, 5 Copiii.
URAAAAAAAAAAAA
. Va vine sa credeti? Sunt ...
. Asa ca trecem la actiune.Multumesc fetelor
.
Emma27: Acum ca am decis sa ne apucam de treaba sper sa nu ne chinuim prea mult, cu toate ca medicul a spus ceva, dar.... vedem noi, o scoatem la suprafata, cert este ca suntem de aceeasi parere. Sper sa nu ne chnuim prea mult.
Cu casa nu stiu ce o sa facem, ca noi stam in camin studentesc( eu fiind la doctorat) sincer nu stiu ce o sa facem, dar acum nu vreau sa ma intristez cu asta sunt prea fericita ca in sfarsit e hotarat ca vrea
. E un pas, nu? Cred ca o sa-mi caut de lucru part time..; nu stiu. Eu zic ca ne descurcam. Accidente se pot intampla, dar sincer imi era putina teama de schimbarea lui de dupa, daca el nu era de acord.Dupa cum spunea si HellenC , si o cred ca se va schimba dupa.Deoarece el este acum rasfatatul, si cand eu nu sunt de acord cu ceva stie cum sa obtina: Face fata de copil si GATA are tot ce vrea. Sincer nu pot sa rezist nici unui copil. Va admir si va invidiez pe voi cele cu copii, dar cat de curand o sa am si eu
. O data, mai in gluma mai in serios l-am itrebat daca teama de a nu mai fi rasfatat il face sa nu facem copii acum? deaorece el nu a fost rasfatat de ai lui, saracutu'
. El a fost crescut de bunica lui, care il lasa in curte sa faca ce vrea. Daca va vine sa credeti ca nu are amintiri, nazbatii, cum are fiecare copil. Singurul lucru de care isi aduce aminte era ca venea taica-su la el si-i dadea bani sa-si ia bobo. E trist sa vezi ca un om mare nu are amintiri din copilarie. Dar i_am spus ca o sa-l rasfat in continuare. Oricum si el iubeste copii foarte mult. Ieri in magazin ne_am oprit amandoi si ne uitam la un copilas cum alerga el pe acolo. Cred , ca acesta a fost momentul in care si-a dat seama ca un copil semnifica totul si dragoste este pentru fiecare, nu se divide cea existenta. Ce mai, este un dulce il iubesc si_l voi iubi.
Anina_n: Dupa cum vezi, se pare ca de treaba cu timpul a inceput sa realizez si al meu, ca eu ii spuneam si degeaba. Sunt foarte fericita si ..; cred ca stii Nu mai am cuvinte. Spor la treaba pentru bb2 Apropo sotul meu este Taur
Iri: Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, fericita si plina de noroc. Cati timp are? Cand pot vedea poze??
Syd: esti calma. Mai rezisti?? Multa rabdare si spor la cecetari. Nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc, eu daca as fi in locul tau as TURBA. Cum zic francezii "Bon curage!"
Sincer fetelor, sunt foarte fericita sper sa nu se puna iar pe ganduri Dl tauras. Va spun maine, daca nu luni cum au decurs treburile.
LA MULTI ANI! tuturor ELENELOR si Constantinilor fie ei buni, rai.
Va pup si pe curand! cu vesti cat mi bune!
syd spune:
Cand e Sf Elena? N-am idee. Oricum La multi ani Hellenei.
Aditza spor la facut bbi,la toti 5. Macar sa va descurcati cu unul. Bine ca si-a schimbat parerea. Cu ce te-am ajutat noi exact? Ti-ai luat inima-n dinti si ati discutat sau cum?Cine a spus primul ca e hotarat?
Esme te plimbi nu gluma.. si pieptul de pui e bun,mmm..Al meu cam usuca pe gratar.Imi place sa-l marinez in sos soya cu otet ,ierburi,usturoi,foi de dafin sau marinada gata thai.
Barbatul meu a venit obosit,ca deh--n-a dormit de cateva zile. M-a pupat pe obraz,numai strainii se pupa asa,plus ca nu era nimeni de fata si voia sa-l pup si eu.Cu ce ocazie? Bravo tie,nu te-am vazut decat cand ai venit sa te schimbi,hai sa te si pup sa te felicit. Chiar dk aveam chef sa-l iau in brate,ii fac figuri ca merita.
Mi l-a adus si pe fi-su,se cearta deja cu fi-mea,sa nu-si atinga jucariile.Simt ca o sa ma enervez in we asta cu ei. Si-mi spune sa am grija sa nu tipe ca vrea sa doarma,stai p'aci ...nu mai fac pe jandarmul ca eu ma enervez ,nu ei.L-a adus ,sa suporte vacarmul
Apoi sa le dau de mancare,sa-l imbaiez,ii culc si mai raman un pic la tele.Maiine la fel,duminica la fel. Vreau sa-mi gasesc de munca sa nu ma ia de bona vara asta
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor, am intrat doar sa urez la multi ani! tuturor elenelor si daca aveti sotzi constantini la multi ani si lor si sa fiti sanatosi sifericiti impreuna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
BUna seara fetelor!
Eu azi am avut o zi super,ca nu stiu ce apatit al meu sotz ca e un dulce.
nu intra in camera cand va scriu eu voua,a cerut o sticla de apa din usa,a facut curat ,desi dimineatza n-avea chef.si cel mai tare m-a uimit ca i-a facut baie Andei singur ,singurel,cat am coborat eu pina la magazin.mi-a facut o surpriza cand am revenit ,cica tre sa stie si el ,daca eu patesc ceva si ma imbolnavesc el nu trebuie sa stie?
si nu mai zic ca Andutza noastra a dormit tun la amiaza si am riscat si noi un pic......sa mergem in alta camera .
oare isi revine?o fi datorita Elenei ca ne-a tinut pumnii?
La multi ani ,Elena!Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti!
La multi ani si pentru Iris si tati!
Ema,vad ca ma intelege el mai bine in ultima vreme,sper sa fie asa ,ca e bine!
Aditza,ma bucur ca ni te-ai alaturat si sa fie intr-un ceas bun!
Syd,e miine sarbatoarea.multa bafta si tie si nu stiu cata rabdare ai ,ca eu de mult o luam razna!
Pupici la toate scorpiutzele!
roxy79ro spune:
ce mai facetzi scorpiutzelor? Vorbaretze ca de obicei.Aseara am stat vreo 2 ore sa citesc tot ce atzi scris
.Probabil ca atunci cand voi termina cu nunta o sa fiu shi eu mai activa aici
, la subiectul asta, dar deocamdata va citesc shi mai scriu shi eu din cand in cand.
Acum am intrat sa va urez celor care va serbatzi azi ziua de nume, precum shi celor care au copii sau sotzii sarbatoritzi azi
.
Shi ca tot eratzi zilele astea la subiectul "laude pozitive", ce sa zic, pentru mine cea mai mare realizare este aceea de a-mi fi gasit jumatatea.Restul vin de la sine, mai greu sau mai ushor le-om rezolva noi pe toate.Urmatorul pas va fi un bblush ... hi hi hi, abia ashtept sa vin sa-mi datzi sfaturi, dar mai am de ashteptat un pic.
V-am pupacit
http://community.webshots.com/user/roxy79ro