Scorpiutzele - pe unde sunt ? (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara!
Greu sa va tin hangul pe aici, Doamne ce de mai povesti, si cum asta e meseria mea, de a asculta activ povesti, imi intru in mana!
Subt obosita, am avut cateva zile pline, astazi a plecat si seful (ma rog, daca e sef... ca e tare de treaba, daca iti faci treaba, desigur)! Asa ca poate o sa am mai liber si la munca sa mai intru sa va citesc macar!
Iri, si eu vreau sa mai fiu pupata! A propos de cearta mea cu sotul de Paste si... nu numai, se plange ca ce mult m-am schimbat fata de acu' 4 ani cand ne-am "maritat": ca atunci toata eram pe el, lipita vesnic si tare dragastoasa... Dar numai eu aveam initiativa, si el percuta! Acum normal ca m-am saturat sa tot fiu eu vioara intai, si drept urmare... vioara a 2-a s-a dezacordat si de aia scartaie "orchestra" (ca sa ma exprim mai plastic)!
Syd, metoda cu emailurile o aveam si eu, cand era bine, il inampina un email fain de dimineata, o gluma, un e-card, o poza nostima... cand era rau ceream explicatii, ma plangeam... etc. Acum am cam rarit-o, dar cred ca ar trebui sa apelez din nou, mai ales ca mi-a sugerat sa ii transmit in scris nemultumirile mele, ca sa nu vorbesc prea mult!
Michi... eu zic ca iubesc copiii prea mult, de aia si lucrez cu ei de atatia ani (abandonati, cu handicap, cu tot felul de maladii ireversibile..., ce mai!) iar pentru George nu stiu sa spun cum simt totul, e viata si aerul si totul! Dupa ani si ani, mi-a dat sensul, insa nu l-am pus sub clopotul de sticla, ca si tine de altfel. Tot asa, m-am regasit in ce ziceai tu si cand ma mai intreba cate o mama de ce nu fierb hainele pe la cateva luni... ma cruceam. Prima luna a fost mai de hop, apoi l-am invatat cu totul altfel. Adica nu vedeam chiar peste tot microbi, altfel nu il lasam nici la tara de la 1 an si 4 luni. Deci iti dau dreptate! (o fi de la zodie?)
Aditza, noi iti tinem pumnii si vom fi alaturi de tine daca vei fi, sa vezi cate sfaturi vei primi si ce usor vei trece! Spun din experienta mea, ca pe DC am trecut toata sarcina si intreband la greu ce si cum este! Asa ca sa ne dai vestea cat mai curand. Cred ca si sotul tau se va schimba dupa ce vei ramane insarcinata, nu este casa un obstacol (acum tu stii cel mai bine care e situatia ta)!
Monica, de plans mai plang si eu, chiar daca am invatat ca profesia e una si acasa e altceva. Insa mai merg cu problemele de la serviciu acasa (si invers) ca sunt om. Daca i-as lua pe toti copiii acasa tot mi-ar parea rau pentru cei pe care nu i-am luat, apoi daca ii iei numai in vizita le faci rau, ca vor mereu si se schimba, sufera mai mult. Eu i-am invatat ca se pot imprieteni si cu un "om mare" si nu asteapta nimic de la mine, decat sa ii vad si sa stam de vorba. Deci, per ansamblu, am ajuns la o faza normala si e bine.
Ema, m-am hotarat, imi trimit sotul in training la sotul tau, sa il invete cum sa se poarte cu mine! Ca si pe Nina, va invidiez din punctul asta de vedere Subteti norocoase macar din acest punct de vedere!
Carmen, eu sper ca va fi tot mai bine pentru voi, asta sper eu! Asa cum m-ati incurajat voi cand mi-a fost aiurea, vreau sa stii ca cineva iti tine pumnii, prea va iubiti!
Ana, ca sa lucrezi in domeniul meu iti trebuie nervi tari si sa ai ceva care sa echilibreze, adica o familie ok! Poate de aceea si eu am momente in care ma simt down rau de tot, pentru ca acasa nu gasesc ce vreau eu: liniste! Daca ar fi George, totul ar fi ok, dar asa, ma tot impiedic in jucariile lui, hainute, dar el... Am colege care spun ca ele nu pot face asta multa vreme, vor altceva, dar daca ar fugi toti de ei... ce ar face saracii!?
Hai ca va pup, deja am scris un roman, ma duc sa ma odihnesc ca maine vine "sheriful" acasa si trebuie sa fiu in forma maxima!
Cu mare drag de voi, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele...mey dar vrednicutze ati fost azi...ma bucur ca am avut ce citi.
eu azi am fost cu sotzul si am luat role pentru alex dupa care am fost cu el in parc sa-l invatz cica sa mearga...mi-a tras vreo 3 suturi in glezne si deja m-am invinetit...abia, abia a invatzat sa-si tina putin echilibrul...de mers...nu prea reuseste...il tin eu de mana...acum sunt franta de oboseala de zici ca am mers eu pe role hi hi...macar paote iese un lucru bun si mai slabesc si eu putin...azi mi-am cumparat in sfarsit niste bermude si cateva tricouri..am zis ca a venit vara dar iata ca acum a inceput sa tune si sa fulgere
va pup si mai vorbim maine
pupici si noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Constat ca suntem niste nemultumite:cand ne pupa-de ce ne pupa,cand ne ignora-de ce nu ne baga in seama,cand sunt gelosi-de ce sunt,cand sunt prea distanti-nu e bine!Ale naibii scorpii!
Prea exigente iar ei niste ingerasi!Manca-i-ar mama de scumpi,cum vor ei sa fie pe placul nostru iar noi nu si iar nu!Voua nu vi se pare ca femeile sunt cele care incearca sa aduca liniste in casa,ca fac compromisuri si isi schimba obiceiurile numai ca sa se simta ei bine?Uneori m-apuca revolta, sunt o adevarata feminista!Alteori o las balta si incerc sa ma adaptez situatiei...cand sunt asa-zis inteleapta, lucrurile merg mai bine in familie.La altii se poate si mai rau!Cred ca depinde si de dispozitie iar scorpionii sunt niste extremisti si nu prea le au cu diplomatia.Syd,ai descris in relatia ta exact relatia mea cu sotul meu.Desi ne iubim mult(nici nu-mi inchipui sa traim despartiti)ne si chinuim reciproc.Nu pot sa sufar deloc pasiunea lui pentru pescuit.Am fost si eu cu el si m-am distrat minunat,dar eu fiind acum cu fetele care au nevoile lor,nu mai pot pleca oricand in Delta.Iar el pleaca mult prea des, iar mai nou vrea sa-si deschida o afacere acolo, ceea ce inseamna ca-l voi vedea si mai rar...Cand aud ca "pleaca la peste" simt cum m-apuca nervii! E pasiunea lui si ma exclude complet din ea pentru ca eu n-am cum sa-l insotesc.De fapt nici nu simt nevoia,as vrea sa stea el mai mult pe-acasa, cu noi.Acum a plecat de miercuri si sta pana duminica!De obicei statea vreo doua zile in week-end,dar de data asta e prea mult!Ma simt aiurea!
Vorba lui Vlad,varul lui,("Tata lu Toma" pe DC), ce facem noi aici e terapie!Ma bucur ca am cui sa scriu,imi face bine!
Dar hai sa scriu si de bine:e atent,imi face cadouri misto,e galant,nu imi reproseaza niciodata ca mi-am cumparat cutare sau cutare lucru,se bucura pentru mine(dar nici eu nu intind coarda),ma iubeste(el asa zice!),le iubeste enorm pe fete(asta sigur,chiar daca nu se ocupa prea mult de ele)s.a.In plus am niste socri de treaba,ceea ce nu-i putin lucru si se poarta frumos cu parintii mei, cu care stam in aceeasi casa de 15 ani!
Hai ca mai vorbim si maine!Noapte buna!

Michi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Pentru ca ultima fraza din povestire am scris-o aiurea,precizez ca "Bogdan se poarta frumos cu parintii mei",ceea ce nu poate decat sa ma bucure!

Michi

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor frumoaselor...la noi e o vreme de kko si ma cam trage la somnic...daca daca "sefa" ruxi s-a trezit nu mai doarme nimeni hi hi...saracutza de ea...nu stiu cat as vrea sa doarma...a dormit destul pana la 7 si apoi definitiv la 8,30 dar mami e o puturoasa de fel si ar vrea sa stea in pat pana la 10 daca s-ar putea.
chiar daca e urat afara o sa ies putin cu asta mica pana la mama ca sa fiu cu amandoi copilasii...alex este si el la mama mea...dar dupa ce-mi beau cafelutza ca sigur ma ia de proaspata si vrea sa iesim iar cu rolele
va pupici si sa aveti o zi buna si linistita

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
am cam ramas in urma cu scrisul,am citit tot ,dar iar m-am zapacit !
O fi terapie sau nu ,e tare bine cand ai cu cine vorbi si stii ca se gandeste cineva la tine. e tare fain ca avem atatea lucruri in comun.
nu prea am timp sa scriu nici acum,poate diseara reusesc mai mult.
ma pregatesc sa fac curat ca miine e sarbatoare si e azi e urat afara nu prea o sa avem unde iesi.
s-a trezit al meu sotz ,fata inca mai doarme,asa ca merg sa mai punem tzara la cale.
apropo al meu sotz e capricorn.
la capitolul copii,sunt tare grijulie sa nu cumva sa plinga ca am sarit ca arsa,dar nu calc haine,nu fierb apa de baie ,doar sterilizez biberoanele zilnic.
am noroc ca nu e plingareatza anda ca m-as imbolnavi de inima,saracutza se joaca singura ,se loveste ,nu plinge ,isi vede in continuare de treaba ei.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

iar am intrat un picut, pe fuga, de la serviciu.
elena,nu-l trimite ca te frigi.dc ar fi fost un tip "profesionist",crezi ca mai deschideam suibecte cu gelozia si cu dovezile de dragoste??
oricum,sper sa-l pot repara cat de cat.
michi,al meu sot nu are nici un hobby.poate .glumesc.chiar acum imi dau semaa ce e un pic ciudat.aa,stai am gasit unul,cica vrea sa colinde pe dealuri,sa zicem ca ii plac excursiile.ma tot bate la cap de un timp,dar eu vreau sa ma odihnesc.
carmen,ti-am zis ca ai o minune de fata.asa-i ca ai inceput sa-ti intelegi mai bine sotiorul?
monica,ai o energie,mai!!!!eu sunt o lenesa iremediabila

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

bineinteles ca nu am scapat...m-a luat alex intr-o plimbarica scurta cu rolele si am profitat cat se odihnsete el sa vad ce mai faceti
fetelor sa stiti ca si pentru mine e ca o terapie...nu ma simt bine daca nu citesc...sunt bolnava daca nu-mi merge netul sau siteul hi hi
va puuup...am fugiiit afaraaaaaa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Uitasem sa spun ieri ca niciodata nu-mi fac prieteni cu care nu sunt pe aceeasi lungime de unda.Nu merge.Sau macar un lucru important in comun.Poate ca in general e bine sa fii incojurata de oameni de toate feluri,cu idei diferite,dar ne-am certa prea des.

Emma,n-am mimat mai,adica n-am facut expres la sfarsit un mare oooooooooooo ca si cum am terminat si eu.Pur si simplu ma simteam bine,reactionam la momentele de placere si ramaneam asa,multumita ca era langa mine.

Trebuie sa iau o decizie,v-am spus ca nu-mi dau curs decat la sfarsitul verii si-l pierd pe cel din iulie,apoi mai dureaza un an. Nu mai pot sa astept,bas'ca cine ma mai intretine un an,trebuie sa castig si eu ceva. O sa ma orientez spre vanzatoare,cel mai prost platit,obositor dar cred ca au ceva reduceri la articole. Macar sa am bani sa platesc pe cineva pt Julia,abonamentul de autobuz si sa fiu ocupata.Din salariu brut iti reduc din start procente pt asigurari,impozite,alte balarii. Dar m-ar ocupa.
Nu ma vad stand toata vara pe balcon la soare,m-am saturat Oricum soarele nu face bine pielii.

Iar am gasit sclipici pe camasa dansului,a venit beat dimineata.De doua saptamani,am notat pe calendar.Nu stiu ce i se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

E asa un cosmar de relatie.Imi raspunde ca nu de mult ii spuneam ca vreau sa locuiesc singura,de-asta nu mai vine acasa.Dar dupa ce-am spus asta,ne impacasem si mergea bine.M-am saturat....vreau sa stiu un lucru sigur,sa incetam sa ne mai jucam de-a cuplul.Sa stiu in ce directie o iau.Sa stiu dk are alta femeie.

Mergi la inceput