Perioada test sarcina?

Perioada test sarcina? | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am si eu o nelamurire suparata. Am facut laparo pe 6 aprilie, am prestat cand trebuie, dar am avut o ciudatenie: cand aveam mucusul cervical, deci atunci cand se vedea, am simtit ca niste mancarimi sau intepaturi. Inseamn oare ca am avut ph-ul acid?? Dar totul a fost ca la carte in ce priveste consistenta si culoarea mucusului.
Acum vine partea suparata: am facut test de sarcina in a 22-a zi , mie imi vine in a 27, 28-a zi, si mi-a iesit neativ. Ce-i drept pe el scria ca trebuie sa-l fac in prima zi de intarziere a ciclului. Inseamna ca nu am ramas in mod siur sau mai am o sansa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu zic ca ai facut testul prea devreme. In general testele de sarcina ies pozitive ori in ziua in care trebuia sa-ti vine menstruatia ori dupa cateva zile de intarziere.
Mai ai putina rabdare si refa testul dupa data la care ar trebui sa-ti vina menstruatia.
Si eu tot pe 6 aprilie am facut laparoscopia si mi-a venit CM pe 19 aprilie, dar eu am rabdare pana saptamana viitoare sa vad daca-mi intarzie si dupa aia fac testul prin ziua 33-34 ca sa fiu sigura de rezultat.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Diana, exista un subiect pe aceasta tema:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41261
Posteaza intrebarea ta acolo si vei primi cu siguranta mai multe raspunsuri.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna Dana,
Ma bucur ca am o colea. La ce spital te-ai operat? Eu la Giulesti cu prof. Marinescu.
Te admir pt. rabdarea cu testul. De fapt, la mine, cel de azi a fost al treilea test pe luna asta.

Mergi la inceput

Buna Dana,
Ma bucur ca am o colea. La ce spital te-ai operat? Eu la Giulesti cu prof. Marinescu.
Te admir pt. rabdarea cu testul. De fapt, la mine, cel de azi a fost al treilea test pe luna asta.

Mergi la inceput

Medeea, multumesc mult de informatie. F. interesant ce am asit acolo.
Deci, teoretic mai am sanse; practic mi-am pierdut moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Intr-adevar, exista un subiect cu aceeasi tema. Il voi inchide pe acesta. Multumesc pentru intelegere

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41261" target="_blank">Dupa cate zile e concludent rezultatul testului

29+

Mergi la inceput