La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, Liliana, stiu ca e foarte putin posibil sa ne vedem la o cafea in timpul saptamanii. Iar sambata si duminica nu stii cum sa faci sa impaci pe toata lumea (sotz, copii, parinti, prieteni).
Poate facem altfel, planificam o iesire la Garboavele sau alt loc cu iarba verde si racorica (vad ca azi a venit vara)

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, chestia cu iarba verde este super!!! Poate cu o bere rece si un gratar cu mici ii ademenim si pe tati. Poate le luam si minge sa traga un fotbal ! Sa vada si ei ce sotii intelegatoare au!

Ma dispera puzderia asta de tzantzari... Nu ati auzit sa se dea cu ceva contra lor??? Ca suntem terminati!!! Cu tot Autanul pe care-l dau atat pe fata cat si pe noi! Sunt atat de agresivi!!

Cand am luat fata vineri de la maica-mea avea un oki umflat. Am crezut initial ca se lovise undeva. Cand m-am uitat mai bine am vazut ca era piscata f. aproape de oki. Si ne-am invatzat sa caram Autan-ul peste tot iar fenistilul este nelipsit.

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor !

Am lipsit cam mult dar vad ca si alte fete au lisit, noroc de Liliac si Vilma , ca altfel inchideau subiectul moderatorii. La apel fetelor !
Eu vin dupa un week end dezastruos in care vestile proaste au cazut peste mine ca niste bombe, ...ma rog paradisul meu roz s-a destramat in cateva colturi, dar il refacem noi.
Toate au culminat cu ziua de luni cand m-a sunat dadaca pe la 1 plangand de nici nu intelegeam ce spune , Daria avea 39.4 si ii daduse o lingurita de nurofen dar mai departe nu stia ce sa-i faca. Am plecat, am fost la doctor, lucrurile s-au calmat, aplicam oxpamox si panadol, aseara iar a facut un puseu de temperatura 38.5 dar sper sa fie ultimul. Rosu in gat plus un canin si o maseluta = combinatie fierbinte.
Vad ca fetele se chinuie sa se intalneasca. Vineri sunt disponibila cu sau fara copil. Cum vreti voi, ambele variante sunt bune pentru mine.
Oricum vorbim. Va pup !
Aveti aici un link cu o bluzita de a Dariei foarte interesanta ( a primit-o ieri cadou )
http://community.webshots.com/photo/353030634/353030634iLAXaK

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Offf, mai LauraFlo ce ti-a fost dat sa tragi...Noroc ca astia mititeii sunt muult mai puternici decat noi. Oricum, speram sa treaca! Iar tu linisteste-te ca sa aiba de unde lua energie copilul bolnavior.
Pupam falconetele Dariei, poate se transmite sanatate si optimism!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

CE VREME !!!!! Doamne ce ploua ! Eu sunt in sandale albe si fusta de voal !

Mergi la inceput

Multumim Liliac ! Gandurile bune intotdeauna se transmit si se primesc !

Mergi la inceput

LauraFlo Cum ai ajuns, dragalasho, acasa??
Mai, vremea asta-i capricioasa. Se pare ca acum ploua dar s-au anuntzat pentru ziua de azi temperaturi de 25-30 grade. Nu mai stii nici cum sa te imbraci...
Ce sa mai discutam de imbracat copilasii??? Tot timpul cu sacosica dupa noi!!!
O zi buna!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Liliac, am plecat dupa ploaia aceea mare, dar cand am ajuns in Balcescu a inceput din nou o rapaiala de 10 minute, dar a fost suficient ca sa ajung uda acasa si murdara ( am un talent neintrecut de a ma stropi) . Urasc ploaia !
Ieri la meteo s-a spus: 25-27 grade dupa amiaza ploua, 25 de grade nu sunt, iar de plouat ploua de la sapte de cand am plecat eu de acasa.
Buna prognoza, nu ?

Mergi la inceput

Oare cum va fi vremea astazi ?
Vad ca saptamana asta au lipsit de la apel multe dintre noi . Poate apar astazi ca sa stabilim o intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu am avut cateva zile foarte pline, si e posibil si in acest we sa fie la fel, DAAAAR, daca stabiliti ceva, in functie de program, vin si poate reusesc sa va cunosc mai bine. Data trecuta nu mai stiam care cine ce si cum.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput