La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Fetelor ia cineva dintre voi alocatia pe card ? Eu de cand s-a nascut Daria cred ca am luat-o doar de vreo doua ori ca postarita noastra nici macar hartia in usa nu ne-a mai lasat. Cum probezi alocatiile restante ? Cu declaratie pe propria raspundere sau au ele vreo evidenta ? Se vireaza pe cardul pe care il ai sau trebuie la o banca anume ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

LauraFlo Daca nu ai primit alocatia pe mai multe luni (chiar si pe o luna) se depune o reclamatie la OPDC (centrul din gara) si se verifica mai intai la noi, la posta, daca nu cumva a luat-o cineva. Daca se probeaza ca nu a luat-o nimeni si ca de fiecare data s-a facut retur din diferite motive, atunci trebuie sa te adresezi Directiei de Dialog. Ei dispun de alocatie.
Mai, saptamana asta am observat si eu ca a fost foarte liniste la subiectul acesta.

Stiu ca acum ceva vreme (vilma poate confirma) a mai fost un astfel de subiect dar a "murit" incetul cu incetul. Sa speram ca nu se va intampla si acum atat de repede!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Liliac, multumesc. Da' ce-i Directia de dialog ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Abia acuma am reusit sa intru pe DC. Am avut o inmormantare in familie asa ca am tras rapid o fuga la parinti la Roman si ne-am intors miercuri seara. ieri abia am avut timp sa le pun pe toate la loc plus ca sunt obosita...de fapt simt o sfarseala de nu-mi trebuie nimik.
La noi nimik noutati doar ca ieri am implinit 7 lunisoare .
Despre intalnire nu stiu ce sa zic si acuma scriu cu o durere de cap de-mi vine sa-l dau de pereti . Si ca sa nu am timp nici sa rasuflu s-a trezit si Deny .
Va pup pe toate.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

La multi ani Denisa ! sa fii sanatoasa si sa le aduci doar bucurii parintilor tai !

Vad ca nimeni nu se aboneaza la intalnire, Daria e inca bolnavioara asa ca vom face o incursiune scurta prin piata si apoi vom face mancarica !
V-am spus ce diagnostic i-a pus Dariei ? Viroza eruptica . A intalnit cineva asa ceva ? ieri cand am ajuns acasa avea pe burtica si in zona pampersului o eruptie gen rubeola, care dimineata disparuse trei sferturi.

Acum plec acasa, va pup si va urez sa va odihniti si sa va distrati in acest week end !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Dragele mele,
A trecut o vesnicie de cand nu v-am mai scris si chiar mi-a fost dor de voi. Luni si marti am ajuns totusi la Lepsa unde am avut parte de o vreme incredibil de frumoasa. Am vazut locuri nemaipomenite: rezervatia naturala, raul Putnei, cascada, ce mai, a fost super. Dar bucuria nu a tinut prea mult. Cand am ajuns acasa, Dalian nu s-a mai oprit din tuse. Toata noaptea de marti a tusit fara incetare. Miercuri am ajuns cu el la dr.Baciu care a zis ca nu are nimic la plamani si sa mergem cu el la alergolog. Du-te cu el la Policlinica dupa Primaverii la doctorita Sandica care si-a dat si ea cu parerea ca copilul ar putea fi alegic la ceva. Dupa 6 ore de stat prin medici, ne-a chemat a doua zi la ea cabinet pt teste alergologice. Surpriza mare a fost cand i-a recomandat copilului niste sprayuri ca la asmatici cu Ventolin si inca unul. Testele au iesit ok, asa ca acum folosim cele doua sprayuri timp de doua saptamani sa vedem daca i se opreste tusa, si daca nu, atunci va trebui sa-i dam ceva pentru imunitate. Dalian e exagerat de sensibil. De doi ani raceste foarte usor si se ajunge foarte des la antibiotice cu care nu sunt deloc de acord. Daca stiti vreun stimulent pentru imunitate, va rog sa-mi recomandati si mie pt Dalian care are patru ani si jumatate.

Vad ca nu ati reusit sa va intalniti dar macar la o cafeluta tot as vrea sa iesim.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, ce s-a intamplat cu copilasii astia?? Speram sa treaca repede si de 1 Iunie sa fie zglobii.
Azi am program de cumparaturi pentru acest eveniment. Sa vedem cat ne putem intinde...
Laura ai rezolvat-o cu alocatia, pana la urma?? Sper ca da!
verutza Offf, asa as vrea si eu sa plec macar un we pe undeva, numai ca noi depindem foarte mult de mijloacele de transport si aici intervine neplacutul...

Abia astept sa intru in concediu, dar parca pana in august mai este o vesnicie.

Pai, cand ne vedem, fetele mele, la o cafelutza???
Sa fie dupa ora 4, ca eu atunci reusesc sa ajung.
Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna dimineata!

Nu e nimeni pe fir?
LauraFlo, sper ca Daria se simte mai bine si ca ne dai vesti bune.

Noi ieri am fost in formula completa la parcul de distractii de la McDonald's si copiii s-au distrat de minune. Dalian e un bun sofer,s-a intrecut cu baieteii de acolo si trebuie sa recunosc ca el se descurca foarte bine. Alina insa a fost destul de fricoasa si se concentra foarte bine cand o urcam in calusei sau in trenulet. Si-au refacut puterile cu un Happy Meal si apoi ne-am plimbat pe faleza. Ne-a impresionat neplacut aglomeratia de acolo cu lumea deosebit de pestrita dar mai ales agomeratia de tantari. Am inteles ca parcul de pe strada Basarabiei e mult mai linistit.
Dalian nu mai tuseste deocamdata si nu stiu ce leac sa-i mai gasesc pe viitor.
Pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata iubitelor ! Vad ca deja m-ati dat pierduta, pierduta sunt intr-un teanc de acte, dar...ies eu la lumina.
Vera ce bine ca v-ati distrat ! Vremea intradevar a tinut cu voi. Imi pare rau ca Dalian a fost bolnavior uite ce siropele dau fetele de la "Copilasi de martie aprilie 2004" ( sunt 100% naturiste si recomandate de un doctor, eu nu le-am incercat dar fetele spun ca sunt foarte multumite de ele ):"Intergra Baby ii dau dimineata 2 ml, iar Calma baby si Immuno baby ii dau la amiaza si seara tot cate 2 ml..."
Noi am avut un week end agitat ( fiica mea a bolit toata saptamana si acum si-a spus ea ca e momentul sa recupereze) plin de peripetii si de boacane. Uita-ti aici un link cu poze sa vedeti cum arata fiicamea dupa ce a dat iama in rujurile mele

http://community.webshots.com/photo/356460881/356460881JDNIZt.

Liliac, deocamdata n-am rezolvat nimic cu alocatia, adica am sunat la Directia de dialog, dar mi-au spus sa mi fac card si apoi sa merg la ei. Ar fi fost frumos sa ma trezesc mai devreme si sa-i cumpar o bicicleta de 1 iunie, dar se poate si mai tarziu ( ea nu stie inca ca de 1 iunie trebuie sa primeasca un cadou si apoi nici nu poate inca sa mearga pe bici ) Oricum ramanem datori, tu ai facut jumatate din munca.
Duminica ne-am intalnit la plimbare cu Ele si Denisa ( era si taticul cu ele ), bineinteles ca ele ne-au recunoscut si acostat ( bravo lor ca pe baza mea...) dar chiar atunci si-a gasit Daria sa fie geloasa pe atentia acordata Denisei si n-am putut sta prea mult, dar recuperam noi.

Acum va pupic ( chiar ce ar fi sa ne intalnim azi in parc cu copii )? In parcul de la Durbaca ca sa-mi fie mie usor ?.
Va urez o sapatamana usoara si fructuoasa ! Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna si de la noi!
Denisa mea si-a schimbat tot pranul de somn astfel incat cu greu mai citesc DC-ul. EA care dimineata dormea cate min 3 ore acuma am ajuns la max 1,5h timp in care robotesc prin casa. Nu termin eu bine si hop si doamna cu ochii beliti ca doar a dormit prea mult .
Acuma e deja la a doua repriza de somn , sper sa o tina
Mai Laura dar ce dolofanica e Daria!!! Sun invidioasa pe voi...a mea baga in ea ca sparta dar degeaba, nu vrea sa mai puna nik pe ea..tine la silueta probabil .Si apropo de gelozia Dariei, eu ma gandeam ca o-i f speriat-o eu .
Scrieti si voi la ce ora mergeti in parc ca poate, poate ajungem si noi....intr-un final. Acuma de nu vine vreo ploaie sau cine stie ce mai apare ca pana acuma cam asa a fost.
va pup pe toate si sa aveti o saptamana buna.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput