La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ele, fiecare isi doreste ce n-are, adica eu as fi vrut ca Daria sa fie mai silfida. Daca hotaram sa ne intalnim eu ajung pe 5.30-6.
Nu e nimeni doritor ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Mai fetelor,
Cica mergem la lac. Nu stiu unde e asta dar va zic eu maine. Deci la 4.30 trebuie sa fim acolo. Deci pe data viitoare cu cafeluta.
Va pup

Mergi la inceput

Bine, vad ca lasam intalnirea pe alta data .
Vera sa te bronzezi si pentru mine !
Ele, noi tot prin zona ne plimbam. Poate ne intalnim.
Va pupacesc ! Vorbim maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Revin si eu dupa ani si ani.

De cand nu am mai scris, bebelinei mele i-au aparut 2 dintisori, din care unul a iesit chiar azi. Are si rosu in gat si a avut vineri si sambata febra de am zis ca mi se rupe inima cand am vazut cum se chinuia mititica. Am inceput tratament cu antibiotic si sper sa terminam cat mai repede.

Am vazut si eu pozele de la intalnirea voastra. Foarte frumoase si va invidiez.

Avem si noi poze mai noi si va invitam sa le vedeti. In curand o sa mai punem si altele.
Pupici

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Verutza, pentru Dalian recomand sa mergi sa ti-l vada dna doctor Vedes nadia, la Spitalul de copii. Daca nu te descurci, imi spui si-ti dau numarul ei de telefon. Ea mi-a dres=o pe Anca cu remedii homeopate, fara antibiotic si sprayuri pt. astmatici (tot Baciu).
Imi pare rau ca n-am timp sa va scriu mai mult, sunt in mutare azi-maine, mutam sediul firmei si sunt multe de facut.
Va pup si sper sa ne vedem la cafelutza mult promisa.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Din nou buna dimineata,

Am promis ca va spun cum am petrecut ieri.
Am fost la Lacul Vanatori, de care habar n-aveam si am ramas uimita ce dragut este acolo. E foarte frumos amenajat, sunt casute si iarba verde si lumea facea de zor baie in lac. Drept sa spun, eu n-as intra in apa aia. Am stat sezlong la soare iar copiii s-au jucat. Daca nu ne-ar fi deranjat niste manelisti cu muzica lor, totul ar fi fost ok.
Ma rog, e un loc unde cred ca se poate sta in liniste pe iarba si cred ca e mai dragut decat la Garboavele.
Pupici

Mergi la inceput

Draga Vilma,

Iti multumesc pentru informatie, am sa ma duc sa ma interesez de dr. Vedes la Spitalul de Copii. As vrea sa-mi spui daca cumva are si cabinet medical particaular si n-ar fi rau sa-mi si numarul ei de telefon. Iti multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

verutza Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa faceti o astfel de iesire. Mie mi-e dor de nu mai pot de o trandaveala, dar stiu ca daca as sta la trandaveala mi-ar fi dor sa vin la servici...
Am fost ieri de-am cumparat cateceva pentru copiloiul asta al meu si m-am ales cu sosete, maiouri, tricouri si pijamale de vara. Am gasit dintr-alea subtiri de bumbac cu maneca scurta si pantaloni scurti. Sunt faine rau si ieftine pe deasupra. Ma bucur ca deocamdata copilul asta al meu nu stie ca de 1 Iunie trebuie cumparat ceva asa ca nu-mi va face anul asta capul calendar cu ce vrea si ce nu...

Ce faceti de 1 Iunie?? Aveti planuri ascunse?? Sau iesim la o tzurca cu bebelinii?? Daca o fi frumos...ca astia iar anuntza ploi...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Eu sunt pentru turca cu bebelinii !

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Asta noapte am ajuns la urgente cu Alina. A fost piscata de tantari alaltaseara si ieri au inceput sa se umfle intepaturile si sa se innegreasca. Se pare ca e alergica la intepaturi. I-a facut un calciu intravenos si ne-a dat reteta cu clorocalcin, ketof si inca ceva care nu-mi amintesc. Intrebarea mea este: cum de pana acum nu avea nimic atunci era piscata de tantari? Nu stiu ce sa fac pe mai departe cu ea si nici nu mai stiu cu care copil sa ma duc mai repede la doctor. M-am saturat de medici pana peste cap.
Pentru Dalian am cumparat sirop de catina presat la rece si sper sa-l mai intareasca putin si sa-i cresca imunitatea. Sa speram ca va fi bine.
Va pup

Mergi la inceput