La noi, la Galati sa veniti! (3)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Azi se pare ca va fi frumos. Ne intalnim in parc ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Sorry !
Bine ai venit Gitana ! Ce mica e lumea, nu ? Ti-ai si gasit prietene vechi aici la noi. Sa speram ca noi vom fi viitoarele tale prietene ! Virtuale macar
verutza spune:
Bine v-am gasit dragele,
Intai vreau sa-i urez gitanei bun venit in grupul nostru. Speram sa ne spui mai multe despre micuta ta.
Cu Dalian am fost la medicul de familie care ne-a dat trimitere pentru analize la Centru Medical Irina unde a zis ca sunt gratuite. Apoi cu medicamentele voi merge si la homeopat. Dr de famiie ne-a recomandat pe doctorita Goarza si ne-a dat si un nr de telefon:464645 dar cred ca am sa ascult de sfatul vilmei si am sa sun luni pentru programare la dr Vedes. Deocamdata se simte bine si tuseste doar putin dimineata si stranuta.
Ce faceti in acest week-end?
LauraFlo spune:
Vera, noi nimic special. Ne uitam la meci ( sunt microbista rau ) poate tragem o fuga la Braila la nasi ....
Vreti sa ne intalnim cu bebeii azi sau maine pe la zece ? Lasam problemele administrative pentru altadata ...
liliac1 spune:
gitana Bine ai venit printre noi!!!
Din pacate eu maine nu pot veni ca trebuie sa o coafez pe o prietena de-a mea ca se duce la nunta, deci copilul este iar in deplasare.
Laura Cand e meciul?? Si eu sunt microbista doar la meciurile importante. Avem si steag pe care-l scoatem cand castiga Romania.
Va si uichendareala placuta!!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Liliac, meciul e sambata la ora 9.30 ( ma rog emisia incepe la 9 fix ) HAI ROMANIA !
LauraFlo spune:
Sa aveti un week end placut, sa va plimbati, sa va bronzati
Va pup !
Vad ca la plimbare nu vreti !
gitana spune:
Multumesc pentru primire!
Despre copilul meu... La putin timp dupa nastere(5 zile) a fost diagnosticata cu piodermita:o infectie a pielii datorata unui stafilococ luat din spital.Pentru asta a facut injectabil oxacilina 10 zile.
Acum 2 saptamani a avut un flegmon in zona inghinala pentru care iarasi a luat un antibiotic puternic-augmentin-7 zile.
Acum am o alta problema:i-au aparut pe fata mici bubite, ca o iritatie.Baciu zice ca sunt de la o alergie(probabil ptr. ca eu am mancat capsuni si s-a transmis prin lapte).Dar de vreo saptamana nici nu s-a extins,dar nici nu s-au trecut.S-a confruntat cineva dintre voi cu asa ceva? Ea are acun 3 luni jumate.
cookie spune:
Microbistelor, vizionare placuta la meci!
Noi am hoinarit toata ziua azi, am fost la petrecerea de mot a fetitei unei prietene si ne-am adunat la o terasa din Gradina Publica. Nu ne-am indurat sa plecam pentru ca bebelina a fost tare cuminte...am stat o gramada.
Maine probabil vom fi iar pe drumuri, ca tot e tati liber si ne duce cu masina
Pupici si weekend placut, fara probleme la bebici.
Cookie si bb Sabina