La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

bine v-am gasit!
sunt Eliza, mami a lui Dodo(Vlad Tudor) de 4 ani si 5 luni, lucrez in domeniul farmaceutic si daca pot fi de folos cuiva astept un semn.
ma bucur ca am descoperit"comunitatea", ca sa zic asa, mamicilor din Galati.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna galatencelor!ce mai faceti?Nu prea am mai avut timp de net.de miercuri am reinceput serviciul....insa numai pt o zi ca miercuri seara a facut febra Stefan.Am mers la medic..el antibiotic:ospamox...eu concediu medical.Asta e.Azi sunt inca in concediu.de maine revin la scarbici1
Vad ca afara iarasi s-a facut urat!
LauraFlo..mai...aseara..nu stiam cine- face cu mana..pe bune..apoi te-am recunoscut!!Scuze..ca nu m-am dumirit din prima!
Liliana....sper macar saptamana asta sa ne revedem.Daca o fi liber si Marius si Cristi.Oricum duminica Cristi pleaca iara la Hunedoara.
In rest..sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Sper ca ati avut un week-end placut si fara probleme.
Eu am fost dis-de-dimineata cu Dalian la analize. Asptept rezultatul si apoi mergem si la doctora Vedes.
[b]Eliza[/b,
Bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca baiatul. Se pare ca e de-o seama cu Dalian care e nascut pe 1 dec.2000. Tudor cand e nascut?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Noi am lipsit cam multe zile, dar motivat...am facut o plimbarica la munte, la Bv , asa ca acuma am revenit cu forte proaspete.
Gitana bine ai venit printre noi si referitor la iritatia fetitzei tale sa stii ca si Denisa a facut asta iarna de la caldura din casa. Era plina de bubitze mici si rosii pe fata. Dupa ce folisisem mai multe creme am dat-o cu Advantan , care este cam puternic pt bebei, dar max 3 zile , o data pe zi (seara inainte de culcare) si i-a trecut ffff repede si nici nu i-a mai aparut deloc.
ca tot veni vorba de doctori:am fost si eu odata cu Deny la Baciu si nu mi-a placut, e prea expeditiv si fugarit. Drept este ca este foarte aglomerat dar cred ca am stat max 5 min. De atunci eu am mers numai la Badiu , macar are rabdare sa explice ce si cum chiar daca si ea da foarte usor antibiotice copiilor iar eu sunt contra lor.

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana buna.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

baciu e pe dinafara.Nu are decat..renume..facut de snobi
Se duc la el..ca e la moda!
El dealtfel e gastroentereolog.
Eu merg la doc la care am fost si cu cel mare:federenciuc...la circa.E si medicul meu de familie.Si e f buna...la nivelul asta.Ai mei nici nu au avut pb deosebite..inafara de rosu in gat
Si cel mare mi-a facut rosu in gat f des cat a fost mic...de pe la 4 ani...nu a mai facut..decat doar poate 1 data pe an..sau chiar la mai mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ELIZA Bine ai venit printre noi. Mai avem o fata in "comunitate" care lucreaza in domeniul farmaceutic...asa ca sa fie din breasla, si are si ea un baietel grozav...
Chiar asa, Tizo pe unde umbli???
gitana Si noi am fost la Baciu si ne-a dat niste diagnostice de statea matza-n coada..Daca ar fi fost dupa el, fata mea trebuia sa aiba retard mintal. Numai ca n-a avut dreptate, iar eu m-am scarbit.
Pentru bubitze, nu incerca cu chestii puternice. Andra mi-a facut tot asa niste chestii cand avea cateva luni si am dus-o la dermatolog si mi-a recomandat asa: 1/4 apa fiarta racita cu o lingura de amidon. Cu chestia asta o stergi pe unde are bubitze. In apa de baitza iar pui o lingurita de amidon. Si crema, foloseste Atoderm sau trixera (parca). Sunt mai scumpe dar fac toti banii. Multa sanatate bebelinei.

laura Ce prost au jucat astia ai nostri!! Nu ca olandezii au jucat mai bine dar uite ca ei au avut mai mult noroc. M-am enervat ingrozitor de tare. Plus ca Andra nu ma lasa sa ma uit!!

Fetele mele, fii-mea a devenit o mare resursa de papat banutii. Cum ne prinde acasa in we cum face niste figuri de-ti vine sa te urci pe pereti, asa ca trebuie sa ne facem provizii pentru trenuletz!!! Asa ca sambata si duminica mergem la trenulet la McDonalds...si daca tot ne dam in trenulet, hai si-n mickimouse, si in ratusca si in masina...iar in trenulet! Cate 15 mii la fiecare 3 minute. .

Dar ne laudam c-am scapat de pampers. Cere mandra mea olitza!!! Sambata a fost plecata doar cu tat-su si a apucat-o pishu, iar el, disperat ca nu stia ce sa faca, a pus-o in mijlocul drumului si i-a dat kilotii jos. S-a descurcat, ce sa-i faci?? Cu toate ca avea o pereche de kilotzei in buzunar (ii daduse maica-mea ca io nu eram acasa).

Va si va doresc o saptamana usoara!!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hello !

Cata activitate fetelor !
Liliac, romanii nostri...doua picioare stangi si un mare ghinion. Felicitari pentru olita ! Noi nu din pacate.
Eliza, ce bine ca ai venit la noi ! Luna trecuta am avut vreo trei retete de luat pentru bebita mea bolnavicioasa si bine inteles ca n-am gasit sa le iau gratuite ! Povesteste-ne mai multe despre tine ( ce liceu, in ce cartier stai ) si bebe-ul tau ! Chiar la ce farmacie lucrezi ?
Liliana29, lucreaza la cea din fata spitalului. Oare ce face si de ce lipseste ????
Korinna, nu-i bai iubito ! Ma imbogatesc ! ( da Doamne ) Sa va insanatositi si readaptare usoara ( la serviciu )!
Gitana, fiica mea e tot timpul cu bubite : ba gusta dintr-un muschiulet, salam si se intoxica, ba o ciupeste vreun tantar de zici ca -i otravit, sau mai nou de la caldura. Noi avem unguent Elocom sau crema de galbenele care e sfanta.
Chiar copila mea mananca la micul dejun ( de cand i-am diversificat alimentatia ) branza facuta in casa cu calciu, mar si cateva lingurite de iaurt. Voi ce la dati bb-ilor ? Fiica mea e alergica la toate preparatele din alimentara asa ca acestea ies din discutie, sau poate stiti voi unele bune ?
Vera, sa iasa analizele bune ! De-abia astept sa ne povestesti cum a fost la doctora Vedes .
Va pupic si vorbim mai tarziu !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Hello !

Liliana29, lucreaza la cea din fata spitalului. Oare ce face si de ce lipseste ????

[font=Comic Sans MS]bebelusa DARIA si mamica LAURA
[b]Album MARTIE-APRILIE 2004

La care farmacie??? ca sunt 4 pe aici pe la mine adica in fata spitalului.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Eu am avut o reteta de luat acum..joi..dar am renuntat ca erau niste cozi.O mai am inca..desi am luat medicamentele cu bani in mana
O mai pot valorifica?

Mergi la inceput

Am deschis partea a 4a:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50508

Mergi la inceput