Korinna, de obicei retetele au doar 48 de ore . Dar te duci la doctora si iti schimba data.
Ele, e vorba de farmacia mare ( cea veche de pe vremea lui Ceausescu )
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Dragele mele,
Abia azi-dimineata am reusit sa iau rezultatele analizelor lui Dalian si asta pentru ca analiza de fier iese mai greu. Din pacate, de ceea ce m-am temut, s-a adeverit. Are calciu si magneziu foarte scazute. Trebuie sa mergem la doctora Vedes dar o las spre sfarsitul saptamanii pentru ca Dalian are serbare maine. Mare nebunie cu aceste serbari. Anul acesta e ratoi si am umblat doua saptamani dupa tricou, pantaloni scurti, sosete galbene si sapca galbena cu cozorocul rosu. Am gasit eu ceva si speram sa iasa bine serbarea. Nu stiu daca Dalian stie bine poezia si am mari emotii... Tineti-ne pumnii! Va povestesc dupa...
Pupici
Buna seara!
Imi pare rau ca nu am intrat la timp pe forum sa va pot ajuta cu retetele.Sper ca altadata sa fiu mai prompta.Baietelul meu e nascut pe 3 ianuarie 2001, e mai mic cu o luna decat Dalian.
Lucrez la Hepites,fostul oficiu farmaceutic, la Unitatea Tehnico-Medicala de la Parfumul Teilor.
Din cate stiu eu, dr. baciu e un foarte bun diagnostician si de dr. Badiu nu am auzit; imi puteti da mai multe detalii?