Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Mirela Anca spune:
RaluD te-am modificat si pe listuta .Bosticuta eu te-am gasit ratacita si te-am trecut pe listuta .Sper ca ne-ai gasit si tu pe noi .Bun venit !
15+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Bic spune:
Anda77, te contrazic eu. Dupa cum spuneam, eu una nu mai pot sa maninc mult odata ca ma apuca balonarea si sufocarea, asa ca vrind-nevrind trebuie sa maninc putin.
DPN 2.11.05
lavi02 spune:
'neata fetele,
Treceti-ma si pe mine ca nasc la spitalul Giulesti. Cu dr Ion ca sa stiti voi, dar nu il treceti si pe el in pagina, v-am zis de ce, ca sa nu se gaseasca aici (pe el si pe mine) daca se cauta cu google.
Ina, bravo tie ca iti cari atatea bunatati/verdeturi la servici. Am sa incerc sa aplic si eu ideea ca sa mananc mai sanatos la sv. Imi luam zilnic 2 mere si un iaurt dar de iaurt mi-e cam cah iar merele de acum sunt ori turcesti ori urate si oricum ar fi continutul lor de vitamine tinde spre 0 dupa ce au stat toata iarna. Asa ca ma limitez doar la banane in asteptarea capsunilor. Problema mea e ca ma scol greu dimineata si de abia ma adun pe mine, dar sa mai adun si ditamai bagajul de mancare. Dar ar trebui sa ma mobilizez.
Oricum sunteti/suntem tari de tot, toate extremele: de la foame de lup pana la greata de orice. Bineinteles ca fiecare si-ar dori sa fie putin in tabara cealalta.
Despre fetele cu gemeni, si eu ma intrebam. Pumukli probabil s-a suparat de cand cu discutia cu piata. Si ma simt cu musca pe caciula intr-un fel. Amparo n-a mai zis nimic. Sper sa fie bine toate fetele care n-au mai zis nimic de mult.
RaluD Imi place de tine cum ai rezolvat problema ca nu se pot schimba userii. Ti-ai facut altul si nu mai intri cu ala vechi. Singura pierdere - nr de mesaje, dar din pct meu de vedere nu ar fi o paguba.
Dienutagraviduta vezi ca la nasterea pe glob, la subiectul "De ce atatea cezariene in Ro?" s-a discutat pe una din ultimele 3-4 pagini, relatia intre miopie si cezariana. cataghe este medic ginecolog daca esti noua pe forum si nu o stii. Ideea e ca trebuie sa te duci la un oftalmolog bun si sa-ti dea el verdictul. Oricum ai naste, suferinta exista, ori in timpul, ori dupa, complicatii pot aparea in ambele situatii, asa ca nu trebuie sa fii speriata de nici una din alternative. Important e ca vei deveni mamica si ca vei creste un pui mic cu toata dragostea. Restul sunt detalii in "drumul spre".
Va pup.
Lavi 13 saptamani +
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Am vazut ca s-a mai modificat listutza noastra...mamica-noiembrie m-a trecut coralia 78..si mai sunt trecuta inca o data mai jos dar fara DPN si UM.Suntem multicele pe listutza sa dea Dumnezeu sa ajungem toate sa punem in noiembrie sau decembrie pozulici cu bebeii nostri sanatosi.
Fetelor cele care nu aveti greturi si arsuri..eu zic ca sunteti norocoase..desi nici mancatul asta excesiv si foamea continua nu e prea placuta..Important este ca bebeilor sa le fie bine..ca noi le suportam pe toate pentru ei nu?
Fetelor eu imi doresc tare mult o fetitza,dar in final sunt sigura ca nu va conta foarte mult numai sa fie un copil sanatos..Luni cand o sa merg la eco o sa am exact 12 sapt..prea devemre ca sa-mi spuna ce va fi nu?
Va pup si numai bine!
xandra28 spune:
neatza burticutelor!
noi am fost ieri la eco si ne-am vazut... mama, da ce-am mai crescut, 42 mm... si se misca asa un pic, usurel, parca era intr-un hamac si-l batea un pic vantul...
sexul n-a putut sa mi-l spuna, e mult prea devreme...
fetelor, aveam si eu o intrebare... doctora mea mi-a recomandat in loc de triplul test genetic si amniocenteza, daca mai e cazul, dublu test genetic acum, si inca un test genetic prin saptamana 18-20... voi ce parere aveti?
xandra
11+
Giova spune:
bb_Alinus (Alina) doamne ce surpriza!!! am si sunat acasa si i-am zis la mama.
noi suntem mici inca (5 sapt.) si cu eminenta de avort. fac ceva injectii cu hormoni, pt. fixarea sarcinii, si speram sa fie totul bine.
sper sa ne mai auzim si sa aflam numai vesti de bine.
eu am deschis un nou subiect: mamici de ian.- febr. 2006. daca totul merge bine, al meu se va naste in ianuarie.
pupici si aveti grija de voi.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 5+
IrinucaR spune:
Voi naste la Filantropia cu Dr. Liliana Popescu.
Noi suntem bine, foarte ocupati. Oarecare stari de rau, dar avand in vedere ca pana acum nu s-au manifestat, le pun si pe seama oboselii si stresului.
Cu foamea ne confruntam si noi, dar am fixat clar 4 mese pe zi, dar avand in vedere ca observ o crestere de 1kg si un pic, va trebui sa elimin de tot dulciurile. Astept cu mare nerabdare ciresele.
Incerc ca fiecare masa sa fie cat mai dietetica si mai hranitoare pentru bebe, dar mai dau pe langa cu cate un dulce (cioco, bobo, inghetata)
Observ cu mare incantare ca a disparut aproape de tot senzatia permanenta de somn, nu mai sunt atat de usor enervabila, am devenit mai putin sensibila la nivel tactil (eram tare aricioasa) si ne-am mai si
un pic mai des ca in primele 10-12 saptamani...
Aveti grija de voi!!!
IrinucaR
13+
www.irinucasisoru.3x.ro
lordra spune:
Hola gravide,
Eu o sa nasc cu dr. Tutunaru - spitalul Elias.
Sa va spun acum ce ma framanta pe mine la momentul actual (exceptand graturile si vomitaturile carora deja nu le mai dau importantza, ca stiu ca-s firesti).
Am tot citit pe net subiecte legate de triplul test. Medicul meu sustine ca-i foarte important (stiu asta, evidement!) si eu cred acelashi lucru, in masura in care e facut cum trebuie. Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca adesea, se dau rezultate fals pozitive (sau, de ce nu, fals negative). Deci, stresul poate deveni unul fatal pe fondul unor rezultate proaste.
O gramada de gravide au "innebunit" de griji la aflarea rezultatelor, si-au mai facut si amniocenteze (si stim cu totii ca sunt niste proceduri riscante pt. fat) si pana la urma s-a dovedit ca totul era ok si ca rezultatele erau false.
Chestia asta ma ingrijoreaza, plus ca si costa o gramada (am auzit ceva de 2 milioane, ceea ce e cam mult, nu?)
Voi ce incredere aveti in acest triplu test?
Hai bafta voua!
Lordra -
10+
Pico spune:
Mai,fetelor dar tare harnicutze mai sunteti.N-am intrat 2 zile si s-au facut 3 pagini.Bravo!
Nu stiu cum am reusit dar am racit.Ieri mi-a fost tare rau..n-am putut sa mananca,m-asm indopat cu ceai si vitamina C si am facut 38,4.Astazi ma simt mai bine.Sper ca maine sa ma pun pe picioare.Uff!
Si eu inca mai am gretzuri dar sper sa scap de ele cat mai rpd!
12+
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag