Ce masina de spalat sa-mi cumpar?
Raspunsuri - Pagina 3
Stefana spune:
Eu am Indesit Wise 107X, slim cu 1000 de turatii pe minut si cu afisaj electronic. Eu sunt fooooaaaaarte multumita de ea. Indesit sunt toate facute in Italia, nu in CE. Si combina Indesit am si merge foarte bine. Eu sunt fan Indesit!
Si Bosch si Gorenje sunt bune, dar sunt ceva (mai mult) mai scumpe la aceleasi functii.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
maria2mami spune:
Mea culpa ....Bogdanai
Am uitat sa mentionez ca la mine in bucatarie nu exista decat masina de spalat, combina frigorifica INDESIT, televizor sport mic, colivia cu papagalul, agvariul marrrre cu pestisori, o canapea si masa cu sacunelele unde papam.
Restul (aragazul, robotul de bucatarie si qiuveta sunt pe balcon...ca avem balcon foarte mare!!!)
Sanatate multa!
Maria bb & mami Mihaela
INGERASA CREATA
Briantis spune:
Noi avem Indesit wt120 ,cu 1200 rotatii pe minut si suntem foarte multumiti de ea .Mie mi se pare foarte buna .Si din cate am auzit eu ,Aristonul este divizia de lux de la Indesit ,deci sunt si mai bune .Doar ca diferenta de pret a fost decisiva pentru noi .Daca puteam imi luam Ariston.
dpop spune:
ajutati-ma si pe mine sa-mi aleg o masina de spalt. am citit forulul asta, am citit si forumul de pe softpedia de 24 de pagini si sunt la fel de confuza! atata ca acuma stiu ca masinile italienenu-s bune (desi multa lume si-a luat indesit) ca se recomanda: bosch, siemens, aeg, zanussi, gorenje. eu va intreb pe voi din experienta proprie si personala, ce aveti si cum merge? mentionez ca eu am un ariston vechime un an care nu presteaza deloc, scoate rufele aproape la fel de murdare. chiar nu stiu ce sa-mi iau, si as vrea sa ma incadrez intr-un 15-17 milioane.
danna2002 spune:
noi avem o indesit wt82 SI SUNTEM MULTZUMITE.
este cu incarcare verticala, spala bine, si e ok.
spui ca scoate lucrurile ca la fel de murdare, incearca sa skimbi detergentul si vezi cum adaptezi programul de spalare, nu cred sa fie vina masinii si mai de graba a detergentului, nu cred ca se merita sa tzi iei pana nu incerci sa folosesti un produs profesional de curatzat. detergent pentru prespalare si spalare si un balsam, iar la kestiile albe si clorul aferent.