Ce masina de spalat sa-mi cumpar?
Raspunsuri - Pagina 2
Boogie spune:
In Romania nu s-au inventat masinile de spalat in care cuva se invirte in plan orizontal? Si cu alimentare pe sus? Si fara clapele alea in care ai cele mai mari sanse sa-ti prinzi degetele?
maria2mami spune:
Si eu tot Whirpool verticala cu 600 rotatii si am avut de 2 ori pb MARI cu ea........si chiar dupa ce a expirat termenul de garantie!!!
Nu o recomand pentru ca in timp ce spala, nu stiu ce sa intamplat, dar au sarit sigurantele de la panoul electric, si....daca va vine sa credeti...cele 2 usi s-au desfacut in interiorul cuvei....si sa blocat!!!! Greutatea rufelor nu depasea maxim-ul admis de 5 kg!!!
Si este si foarte zgomotoasa!!!
A trebuit sa o desfaca...sa scoata apa din ea, sa desfaca capacul lateral al cuvei...si numai asa a reusit sa o puna in functiune din nou....si asta sa intamplat de 2 ori!!!!
M-am saturat de ea si de firma asta!!!!
Cat de curand o marit si imi iau una care sa merite, intradevar, tot efortul nostru financiar!!!!
Maria bb & mami Mihaela
Androix spune:
quote:Nu stiu sigur la care te referi da daca ai ceva o poza pune aici sa vedem si noi ce s-a inventat acu sute de ani in Japan, sa nu murim prosti.
Originally posted by Boogie
In Romania nu s-au inventat masinile de spalat in care cuva se invirte in plan orizontal? Si cu alimentare pe sus? Si fara clapele alea in care ai cele mai mari sanse sa-ti prinzi degetele?
Si eu vreau sa-mi schimb masina din motiv de spatiu caci altfel sunt foarte multumita de ea: este gorenje, normala ca dimensiuni nu slim, nu mai stiu cate rotaii are, 600 paremi-se, dar spala bine, aleg temperatura, are functie de clatire suplimentara. Ce nu are: incarcare la jumatate, alegerea numarului de turatii (dar la numai 600 e de inteles). Eu una sunt multumita de ea, doar ca e prea mare si-mi ocupa prea mult spatiu. Ma gandeam si eu sa-mi iau Whirlpool al 6-lea simt cu incarcare verticala dar ce povestesti Maria, ma pune pe ganduri...
Andreea 38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by Idora
Eu te sfatuiesc doar sa nu-ti iei Indesit!! Eu am dat-o-n bara cu ea
IN Ce sens? cum? ce nu merge la indesit?
dana d spune:
Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi. Eu am una de 600 de turatii si sunt destul de nemultumita de stoarcere mai ales in perioada asta de uniditate afara cand stau prea mult cu ele pe sarma. Si cum eu spat foarte des, vin unele peste alte la uscat. Altfel sunt foarte multumita de masina, are aproape 10 ani si spala perfect si cu apa calda. Cand ajung la clatire o inchid eu pe cea calda si o deschid pe cea rece. Pot oricand sa o opresc si sa o pun la alt program, adica de exemplu sa o dau inapoi sa ma clatesc odata daca vreu o clatire mai buna (sau daca uit sa-i pun balsam ) Ma bate gandul totusi sa iau una cu uscator. Are o prietena Bosh si e foarte multumita. E adevarat ca o are de putin timp.
Mie imi inspira mai multa incredere :Whirlpool, Bosh, Ariston, Gorenie. Gorenie am vazut si foarte mica, nu numai putin adanca dar si ingusta. e drept ca nu spala decat 4 Kg de rufe.
Pe mine nu ma intereseaza una mica si nici cu incarcare verticala pentru ca am un spatiu special pe un hol langa baie unde incape lejer una obisnuita
Tot acolo am si instalatia de apa si scurgere.
Spuneti-mi si mie: masinile astea noi si destepte, suporta intreruperea programului si mutarea la alt program cand imi vine mie cheful? De ex. la a mea (New Pool-Spania) cand spal la spalare usoara adica colorate/lana/matase stoarcerea este mult mai usoara deci insuficienta. Eu o opresc inainte de stoarcere si o mut la stoarcerea de la bumbac. Daca vreau o pun inainte de ultima clatire si le mai si clatesc odata.
Despre Whirlpool cu al saselea simt am auzit lucruri rele, cica se strica repede. Eu cred ca tot ce este prea sofisticat si cu dispozitive fine se strica mai usor.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
maria2mami spune:
Aaaaaa, am uitat sa va spun, ca dupa ce a desfacut-o pentru a o debloca, am observat, cu stupoare , ca este, in diferite locuri, ruginita pe interior.
Masina de spalat functioneaza in bucatarie pentru ca in baie nu a avut loc...deci nu are de la ce sa se formeze rugina...nu este in apropierea vreunei surse de apa, aburi sau caldura!!!
Asa ca, informati-va foarte bine si cercetati piata inainte sa o achizitionati
Numai bine!
http://www.babiesonline.com/babies/m/maria2mami/
Burtocika spune:
maria2mami - esti o draguta, daca tu consideri ca in bucatarie nu e nici o sursa de umiditate, aburi sau caldura Pai bucataria este toata o sursa de umiditate, aburi sau caldura
Sincera sa fiu ... ma mir ca ai avut astfel de probleme cu Whirlpool ... Daca ti-au sarit sigurantele ori nu e circuitul bine dimensionat (cum a fost cazul la soacra-mea, de a trebuit sa tragem un prelungitor pina in bucatarie, unde era priza Schuko care tinea sarcina), ori masina face un scurtcircuit inauntru, deci era o defectiune in interiorul ei ...
Atentie unde este fabricata masina pe care o cumparati ... Pt ca una e sa fie facuta la mama ei, si alta sa fie prin cine stie ce tara bananniera !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
dana d spune:
Bogdanai, pai care masina mai e acum fabricata la mama ei? Ca mai toate sunt facute in Turcia sau prin UE, niciuna nu se ma face la mama ei.
Sa va spun ce am aflat azi de la Altex, de la un vanzator. Cica acum majoritatea masinilor de spalat nu mai au tamburul din inox, doar cele Indesit l-ar mai avea din inox. Din pacate tot la cele Indesit se gasesc mai multe modele printre care si cu uscator. Nasha mea are una Indesit, relativ noua, si e foarte multumita. Mie nu prea imi inspira incredere firma asta. A patit cineva ceva necazuri cu masina Indesit?
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
Otiliav spune:
Noi avem Arctic si suntem multumiti. Nu face zgomot, consuma putin si spala bine. Mama tocmai si-a luat Indesit cu deschidere verticala sfatuita de unchiul meu care i-a spus ca cea verticala are doua motoare. Spala bine si in plus fata de Arctic poate fi folosit si clor. Si eu cred ca Bosh e tare buna dar si pretul este pe masura.
Nu iteleg de ce vrei sa o racordezi la apa calda. Temperatura apei calde variaza de aceea masina se pune la apa rece si-si incalzeste apa ea cum ii cere programul sau cum preferi tu.
De stricat nu am auzit pe nimeni desi toti pritenii nostri au.
Bafta, s-o nimeresti pe cea mai fiabila!
Otilia si Ana Maria
Alecsia spune:
Pentru masini de spalat va recomand Bosh, Siemens Ariston sau Gorenje.Sint cele mai bune marci la electrocasnice in general.Eu am Siemens.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela