Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Abia acum am vazut noutatile lunii.Felicitari gravidutzelor Florinini, Ale si Catalina si sa se confirme bucuria ca sa faceti bebei sanatosi, destepti si frumosi.

Sunt si eu in asteptare de test pozitiv luna de luna, dar mai mult pe la Fibrom ma tin, ma lupt cu inamicu'. V-am tot citit, si va admir pt incurajarile de zi cu zi, imi pare rau ca la ritmul in care scrieti, nu pot tine pasul cu voi. Deci sa curga testele pozitive, poate ma molipsesc si eu...

Florinini, ma duc sa dau vestea la fetele de pe Fibrom.

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
zilele trecute vorbeam ceva de ordinea numerelor de pe tricou ...

BRAVO Cata!!! Ma bucur enorm pentru tine. Ai vazut ca a meritat sa astepti ovulatia pe partea ta buna? Felicitari si va rog eu mult faceti ceva fetelor (Ale, Florinini si Cata) pentru sustinerea sarcinii, de acuma ... nu mai stati sa faceti la teste, puteti sa le faceti si in paralel.
mai vreau si altele

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor neata...mercic mult pentru incurajari...pentru speranta...chiar daca inca am indoiala in suflet, vineri sper ca se va spulbera...azi este ziua 26....a12-a de DPO...temp. a crescut cu 0.1 fata de ieri...este 37.1....si-mi da sperante...sper sa nu cad din corcodus...vineri...ma rog sa fie totusi sarcina si sa nu fie pregnylul de vina...ma rog si sper....ma rog si pentru Ale sa ia azi un rezultat de singe pozitiv...si sa fie grea...Sa fim toateVa pup!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor
Cata scumpa te felicit din suflet inca o data pentru reusita, asa cum am facut-o si ieri pe ym
Ti-am spus eu ca am un feeling in ce te priveste si se pare ca am avut mare dreptate.
Ale sper ca te-ai mai linistit si o sa ne dai si tu vestea definitiva ..eu deja stiu ca esti gravidutza...mai trebuie tu sa te convingi o data pt totdeauna
Florinini am vazut ca ti-a crescut temperatura iar...deci felicitari mamico
Eu ziua 3 a CM..si cam atat...luna asta o sa vac prima stimulare ovariana cu clostilbegyt in zilele 5-9 si apoi duhpaston in zilele 15-24...daca nu iese nici de data asta...cred ca o sa las natura sa-si urmeze cursul.
Va pup pe toate
Cristinna

Mergi la inceput

Fetelor apropo de vise...am visat ca faceam cadouri o gramada de perechi de cercei din aur masiv...o fi bine, o fi rau? Cine sa mai stie?

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hey..ce vesti bune citesc de dimineatza..Ei Cata cred ca scapi de bataitza promisa daca nu vii cu testul pozitiv..uite la fetitza cum si-a facut treaba si are bebe on board.Felicitari..ai un test super pozitiv la mine nu era chiar asa nici in z16 DPO!!!
Deci luna asta a fost cu noroc pentru tine...who's tne next one?
Ma bucur tare mult si sa dea Dumnezeu sa apara tot mai multe fete gravidutze..Maraki tu nu faci un testulet?

Mergi la inceput

Cora nu-mi da inca bataita ca nu sunt nici optimista, nici pesimista...adica lucrurile stau cam asa...este sau nu sarcina chimica ...om vedea vineri cind ar trebui sa-mi vina...!!!! Mercic..

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cata, poate iti amintesti de mine. Am venit aici sa-ti urez sa fie exact asa cum iti doresti si cum pare a fi! Alta data cand ai mai facut pregnyl ai mai avut temperatura ridicata?

Iti doresc sa nu mai faci laparo!!!!

Mergi la inceput

Lavi este prima data cind am facut pregnyl...si eu 37.1 aveam mereu, dar imediat dupa ovulatie, acum am avut abia incepind cu ziua 8 de DPO...am avut temp. mici rau luna asta, iar 37.1 este cea mai mare pe luna in curs...asa ca nu stiu cum trebuie sa fie temp. dupa pregnyl si nici nu stiu la cit timp se elimina din corp...din pacate..

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Neata la fete,

Cata, testele tale arata foarte bine. Vezi ca cu rabdare se face totul. Ce stresata ai fost tu copilita! felicitari si sa fie de bine si cu multa sanatate. Ma bucur ca ai reusit dupa lungi incercari si multe esecuri. Dar viata are grija de fiecare si il rasplateste la momentul potrivit. Acum a venit randul tau sa te bucuri si sa fi felicitata. Nu te mai stresa ca nu e bine la bebelica cel mic mic mic.

Kim, esti tare draguta aveam de gand sa intru in seara asta si pe la voi, sa va spun cum stau dar se pare ca tu esti mult mai harnica la scris decat mine. Te pupic si multumesc de incurajari. Sper sa fie si la tine cu test pozitiv cat mai curand, se pare ca se poate si cu bolovanulca doar nu e cel care face legea in burticile noatstre.

Cristinuca, asa dupa cum ai vazut temp. mea a revenit din nou la linia de plutire, este bine deci inca. Ma bucur pentru tine ca ti-ai revenit un pic si ca ai putere sa o iei din nou de la capat, asa cum ti-am spus, fi calma si spera dar nu pana la disperare. Lucrurile vin de la sine cand te astepti mai putin

Ale draga, sper ca esti bine si ca testu sa fie cum de altfel e de stiut deja:pozitiv cu bebelica mic la burticuta. Ai facut o treaba faina cu sotul tau dar nu cred ca ti-a fost usor in orele alea de asteptare cand el ti-a spus ca e decat o linioara. Dar bine ca si-a dat seama baiatul ca seamana cu cele facute de tine. Astazi ii zic sotului ca ma cam doare capul(ceea ce la mine este un eveniment ca ma doare din Pasti in Craciun), la care zice ca ceva trebuie sa fie cu tine ca tu nu te-ai plans niciodata de durere de cap. Dupa putin timp zice, da sti ce eu am vazut ca tu nu prea mananci in ultimul timp, el care nu-mi cauta prea mult in coarne, dintr-o data a devenit ca un radar pe capul meu. Ceva simte si el, desi el vrea sa fie sigur ca e adevarat, nu prea are incredere in testele astea, si totusi am vazut pe fata lui bucuria combinata cu indoiala. Multumesc de sister site, nu am avut astazi timp sa ma uit, dar poate gasesc ceva maine.

Astazi am reusit sa-mi fac programare la medic si tare sunt bucuroasa ca ma ia pe 2 iunie, cand o sa-mi confirme sper toate indoielile. Atunci ar fi cam bebe de 6 saptamani( o my God ce vorba am zis). Cat despre durerila di burta si de spate mi-au spus ca sunt normale in cazul sarcinii la aceasta varsta(de 2 saptamani si un pic). Iar cu temp. a zis sa nu o mai iau ca o poate sa oscileze, este normal sa oscileze
Va multumesc fetelor ptr. felicitari, dar eu inca stau cuminte si mai numar si mai verific, ca asa sunt eu, pana nu vad nu cred.
Florinini

Mergi la inceput